Το γαλλάκι μου (3μηνών)... δαγκώνει

Groovy

New Member
16 Μαρτίου 2011
2
0
Αθήνα
Καλημέρα παιδία, έχω ενα γαλλικό bulldog 3μήνων και είναι πολύ παιχνιδιάρης και γλυκός και με ακούει πολύ. Απο την πρώτη στιγμή που ήρθε σπίτι έμαθε να κάνει τις ανάγκες του στην πάνα του αποκλειστικά (!!). Ναι ξέρω ακούγεται πολύ καλό για να είναι αλήθεια αλλά έτσι είναι!! Έχουμε μάθει το κάτσε, το έλα και γενικά είμαι παραπάνω απο ευχαριστημένη μαζί του...το θέμα όμως είναι οτί πάνω στο παιχνίδι δαγκώνει..και όταν αρχίζω να του λέω "ΜΗ" εκεί αρχίζουμε το γρύλισμα και την επίθεση για πολύ δάγκωμα!! Δεν ακούει με τίποτα..χρειάζεται να τον ηρεμήσω αρκετή ώρα ή να τον κατευθύνω να δαγκώσει τα παιχνίδια του.. και μετα μόλις λίγο ενθουσιαστεί με ενα παιχνίδι ή λίγα χάδια..ξεκινάμε τα ίδια!!!!

Τι προτείνετε εσείς να κάνω ρε παιδιά;;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.003
1.513
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Με το που γινεται πολυ αγριος και αγαρμπος= του δειχνεις οτι πονας, σταματας επιτοπου το παιχνιδι μαζι του και δεν του δινεις σημασια πια!
Ετσι μαθαινει οτι ολα τα οραια τελειωνουν, μολις το παρακανει- και θα το μαθει γρυγορα!

Groovy

New Member
16 Μαρτίου 2011
2
0
Αθήνα
Τέλεια αρχίζω από σήμερα την τακτίκη σου...θα σε ενημερώσω για την έκβαση!!! Ευχαριστώ πολύ!!!

chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
31
Αθήνα
Όταν λεει ότι ου δείχνεις ότι πονάς μη του χώσεις καμία φάπα!!! Δυνατό αααααου και τέτοια, ε!!

emmy

Member
14 Απριλίου 2011
22
0
Ηράκλειο Κρήτης
Καλησπέρα παιδιά!!!!
Εδώ και ένα μήνα έχω ένα τσιουάουα 4 μηνών, την Ζιζέλ!!!Από όταν την πήρα και άρχισε να συνηθίζει μαζί μας άρχισα να παίζω μαζί της "πειράζοντας" την. Σαν να παλεύαμε και εκείνη με δάγκωνε πράγμα που έβρισκα χαριτωμένο! Και εκείνη άρχισε να το βλέπει σαν παιχνίδι... Τσιουάουα είναι και δεν νομίζω πως είναι επικίνδυνο.... Βέβαια τώρα έχει αρχίσει να μας ψιλοτραυματίζει πάνω στο παιχνίδι (με τα δόντια ή τα νύχια της)... Δεν ξέρω αν πρέπει να της αλλάξω την συνήθεια και να αρχίσω να την επιπλήττω όταν το κάνει ή να συνεχίσω να το βλέπω σαν παιχνίδι.... Πώς δηλαδή την επηρεάζει στην γενικότερη συμπεριφορά της, αν μπορούν τέτοιου είδους παιχνίδια να την κάνουν επιθετική γενικότερα ή απλά θέλει να παίξει... Το θέμα είναι πως εγώ στην αρχή με την συμπεριφορά μου ενθάρρυνα να δει το δάγκωμα σαν παιχνίδι και τώρα δεν ξέρω αν πρέπει να το σταματήσω.... Πάντως όταν μας δαγκώνει και εμείς σταματήσουμε το παιχνίδι και δείξουμε να πονάμε, αυτή αρχίζει να μας γλύφει...

superman

Well-Known Member
28 Μαϊου 2009
7.422
739
χαλκιδα
www.facebook.com
το κακο που δεν υπολογιζουν ολοι ειναι οτι το παιχνιδι του σκυλου γινεται οσο εντονο το κανεις εσυ.
αμα το σκυλο στο παιχνιδι του σκας μπατσα θα σε δαγκωσει επειδη αφου του προκαλεις πονο στο παιχνιδι θα σου προκαλεσει και αυτος οτι του κανεις θα σου κανει.
για μενα χερι και παιχνιδι με δαγκωμα δε λεει αν αντεχουν τα χερια σου δωσε...
αμα δεν αντεχουν απλα κοφτο και ξεκινα κανα παιχνιδι

Κων/νος

Well-Known Member
31 Αυγούστου 2010
222
0
Αθηνα,Μελισσια
Παρομοιο προβλημα δαγκωματος εχω&εγω με το Ακιτα μου.Ειναι 10 εβδομαδων.Αν&γενικα στο παιχνιδι μαζι του ειαμι ηρεμος&δεν το προκαλω...δαγκωνει.Οκ ξερω λογικο για κουταβι το παιχνιδακι&το δαγκωμα λογω δοντιων...αλλα αυτος ουτε μη ,ουτε ααααα(δειγμα πονου) τπτ.Απτοητος!&επιπλεον εχουμε&δειγματα ορμων...(το εχει κανει 2-3 φορες)Σηκωνεται στα πισω ποδια σκαρφαλωνει στο ποδι μου&αρχιζει...Τι μπορω να κανω&για τα 2?

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97