Το θηλυκό Μαρκάρει;

panagiotisgp

Well-Known Member
3 Μαϊου 2012
1.003
436
53
Β.Α Αττική
Καλημέρα!
Λοιπόν η Δάφνη εδώ και ένα μήνα περίπου αποφοίτησε από το σχολείο του... καλού φύλακα. Μην με ρωτήσετε πως τα πήγε, δεν γνωρίζω και πολλά. Έβλεπα τον "κακό" που έβγαινε από το πουθενά, το κυνηγούσε, τον δάγκωνε, τον άφηνε, μου ερχόταν κοντά, τον πρόσεχε, γενικά νομίζω πως τα πήγε καλά (εκείνη τουλάχιστον, γιατί εγώ.. όχι και τόσο βάσει των λεγομένων του εκπαιδευτή μας)
Ο εκπαιδευτής στάθηκε ιδιαίτερα στη δυνατή μασέλα της καθώς και στην ταχύτητά της.
Δεν μπορώ να πω ότι άλλαξε σε κάτι το σκυλί.
Εντάξει είχε χάσει κάποια κιλά (φυσιολογικά όμως) και μάλλον τα ξαναπήρε με το παρά πάνω νομίζω, δεν την έχω ζυγίσει ακόμη.
Δεν γαβγίζει πια στους περαστικούς όταν είναι έξω, σχεδόν καθόλου.
Δεν ξέρω αν συνέπεσε και με την ενηλικίωσή της αλλά ηρέμησε αρκετά το σκυλί κυρίως μέσα στο σπίτι.
Ένα θέμα που παρατηρώ και θα ήθελα να συζητήσουμε είναι ότι στη βόλτα δεν κατουράει μια μόνο φορά, άντε δύο όπως έκανε πριν, αλλά πάνω από τέσσερις φορές σχεδόν πάντα και σε σημεία που διαλέγει.
Είναι αυτό ένα πρόβλημα συμπεριφοράς συνδυαζόμενο και με το ότι τσαμπουκαλεύεται με κάποια σκυλιά στη βόλτα μας (αν και αυτό το είχε λίγο - πολύ και πριν, αλλά ο τρόπος έχει αλλάξει τώρα. Πριν σήκωνε ράχη από την πρώτη στιγμή όταν ερχόταν σε επαφή με κάποιο σκυλάκι αλλά τις περισσότερες φορές καταλήγαμε στο παιχνίδι, τώρα δεν σηκώνει ράχη καθόλου και αν δει το άλλο... ας πούμε επιθετικό.. σεληνιάζεται. Με ακούει βέβαια και μαζεύεται αλλά δεν μου αρέσει πολύ αυτή η συμπεριφορά της, κυρίως με τα μικρόσωμα "πολυλογάδικα") .

vasgial

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2011
3.531
1.729
50
Μαραθώνας-Κάτω Σούλι
Ναι, μαρκάρουν. Και οίστρο να μην περιμένουν πάλι κατουράνε πολλές φορές και όχι μόνο μια. Και στειρωμένα πάλι το ίδιο κάνουν. Ειδικά αν έχεις παραπάνω από μια εκεί έχει πολύ πλάκα γιατί κάθε φορά που κατουράει η μία πάει η άλλη και κατουράει από πάνω.

Hlianna

Well-Known Member
19 Δεκεμβρίου 2009
1.567
647
Η δικια μου σηκωνει και ποδι σε μερικα δεντρα να μαρκαρει. Και οχι λιγο οπως αρκετα θηλυκα σκυλια, κανει κανονικα τη κινηση που κανει το αρσενικο για να μαρκαρει:neutral:

Αγγελος 13

Well-Known Member
13 Αυγούστου 2013
757
748
Η δικια μου σηκωνει και ποδι σε μερικα δεντρα να μαρκαρει. Και οχι λιγο οπως αρκετα θηλυκα σκυλια, κανει κανονικα τη κινηση που κανει το αρσενικο για να μαρκαρει:neutral:
εσενα ειναι λαθος φυλλο η Μοκα ;)

Natasaki

Well-Known Member
30 Απριλίου 2013
619
3
Θεσσαλονικη
Μαρκαρουν λοιπον κ τα θηλυκα! Κ η δικια μου κατουραει ισα με 20 φορες στο παρκο,βεβαια σε καποια φαση ουτε σταγονα δεν της βγαινει αλλα αυτη εκει το δικο της! :-D κ ξυνει κ τα χορτα μετα...

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Και το νιντζα μαρκάρει ανα τετράγωνο ή γωνίες κλπ. Και μαλιστα σηκώνει και το πόδι όπως καθεται να τα αμολυσει! Τώρα για να μην λερώσει το μαλλι της...? ιδεα δεν εχω παντως κωλοκάθεται και ανασηκώνει πόδι!

flygirl

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2010
335
49
Kefalonia
Και μένα!!!Σηκωνει ποδι σε καθε κολωνα!!!!Ολοι με ρωτανε αν ειναι αρσενικο...τι να πω??οτι ειναι τρελο το σκυλι μου???

Hlianna

Well-Known Member
19 Δεκεμβρίου 2009
1.567
647
ghelly το ελαφρυ σηκωμα του ποδιου το εχουμε στανταρακι :p

Αγγελε θα μπερδευτηκε οταν γεννηθηκε μαλλον :p