Το αγοράκι μου!!

Lucimar

Well-Known Member
19 Οκτωβρίου 2011
664
14
Ιωάννινα

Ετσι κοιμόταν το αγοράκι μου χθες βράδυ,δεν μπορούσα να αντισταθώ να μην τον τραβήξω φωτογραφία!!
Επειδή μιλάω πιο πολύ για τη Lucy μου,επειδή είναι το πρώτο μου σκυλί και όπως καταλαβαίνεται και η αδυναμία μου είπα να σας δείξω και λίγο το Μπέμπη μου!
Είναι το πιο τρυφερό και αγαπησιάρικο σκυλάκι του κόσμου!!
Θέλει όλη την ώρα να δίνει φιλάκια και αγκαλίτσες,όποτε κάθομαι στον υπολογιστή πηδάει πάνω μου για να κουρνιάσει στην αγκαλιά μου (νομίζει ότι είναι ακόμα κούταβος...),μου γλύφει τα χέρια για ευχαριστώ όποτε του βάζω φαγητό ή νερό ή του δίνω μπισκότο!

Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
Ωχ ωχ ωχ μια κοιλίτσα που περιμένει χαδάκια! Να τον χαίρεσαι τον..."κούταβο" είναι γλύκας και αγαπησιάρης!
Αυτό με το γλύψιμο χεριών και μένα με συγκινεί ιδιαίτερα όταν το κάνει κι ο δικός μου.Μάλιστα κι όταν τον χτενίζω μου το κάνει. Κάτι τέτοια μας κάνουν και βλέπουμε πόσο πολύ διαφέρουν απο τους ανθρώπους......

Lucimar

Well-Known Member
19 Οκτωβρίου 2011
664
14
Ιωάννινα
Είναι πραγματικά το πιο αγαπησιάρικο σκυλί που ξέρω! Έχει μια φατσούλα όλο γλύκα και όταν κάνει ζαβολιές (και δεν κάνει και λίγες) παίρνει ένα ύφος που δεν μπορείς ούτε να τον μαλώσεις. Και είναι το ίδιο τρυφερός και με τη Lucy παρόλο που αυτή το παίζει ντίβα... Όταν μάλιστα χειρουργήθηκε η Lucy (στείρωση) ο καημένος είχε πάθει τραλαλα,έτρεχε πανικόβλητος γύρω της,της έγλυφε την πληγή και την πρόσεχε το σκατό.

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
αχ αυτή η στάση αχ.......*agapoylas*

καλύτερα να μην κοιμούνται έτσι.... η δικιά μου δεινοπαθεί...... τρώει τρελά φιλιά*demonio*

Lucimar

Well-Known Member
19 Οκτωβρίου 2011
664
14
Ιωάννινα
αχ αυτή η στάση αχ.......*agapoylas*

καλύτερα να μην κοιμούνται έτσι.... η δικιά μου δεινοπαθεί...... τρώει τρελά φιλιά*demonio*
Χαχα,και εγώ τελικά δεν άντεξα,τον ξύπνησα τον καημένο γιατί αν δεν φίλαγα την κοιλίτσα δεν θα ηρεμούσα,αλλά δεν πτοήθηκε καθόλου,τα χάδια είναι η καλύτερή του...!!

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Σιγά μην πτοηθούν από χάδια και αγκαλιές απλά εγώ είμαι απότομη χε χε χε

υ.γ, (αν είστε Γιάννενα από βδομάδα κανόνισε συνάντηση)

miminoula

Well-Known Member
26 Νοεμβρίου 2011
1.339
9
44
Κερατσίνι - Νίκαια
www.facebook.com
Πολύ όμορφος και παιχνιδιάρης ο κούκλος σου!!! να τον χαίρεσαι !!! :)
Άσχετο, αλλά όταν μας γλύφουν τα χέρια αυτό σημαίνει; Πώς μας ευχαριστούν;
Εμένα ρε παιδιά η δικιά μου με έχει ρημάξει ! Χέρια, λαιμό, πρόσωπο! Ακόμα και όταν βγω από το μπάνιο ξεκινάει στις γάμπες ! τι είναι αυτό το πράγμα?Με ξανακάνει μπάνιο για κάποιο λόγο? :p

Lucimar

Well-Known Member
19 Οκτωβρίου 2011
664
14
Ιωάννινα
Σιγά μην πτοηθούν από χάδια και αγκαλιές απλά εγώ είμαι απότομη χε χε χε

υ.γ, (αν είστε Γιάννενα από βδομάδα κανόνισε συνάντηση)
Ω ναι εννοείται εδώ θα ήμαστε! Να συναντηθούμε,έχουμε ωραίο μέρος για τρέξιμο και φουλ εκτόνωση

Lucimar

Well-Known Member
19 Οκτωβρίου 2011
664
14
Ιωάννινα
Πολύ όμορφος και παιχνιδιάρης ο κούκλος σου!!! να τον χαίρεσαι !!! :)
Άσχετο, αλλά όταν μας γλύφουν τα χέρια αυτό σημαίνει; Πώς μας ευχαριστούν;
Εμένα ρε παιδιά η δικιά μου με έχει ρημάξει ! Χέρια, λαιμό, πρόσωπο! Ακόμα και όταν βγω από το μπάνιο ξεκινάει στις γάμπες ! τι είναι αυτό το πράγμα?Με ξανακάνει μπάνιο για κάποιο λόγο? :p
Δεν ξέρω τι σημαίνει αλλά ειδικά από το Μπέμπη μου σαν ευχαριστώ το λαμβάνω! Όταν γλύφει τα χέρια μου η Lucy σημαίνει ότι κάτι έτρωγα πριν και της μυρίζει...
Όσο για μετά το μπάνιο και εμένα το κάνουν,ίσως τους αρέσει το νερό,ίσως το αφρόλουτρο,δεν ξέρω.

miminoula

Well-Known Member
26 Νοεμβρίου 2011
1.339
9
44
Κερατσίνι - Νίκαια
www.facebook.com
εμένα σου λέω έτσι και καθίσω και την αφήσω... με κάνει μπάνιο! Στα πόδια δε, μου το κάνει κ αν με δει με κανένα σορτσάκι, έρχεται και αρχίζει ! Δηλαδή αυτό είναι απίστευτο δεν το έχω ξανασυναντήσει ! Όπως και να έχει για καλό πιστεύω ότι το κάνουν :)

Lucimar

Well-Known Member
19 Οκτωβρίου 2011
664
14
Ιωάννινα
εμένα σου λέω έτσι και καθίσω και την αφήσω... με κάνει μπάνιο! Στα πόδια δε, μου το κάνει κ αν με δει με κανένα σορτσάκι, έρχεται και αρχίζει ! Δηλαδή αυτό είναι απίστευτο δεν το έχω ξανασυναντήσει ! Όπως και να έχει για καλό πιστεύω ότι το κάνουν :)
Nαι μωρέ τα καημέρα,καλά ο Μπέμπης μου ειδικά αν τον αφήσω με γλύφει στα ρούχα,στα μαλλιά (;;!!),στα αυτιά,όπου βρει τέλος πάντων...

ChilliJRT

Well-Known Member
21 Αυγούστου 2011
1.970
139
Πάτρα
Ωχου μωρέ μου αυτές οι κοιλίτσες τι μας κάνουν! Μια γλύκα είναι όλα όταν κοιμούνται έτσι! :p Εγώ παλεύω να την αφήσω να κοιμηθεί όταν το κανει.

Για το γλείψιμο που λέτε, εμένα στοχεύει μούρη. Χείλη, μύτη, μάτια, αυτιά... Το χειρότερο είναι όταν το βάζει σκοπό να σου καθαρίσει την μύτη ή τα αυτιά, ΜΕΣΑ όμως! #-oΤο καλύτερο μου είναι όταν τα βράδια ξαπλώνουμε για ύπνο κ κάνει την τουαλέτα της, γλείφει κ μένα όπου την ακουμπάει το πόδι μου

Lucimar

Well-Known Member
19 Οκτωβρίου 2011
664
14
Ιωάννινα
Τι φάτσα τρελεί για φιλιά,είναι!!Μου αρέσουν τα καλτσάκια του...
Ναι είναι γλύκας ο καλός μου! Και τα καλτσάκια σούπερ,είχε και στα πίσω πόδια αλλά έφυγαν,φαίνονται μόνο λίγο!