Το ελαφάκι μου, να σας το συστήσω

jasmine

Well-Known Member
1 Μαρτίου 2011
302
0

αυτη ειναι η balloo το αδεσποτο ελαφακι μου! δε προλαβα τις προηγουμενες μερες να ανεβασω εχω στο προφιλ μου κ αλλες.. πως σας φαινεται? ειναι 8 μηνων:cool:

io maria

Well-Known Member
16 Φεβρουαρίου 2010
1.322
28
Γέρακας
να την χαιρεσαι
κατι μου θυμιζει η φατσουλα της
ειχε μπει αγγελια στο φορουμ?

jasmine

Well-Known Member
1 Μαρτίου 2011
302
0
ευχαριστω πολυ! οχι δεν εχει παιξει αγγελια γενικως.. ειναι γιγαντια η μικρουλα.. αν και εχει τη πρωτη της πςριοδο :)

jasmine

Well-Known Member
1 Μαρτίου 2011
302
0
ρε παιδια κατι αλλο οταν κοιμαται καποιες φορες βαριανασαινει ή τιναζει τα ποδια της γιατι λετε? λετε να εχει κανενα αναπνευστικο απο τα κρυα του χειμωνα? ροχαλιζει που κ που

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Μάλλον ονειρεύεται το κορίτσι, και είναι και σε βαθύ ύπνο!

Να την χαίρεσαι την κοπελάρα σου!

io maria

Well-Known Member
16 Φεβρουαρίου 2010
1.322
28
Γέρακας
Αν ειχε καποιο αναπνευστικο προβλημα δεν θα το ειχε μονο την ωρα που κοιμαται. Τσεκαρε γενικα αν εχει καποιο προβλημα αναπνοης και τις αλλες ωρες. Πχ αν βηχει. Αν παρατηρησεις οτιδηποτε περιεργο μια βολτα στον κτηνιατρο δεν θα ηταν ασχημη.
Αν τους βαριαναστεναγμους τους κανει μονο την ωρα που κοιμαται τοτε ειναι επειδη ονειρευεται. Ροχαλητα και τιναγματα την ωρα του υπνου ειναι απολυτως φυσιολογικα.
Που να δεις τι γινεται σπιτι μου οταν κοιμουνται και ονειρευονται και οι 2 μικρες μου. Χορωδια κανονικη

Andromeda

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2010
1.595
2
Κουκλάρα !!! Απίστευτη !!! Να την χαίρεσαι και να είστε πάντα καλά και ευτυχισμένες !!! :):):):)

Και εγώ πιστεύω ότι κοιμάται και βλέπει όνειρα, οπότε δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας αν δεν παρατηρήσεις βήχα ή κάτι άλλο. Και ο δικός μου τον πρώτο καιρό ονειρευόταν πολύ έντονα - έβλεπε και πολλούς εφιάλτες. Έχουν βλέπεις ένα σωρό εμπειρίες από την αδέσποτη ζωή τους ...

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.766
7.925
Να την χαίρεσαι είναι πολύ κούκλα!! Τα μάτια της είναι πραγματικά ελαφίσια ! Πόσα σκυλιά έχεις Jasmine;; Να είσαι καλά να τα φροντίζεις πάντα ! :)
Όσο για τον ύπνο, όνειρα βλέπει και μάλιστα έντονα, ισως πέρασε ταραγμένα παιδικά χρόνια στους δρόμους!

jasmine

Well-Known Member
1 Μαρτίου 2011
302
0
ευχαριστω παιδια! 2 εχω το εκρουδακι ειναι το αδεσποτακι ενος φιλου μου ειναι κι αυτο καινουριο στη παρεα... ευτυχως ειναι μικρουλα ακομα.οπη την ωρα κοιμαται ευτυχως δεν ειναι πολυ ζωιρη αυτη τη στιγμη ονειρευεται κ βγαζει ηχους. σιγουρα στο δρομο δεν εκανε ευχαριστω υπνο...

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Η baloo εχει πολυ ομορφο σχεδιο και ωραια χρωματα. Ειδικα στο κεφαλι και στο προσωπο που βλεπω εχει μια πολυ ωραια 3χρωμία και φαινεται λες και εχει πεσει διαβητης στο μετωπο...Κούκλα!

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Το πρώην αδέσποτο και κουκλι ελαφάκι σου!

Το να την υιοθετήσεις ήταν πολύ γλυκιά κίνηση (αν και είναι τόσο όμορφη και γλυκιά η ίδια που είμαι σίγουρη ότι ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά, ναι?)