Το κουτάβι μου δαγκώνει

anodinos1

Well-Known Member
10 Νοεμβρίου 2011
189
2
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Καησπερα ο ΑΡΗΣ ειναι ενα κουταβακι κολευ 5 μηνων. Εχω εμπειρια απο αλλα σκυλια που ειχα δοκιμασα τα παντα με το μη με το μπραβο με λιχουδιες επιβραβευσης δεν μπορω να του δωσω να καταλαβει οτι δεν πρεπει να δαγκωνη με τιποτε τους επισκεπτες φιλους δεν τους δαγκωνη λεγοντας δαγκωνη παντα ευγενικα και μαλακα αλλα ενοχλητικα ποιο ειναι το λαθος που κανω πως θα το διορθοσουμε αυτο το ελατωμα.
(ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΑ ΒΙΑ ΔΕ ΤΟ ΣΥΖΗΤΩ):):):)

sevah

Well-Known Member
29 Μαϊου 2009
1.543
4
Ιωαννινα
Καλώς ήρθες.
Η επιβράβευση με λιχουδιές μόνο χειρότερο θα κάνει το "πρόβλημα'. Βάζω τη λέξη σε εισαγωγικά επειδή το να δαγκώνει το κουτάβι είναι κάτι απόλυτα φυσιολογικό. Από τη στιγμή μάλιστα που δαγκώνει παιχνιδιάρικα.
Το θέμα έχει συζητηθεί πολλές φορές στο φόρουμ.
Αφού το "μη" δεν πιάνει δοκίμασε να φεύγεις από κοντά του για μερικά λεπτά όταν το κάνει.

Annouko

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2011
1.197
9
Θεσσαλονικη
Eνα ηχηρο "αου!" κ γυρισε του την πλατη.
Μην παιζεις μαζι του κ αγνοησε το.
Θα καταλαβει μην ανησυχεις.. αλλωστε ειναι τοσο εξυπνο σκυλι που θα καταλαβει :p

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.864
5.114
patra
grdane.blogspot.com
οχι
απο οτι καταλαβα δεν εννοεις το δαγκωμα που κανουν τα κουταβια...
η ηλικια του ειναι 5 μηνων οτι πρεπει να του αρχισεις βασικη υπακοή...
μολις μαθει τις εντολες κατσε, κατω , μεινε κλπ..
με το που κτυπαει το κουδουνι ο σκυλος θα πηγαινει με εντολη σε συγκεκριμενη θεση,,, θα παιρνει εντολη κατω και μεινε... και θα ανοιγεις την προτα..
δεν θα επιτρεπεις στον σκυλο να πλησιαζει τους επισκεπτες παρα μονο αν εσυ το θες μετα πολυ ωρα κι εφοσον εχει ηρεμησει....

καλο ειναι να εχεις ενημερωσει τους επισκεπτες νωριτερα ετσι ωστε να μην προκαλουν τετοιες συμπεριφορες στο κουταβι με δικες τους αχαρες κινησεις εκφρασεις, ζουζουνιες κλπ
καλη συνεχεια...

anodinos1

Well-Known Member
10 Νοεμβρίου 2011
189
2
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Και το αουτσ και το γυρισμα πλατης και σε αλλο δωματιο να παω για να μεινη μονος του εχω δοκιμαση δεν το καταλαβενει μονο αν του δωσω το κοκαλο κατι γινεται για λιγο μετα παλι τα ιδια οταν τον πηρα απο την μανα του ηταν δυο μηνων λογικα επρεπε να εχει καταλαβει το παιχνιδι με το δαγκωμα.

stamatina

Well-Known Member
1 Φεβρουαρίου 2011
363
0
Αιγαλεω city
γεια σου και απο εμενα και καλως ηρθες .Να χαιρεσαι το κουταβι σου
Θελεις να μου πεις απο που πηρες το κουταβι σου?

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.535
789
Ξεσσαλονικη!!!
το σκυλι ειναι 5 μηνων.δεν εχει σημασια απο που το πηρε.κατι αλλο δεν εγινε σωστα αυτο το διαστημα.απο οπου κ να το πηρε,το σκυλι αν ασχοληθεις στρωνει.εξαλλου το πηρε 2 μηνων ,απο την πηγη του.θεωρω οτι τα απαραιτητα με την ομαδα εγιναν.

stamatina

Well-Known Member
1 Φεβρουαρίου 2011
363
0
Αιγαλεω city
θεωρω οτι δεν απαντησες στην ερωτηση μου και ουτε θυμαμαι να εγραψα κατι για το σκυλι
πανω σε αυτα που αναφερεσαι

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.535
789
Ξεσσαλονικη!!!
α,αν πηγαινες για ανακριση ,σορυ,δεν το καταλαβα! :p
νομιζα οτι αυτο που ρωτας ειναι σχετικο με αυτο που ρωταει ο φιλος,γιατι πολλες φορες,αιτια για ολα αυτα,ειναι οντως το απο που πηρε το σκυλι.
αλλα εδω μας ρωταει για ενα προβλημα του κ δεν μας κανει παρουσιαση το σκυλι του.οποτε πραγματικα,πιστευα οτι τον ρωτας για κατι σχετικο με το προβλημα κ οχι κατι αλλο....τες πα.

stamatina

Well-Known Member
1 Φεβρουαρίου 2011
363
0
Αιγαλεω city
δεν πηγαινα για ανακριση δεν λυνουμε τα προβληματα του κρατους εδω μεσα ενα forum για τον σκυλο ειναι
και παραθετουμε ο καθενας τις αποψεις μας χωρις βεβαια να προσβαλουμε
Σκεφτηκατε ποτε οτι μπορει να συνομιλητε με καποιον που μπορει
να ξερει περισσοτερα απο εσας οποτε και η κριτικη περισευει?
ΤΕΛΟΣ

anodinos1

Well-Known Member
10 Νοεμβρίου 2011
189
2
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Το πηρα απο ιδιωτη με ολα τα χαρτια του πεντιχρι ειδα μανα πατερα και πηγα πριν αποφασισω 3 φορες απο 3-4 ωρες και τα εβλεπα απο αποψη συμπεριφορας , ολα καλα κοινωνικο προσχαρο θα ελεγα ευγενικο απο εκτονωση οτι μπορω κανω λογο παιδιων σχολεια φροντιστηρια κ.τ.λ. καθε βραδυ στο παρκο περιπου 45 λεπτα παιχνιδι , 15 λεπτα μαθημα βασικη μετα 15-20 παλι παιχνιδι και σπιτι για νανι.ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΟΧΙ ΑΨΥΜΑΧΙΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΠΛΙΖ

Last edited by a moderator:

dimosthenispr

Well-Known Member
29 Οκτωβρίου 2011
83
0
Athens
Καλησπερα και να σου ζησει!Μην αγχωνεσαι θα το σταματησει σε μερικες βδομαδες!και εμενα η κουκλα μου ειναι σχεδον 5 μηνων και δαγκωνει επειδη βγαζει τα μονιμα δοντια!περιπου στους 6 μηνες σταματαει!εχω δοκιμασει τα παντα(μη,να φευγω απο το δωματιοκλπ).Για μενα το καλυτερο ειναι να την ξεγελας με ενα παιχνιδι!εμενα οποτε με δει να της το πεταω παραταει χερια,ποδια κλπ!και παντα ενα κοφτο ΜΗ!
Αν και ειμαι καινουργιο μελος(και χωρις να θελω να θιξω κανεναν) η ερωτηση απο που πηρε ο φιλος το κουταβι ειναι λιγο ακυρη οταν ρωταει κατι αλλο(επαναλαμβανω δεν το λεω με κακια)!Μου εγινε και μενα αυτη η ερωτηση οταν πρωτομπηκα και ενιωσα πολυ ασχημα!Εμενα η σκυλιτσα μου δεν ειναι απο εκτροφειο(αν και ειχα την δυνατοτητα να παρω) γιατι οπως ειχα ξαναπει και αυτα εχουν καρδια και ψυχη!Επειδη εχω βοηθηθει πολυ απο αυτο το sait και εχω διαβασει απειρα post θελω να πω κατι ασχετο που θελω να το πω εδω και καιρο και συγνωμη για το off topic!για μενα δεν εχει σημασια αν το πηρες απο καποιο γνωστο η απο εκτροφειο(αν και καλο ειναι να ειναι απο εκτροφειο).πολλοι μπορει να μην εχουν τη δυνατοτητα να δωσουν στο ντουκου 1000-1500!σιγουρα αυτα τα λεφτα εχουν αξια γιατι εισαι σιγουροσ οτι το σκυλι δεν θα παρουσιασει διαφορα προβληματα!ομως αν πραγματικα αγαπας το σκυλι ακομα και αν το πηρες απο τοδρομο θα κανεις τα παντα για αυτο ακομα και αν παρουσιασει οποιοδηποτε προβλημα!και συγνωμη αλλα το ολο θεμα με το εκτροφειο κατανταει και λιγο ρατσιστικο!ξερω οτι δεν θα ειμαι αρεστος σε πολλους αλλα c'est la vie!εγω εκανα μια επιλογη που στην αρχη δεν ημουν σιγουρος!αλλα αυτο μου απεδειξε οτι επιστημονες δεν γινονται μονο οσοι εχουν μαμα και μπαμπα γαλαζοαιματο!γινονται και τα φτωχοπαιδα!και μαλιστα την επιλογη θα την ξαναεκανα αλλα την επομενη φορα με κλειστα τα ματια!και παλι συγνωμη για το off topic

anodinos1

Well-Known Member
10 Νοεμβρίου 2011
189
2
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Οπως ο Ραλφ ιμιαιμος αλλα ανθρωπος στη συμπεριφορα.Σε κουβεντα με εκπαιδευτη το συμπερασμα ηταν οτι το αποταλεσμα , θα βγει αναλογα την εξυπναδα του σκυλου και οχι τα αιματα αυτα πεζουν ρολο σε αλλα θεματα οπως δυσμορφιες.