Το έσωσε από τα δόντια του

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Το link είναι αυτό

http://www.zougla.gr/news.php?id=7075

Μου έκανε εντύπωση η κιτς φωτογραφία του πιτμπουλοειδες με το δερμάτινο στηθολουρο με τα …καρφιά.
Άλλη μια αποτυχημένη προσπάθεια των δημοσιογράφων να δώσουν έμφαση στο θεμα…

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Mπα ... αυτο πάντως δεν ειναι απιστευτο ... πάρα πολλές φορές rottweiler επιτίθεται σε άλλον σκύλον που δαγκώνει άνθρωπο, μου έχει τύχει και με τα δικά μου ... αν και σε παιδάκι δεν θα περιμενα ούτε το πίτ ούτε το rott να επιτεθεί έτσι ...

psaras

Well-Known Member
5 Σεπτεμβρίου 2007
841
1
63
Chania
www.chaniatown.gr
Το παν είναι να γίνει κατανοείτο ότι Σπάνια είναι υπεύθυνος μόνο ο σκύλος για κάποια επίθεση
Σχετικά με τα παιδιά και τα Ροττυ θέλω να πω για άλλη μια φορά ότι όλα τα σκυλιά μου ήταν φανταστικά μαζί τους έστω και εάν υπέφεραν από αυτά ,
Και επειδή κάποιος μπορεί να πει ότι πολλά λόγια λέμε επειδή γουστάρουμε την φυλή, όποιος έρθει στα Χάνια και έχει παιδί-παιδιά μπορεί να έρθει σπίτι μου να διαπιστώσει από κοντά αν είναι αυτά πραγματικότητα .
Από την άλλη αν θέλει να καθίσει λίγο μαζί μας θα διαπιστώσει ότι η σκύλα μας δεν αστειεύεται έστω και εάν είναι ενός μόλις έτους ,θα προσπαθήσει να κάνει φέτες οιαδήποτε επιχειρήσει να μπει στο σπίτι εφόσον εμείς δεν το επιθυμούμε

Last edited:

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Κάποιες φορές φταίει μόνο ο σκύλος.
Αν ένας σκύλος επιτιθεται σε παιδιά, συγγνώμη αλλά δεν θα κάτσω να αναλύσω τα παιδικά τραύματά του. Την συγκεκριμένη στιγμή φταίει ο σκύλος.

12 μηνών θηλυκό κάνει φέτες ότι κινείται ? :rolleyes: Με εντολή γίνεται αυτό ?