Το αντράκι μου

roudias_7

Well-Known Member
10 Αυγούστου 2012
95
8
Αυτός είναι ο μαγκάκος που σας λέω που δεν αφίνει κανένα να με πλησιάσει όταν κοιμάμαι. Είναι ημυεμο labrador αλλά πιο πολύ φέρνει σε καθαρόαιμο labrador εσείς τι λέτε ?

Last edited:

mad00lini

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2011
2.618
29
sea-mol από το στόμα μου το πήρες.

Ο Έλβις είναι απλά θεός. Ζουμπουρλίδικο κουτάβι, πρέπει να το έτρωγε όλο το φαγητό του :D

KICKASS

Well-Known Member
16 Απριλίου 2012
1.396
2
ΠΑΤΡΑ
ομορφούλι το μικρό κ μαγκάκος που σε φυλάει στον ύπνο σου,να τον χαίρεσαι!!

μοιάζει σε λαμπραντόρ αλλά όπως κ να το κάνεις δεν είναι καθαρό,βέβαια θα συγκρίνεις όταν μεγαλώσει καλά.όπως κ να έχει δεν πρέπει να σε απασχολεί κάτι τέτοιο.

roudias_7

Well-Known Member
10 Αυγούστου 2012
95
8
ομορφούλι το μικρό κ μαγκάκος που σε φυλάει στον ύπνο σου,να τον χαίρεσαι!!

μοιάζει σε λαμπραντόρ αλλά όπως κ να το κάνεις δεν είναι καθαρό,βέβαια θα συγκρίνεις όταν μεγαλώσει καλά.όπως κ να έχει δεν πρέπει να σε απασχολεί κάτι τέτοιο.
Δεν με απασχολει καθολου εγω τον αγαπω οτι κ να ειναι :)

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.766
7.925
sea-mol από το στόμα μου το πήρες.

Ο Έλβις είναι απλά θεός. Ζουμπουρλίδικο κουτάβι, πρέπει να το έτρωγε όλο το φαγητό του :D
Ευχαριστούμε πολυ! :D
Με νύχια και με δόντια τον κρατάμε φυσιολογικό στο βάρος!
Roudy εννοείται ότι τον αγαπάς όπως είναι, και είναι κούκλος, να τον χαίρεσαι. Απλά δεν ειναι καθαρόαιμος όπως και τα δύο άλλα δικά μου σκυλιά που όμως είναι κουκλιά!

roudias_7

Well-Known Member
10 Αυγούστου 2012
95
8
Ευχαριστούμε πολυ! :D
Με νύχια και με δόντια τον κρατάμε φυσιολογικό στο βάρος!
Roudy εννοείται ότι τον αγαπάς όπως είναι, και είναι κούκλος, να τον χαίρεσαι. Απλά δεν ειναι καθαρόαιμος όπως και τα δύο άλλα δικά μου σκυλιά που όμως είναι κουκλιά!
να σε καλα και συ να τα χερεσαι τα σκυλια σου....

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Εγώ βλέπω εναν καθαρόαιμο κούκλο.
Να τον χαίρεσαι!

εδιτ: τελικα βρε παιδιά, όταν το σκυλι ειναι ΜΑΥΡΟ... ε εχει αλλον αέρα... :p

KICKASS

Well-Known Member
16 Απριλίου 2012
1.396
2
ΠΑΤΡΑ
ναί όντως έχουν μιά άλλη χάρη τα μαύρα σκυλιά αν κ δεν φαίνονται τα χαρακτηριστικά τους τόσο πολύ.εγώ έχω μπέζ λαμπραντόρ αλλά κ τα μαύρα είναι μούρλια.βάλε κ άλλες φωτογραφίες όταν μπορέσεις που να είναι έξω ο σκυλαρός σου.

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
ναί όντως έχουν μιά άλλη χάρη τα μαύρα σκυλιά αν κ δεν φαίνονται τα χαρακτηριστικά τους τόσο πολύ.εγώ έχω μπέζ λαμπραντόρ αλλά κ τα μαύρα είναι μούρλια.βάλε κ άλλες φωτογραφίες όταν μπορέσεις που να είναι έξω ο σκυλαρός σου.
Τα μπεζ ειναι τα wannabe μαύρα! Απλά δεν εφτασε η μπογια!:p

roudias_7

Well-Known Member
10 Αυγούστου 2012
95
8
θα βάλω το πρωί γιατί τώρα δεν είμαι σπίτι μου..... θα βγάλω και καινούριες γιατί αυτές είναι λίγο παλιές ;)

roudias_7

Well-Known Member
10 Αυγούστου 2012
95
8
Εγώ βλέπω εναν καθαρόαιμο κούκλο.
Να τον χαίρεσαι!

εδιτ: τελικα βρε παιδιά, όταν το σκυλι ειναι ΜΑΥΡΟ... ε εχει αλλον αέρα... :p
ευχαριστώ πολύ.....

roudias_7

Well-Known Member
10 Αυγούστου 2012
95
8
Και τι εγινε που δεν μοιαζει με λαμπραντορ?!! Ειναι κουκλος και τρελοφατσα :p Να το χαιρεσαι το αντρακι σου :D
:D ευχαριστω πολυ σημερα θα βαλω κιαλες φωτογραφιες

arrigo_corso

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2012
1.094
273
Κούκλος είναι *agapoylas*!!!! Έχω και μια αδυναμία στα μαύρα σκυλιά................Να τον χαίρεσαι!