6 μηνώνΤυπικά η καθαροαιμία του σκύλου δεν φαίνεται με το μάτι.
Ποσο χρονών είναι τώρα?
Δεν με απασχολει καθολου εγω τον αγαπω οτι κ να ειναιομορφούλι το μικρό κ μαγκάκος που σε φυλάει στον ύπνο σου,να τον χαίρεσαι!!
μοιάζει σε λαμπραντόρ αλλά όπως κ να το κάνεις δεν είναι καθαρό,βέβαια θα συγκρίνεις όταν μεγαλώσει καλά.όπως κ να έχει δεν πρέπει να σε απασχολεί κάτι τέτοιο.
ναι οντως φενεται η διαφοραΤου συγκεκριμένου (η μη καθαροαιμία) φαίνεται και με το μάτι...
roudias_7....
κοίτα τον Elvis στο άλμπουμ του μέλους Εμφάνιση προφίλ: l.Kyveli - DogForum .... και θα καταλάβεις
Ευχαριστούμε πολυ!sea-mol από το στόμα μου το πήρες.
Ο Έλβις είναι απλά θεός. Ζουμπουρλίδικο κουτάβι, πρέπει να το έτρωγε όλο το φαγητό του
να σε καλα και συ να τα χερεσαι τα σκυλια σου....Ευχαριστούμε πολυ!
Με νύχια και με δόντια τον κρατάμε φυσιολογικό στο βάρος!
Roudy εννοείται ότι τον αγαπάς όπως είναι, και είναι κούκλος, να τον χαίρεσαι. Απλά δεν ειναι καθαρόαιμος όπως και τα δύο άλλα δικά μου σκυλιά που όμως είναι κουκλιά!
Τα μπεζ ειναι τα wannabe μαύρα! Απλά δεν εφτασε η μπογια!ναί όντως έχουν μιά άλλη χάρη τα μαύρα σκυλιά αν κ δεν φαίνονται τα χαρακτηριστικά τους τόσο πολύ.εγώ έχω μπέζ λαμπραντόρ αλλά κ τα μαύρα είναι μούρλια.βάλε κ άλλες φωτογραφίες όταν μπορέσεις που να είναι έξω ο σκυλαρός σου.
θα βάλω το πρωί γιατί τώρα δεν είμαι σπίτι μου..... θα βγάλω και καινούριες γιατί αυτές είναι λίγο παλιέςναί όντως έχουν μιά άλλη χάρη τα μαύρα σκυλιά αν κ δεν φαίνονται τα χαρακτηριστικά τους τόσο πολύ.εγώ έχω μπέζ λαμπραντόρ αλλά κ τα μαύρα είναι μούρλια.βάλε κ άλλες φωτογραφίες όταν μπορέσεις που να είναι έξω ο σκυλαρός σου.
ευχαριστώ πολύ.....Εγώ βλέπω εναν καθαρόαιμο κούκλο.
Να τον χαίρεσαι!
εδιτ: τελικα βρε παιδιά, όταν το σκυλι ειναι ΜΑΥΡΟ... ε εχει αλλον αέρα...
ευχαριστω πολυ σημερα θα βαλω κιαλες φωτογραφιεςΚαι τι εγινε που δεν μοιαζει με λαμπραντορ?!! Ειναι κουκλος και τρελοφατσα Να το χαιρεσαι το αντρακι σου
ευχαριστω πολυ.....Κούκλος είναι *agapoylas*!!!! Έχω και μια αδυναμία στα μαύρα σκυλιά................Να τον χαίρεσαι!