Καλημέρα σας, έχω μια απορία όσων αφορά το κουτάβι μου, είναι ένα ημιαιμο κουτάβι 2, 5 μηνών, δεν ξέρουμε τι ράτσα είναι οι γονείς του αλλά η μητέρα μας είπαν είναι γύρο στα 14 με 15 κιλακια, παρόλα αυτά όσοι τον βλέπουν τον κάνουν για Τζακ Ράσελ, - θα αφήσω φώτο κατω- θα ηθελα να ρωτήσω λοιπόν, το κουτάβι μου γιατί έχει τοοοσο ενέργεια? Το ρωτάω αυτό εμφανώς εντυπωσιασμενη καθώς έχω διαβάσει πολλές φορές ότι τα κουτάβια κοιμούνται 18 με 20 ώρες την ημέρα, και η ιδιοκτήτρια της φιλοζωικη που το πήραμε το ίδιο μας είπε <<Τρώει και κοιμάται μόνο >>, παρόλα αυτά τις τελευταίες μέρες μιας και έχει εξοικειωθεί με το σπίτι μας, τρέχει παντού και γενικά ζήτημα να κοιμάται 4 ώρες σπαστά, το βράδυ βέβαια δεν ξέρω τι κάνει αλλά όταν σηκωνομαστε για νερό το βράδυ πάντα είναι ξύπνιο, ήσυχο μεν αλλά ξύπνιο, Είναι λοιπόν λογικό το κουτάβι μου να έχει τοοοσο ενέργεια και να κοιμάται τόσο λίγο? Ή πρέπει να το κοιτάξω πιο σοβαρά? Σας ευχαριστώ πολύ
ΥΓ έχουμε ένα υφασμάτινο 'δωματιακι' που του έχουμε ένα κρεβατακι σεντονακι και γενικά είναι ήρεμα εκεί αλλά δεν πάει ποτέ και όταν το βάζουμε μέσα και το κλείνουμε κάνει τα πανδηνα για να βγει. Άρα το βράδυ κοιμάται χύμα στο σαλόνι (όχι στα δωμάτια μας καθώς έχουμε. Κλείσει τις πόρτες)
ΥΓ έχουμε ένα υφασμάτινο 'δωματιακι' που του έχουμε ένα κρεβατακι σεντονακι και γενικά είναι ήρεμα εκεί αλλά δεν πάει ποτέ και όταν το βάζουμε μέσα και το κλείνουμε κάνει τα πανδηνα για να βγει. Άρα το βράδυ κοιμάται χύμα στο σαλόνι (όχι στα δωμάτια μας καθώς έχουμε. Κλείσει τις πόρτες)
Attachments
-
206,4 KB Προβολές: 30