Το κοπριτακι μας

Sofiam

Member
20 Νοεμβρίου 2018
12
40
45
Καλησπέρα!
Σας διαβάζω καιρό αλλά τώρα το πήρα απόφαση να κάνω εγγραφή μιας και εδώ και τρεις μήνες μεγάλωσε η οικογένειά μας κατά ένα μέλος! Τον Πέρι! Τον βρήκαμε στην παραλία στο εξοχικό όταν ήταν 5 μηνών, ήταν η μασκότ εκεί κ πήγαινε από οικογένεια σε οικογένεια. Πολύ ήσυχος, πολύ φιλικός και πολύ ανεκτικός!!!!! Και δεν θέλαμε και πολλές σκέψεις, τον πήραμε μαζί μας γιατί ήταν και πολύ αγαπησιάρης!!!! Εννοείται του κάναμε ότι ήταν απαραίτητο, εμβόλια, αποπαρασιτωσεις, τσιπ. Και μεγαλώνει και ο μικρός και αυτός μαζί με εμάς!!!!!
Έχω διαβάσει κάποια πράγματα που με βοήθησαν και εξακολουθώ να διαβάζω καθώς είναι κ η πρώτη φορά που έχουμε στο δικό μας σπίτι έναν σκύλο.

Sofiam

Member
20 Νοεμβρίου 2018
12
40
45
Καλώς σας βρήκαμε λοιπόν!!!!!
Κουκλιά είναι όλα κ να είναι τυχερά...
Εγώ δεν το είχα με τα σκυλιά.. Ήθελα αλλά δεν το είχα τολμήσει. Κάτι τα παιδιά, κάτι οι υποχρεώσεις...λογοι πάντα βρίσκονται, αν δεν το πάρεις μια φορά αγκαλιά!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.801
20.121
Πάρα πολύ όμορφος!
Να σας ζήσει ο μικρούλης.
Μπράβο σας για την υιοθεσία του (y)

• Like
Reactions: Sofiam

Sofiam

Member
20 Νοεμβρίου 2018
12
40
45
Ευχαριστώ, ευχαριστώ!!! Να διευκρίνηση ότι τώρα πλέον είναι 8 μηνών και πρέπει να έχει περάσει τα 20 κιλά. Αρχές του μήνα θα πάμε ξανά κτηνίατρο για πρόληψη

Sofiam

Member
20 Νοεμβρίου 2018
12
40
45
Δεν ξέρω αν μπορείτε να με βοηθήσετε... Χθες γλιτώσαμε πάρα τρίχα από φόλα, όπως έγραψα και στο άλλο θέμα. Αφού τον φέραμε τον μικρό σπίτι και ακολουθήσαμε τις οδηγίες του γιατρού που μας δωθηκαν, μέχρι σήμερα βλέπω μια αλλαγή στην συμπεριφορά του.. Είναι πολυ φοβισμένος, τρομάζει με το παραμικρό, ακόμα και με τους ήχους του σπιτιού πολλές φορές. Από εχθές έχει δαγκώσει δύο φορές τα παιδιά, και μας γαβγισε για πρώτη φορά. Πιθανολογώ ότι τρόμαξε, ή πονάει ακόμα στον οισοφάγο από τους εμετούς. Γενικά όμως είναι κατατονικος και δεν τρώει με δυσκολία. Αυτό που θέλω να ρωτήσω, αν ξέρει κανένας, υπάρχει περίπτωση να μείνει αυτή η φοβία; ή όλα αυτά είναι μια παρενέργεια και θα επανέλθει μόλις συνέλθει από την ταλαιπωρία που πέρασε;

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.247
Μέλη
20.026
Νεότερο μέλος
Μάρα