Το ένοχο σκυλι

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Ήθελα τη γνώμη σας για τα παρακάτω βίντεο. Ένας τύπος εχει σκυλιά και ένα απο αυτά κανει διάφορα κακά και ψυχρά και μετά εχει ένοχο ύφος. Απο κάτω διάφοροι φωνάζουνε ότι ειναι κακός ιδιοκτήτης, ενώ άλλοι θεωρούν ότι τα βίντεο ειναι απλώς αστεία, αφού δεν τιμωρεί ούτε χτυπάει τα σκυλιά του και δεν φαίνονται να τον φοβούνται. Κάποιος όμως και έλεγε για τη στάση ενός σκυλιού που δείχνει, λέει, φόβο, όποτε για πείτε μου κι εσείς:

https://m.youtube.com/watch?v=1eKf25dwX5g

Πάντως τον βάλανε στην εθνική τηλεόραση: https://m.youtube.com/watch?v=d3f-r_odJ5k

ioanna a

Well-Known Member
21 Ιανουαρίου 2014
2.255
3.093
εμεναμου φαινεται φοβισμενο παντως. και γιατι ο ιδιοκτητης του του δινει το ελευθερο να φαει ντοριτος δενμπορω να καταλαβω

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Πώς σου φαίνεται φοβισμένο; Αφού ο τύπος το χαϊδεύει κιόλας. Συμφωνώ πάντως για τα doritos διότι είναι πολύ παχυντικά και επικίνδυνα για τους σκύλους.

Aslan

Well-Known Member
12 Μαϊου 2014
1.024
1.882
Αθήνα, Φλύα
Το περιστατικο με τα Doritos νομιζω οτι ειναι ψευτικο.:p
Εμενα μου φαινεται πως απλα ο σκυλος ετυχε να κανει μια-δυο στραβες και εχει την ταση να κανει και αυτη την περιεργη φατσα με τα δοντια και ο ιδιοκτητης του απλα το εκμεταλευτηκε για να φτιαξει αστεια(υποκειμενικο αυτο) βιντεος.
Το μονο off που εντοπιζω με τα απειρα ματια μου ειναι οτι σε ενα βιντεο επιλεγει το crate σαν καποιου ειδους τιμωρια ενω μπορουσε να το χρησιμοποιει σε μονιμη βαση για την αποφυγη καποιων προβληματων που δημιουργησε ο σκυλος και θα μπορουσαν να απειλησουν την ζωη του πχ να φαει τα γυαλια απο τις σπασμενες μπαλες κλπ. Βεβαια αυτο δεν ειναι ντε και καλα σιγουρο επειδη ξεκαθαρα ο ανθρωπος τραβαει βιντεο για το αστειο της υποθεσης και οχι για να δειξει τον τροπο ζωης των σκυλων του που μπορει να ειναι τελειως διαφορετικος.
Για τα περι συναισθηματων ενοχης των σκυλων ειχα διαβασει καποτε αυτο αλλα δεν ξερω κατα ποσο ειναι σωστο. Παντως στην ουσια δειχνει οτι τα σκυλια δεν εχουν αναπτυξη το αισθημα της ενοχης.
υ.γ. Μηπως ο σκυλος πρεπει να χασει λιγο βαρος;

Aslan

Well-Known Member
12 Μαϊου 2014
1.024
1.882
Αθήνα, Φλύα
Αυτό πως το κάνεις;;; :cool:
Αν εννοεις πως βαζω links πανω σε λεξεις, απλα επιλεγω την λεξη με τον κερσορα[την κανω μπλε] και μετα παταω το κουμπι για εισαγωγη συνδεσμου που εχει το φορουμ οταν γραφουμε
, κανω επικολληση τον συνδεσμο και μετα παταω insert.

• Like
Reactions: Lavernne

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Όλοι οι Αμερικάνοι σκύλοι πρέπει να χάσουνε βάρος δυστυχώς. Σαν γουρούνια τα κάνουμε τα γουρούνια. Βέβαια εγώ πάλαιψα σκληρά και τα κατάφερα να αδυνατίσω το δικό μου γουρούνι και μάλιστα δεν τα ξαναπήρε!!

Α ναι, ο τύπος είχε πάνω από 4 εκατομμύρια χιτς με το πρώτο βίντεο, οπότε έχει βγάλει κάμποσα λεφτά από αυτό, πάνω από 8000 δολλάρια. Συν το τσάμπα ταξίδι στη Νέα Υόρκη, τα έξτρα λεφτά και τη λιμουζίνα.

ioanna a

Well-Known Member
21 Ιανουαρίου 2014
2.255
3.093
η σταση του σωματος δεν μ'αρεσει. το σκυλακι καθεται μαζεμενο , έριξε τα αυτακια του πίσω, μισοκλεινει ματια, σηκώνει φρυδια , σηκωνει το ποδαρακι, γλύφεται κλπ. ακόμα και το κούνημα της ουρας φαινεται υποπτο χαχα . γενικότερα ο σκυλος εμενα μου φωναζει :''κοιτα human πόσο μικροσκοπικος ειμαι, να δεν πιανω πολύ χωρο, σαν να μην υπαρχω! και κοιτα εγω ειμαι φιλικος και καλος δεν θελω καβγαδες μαζι σου, ώ μεγαλε human...''

τωρα το γεγονος οτι ο σκυλος χαμογελαει ειναι κατι επίσης πολύ ενδιαφερον.:p

Last edited:

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.743
7.265
Αυτό με τα Doritos, είναι διαφήμιση. Κανονική, όχι "τοποθέτηση προϊόντος". Πληρωμένη και με τα όλα της, με το συνεργείο της, τους καμεραμέν της, τα φώτα της, το σκριπτ της κτλ κτλ. Μια χαρά κονόμα έβγαλε ο τυπάς από το Denver the guilty dog, μπροστά το τμήμα μάρκετινγκ της doritos.

εντιτ: αχαχούχα, κι άμα κρίνω από τον τίτλο, έπαιξε στο διάλλειμα του super bowl? Εκεί που η μία διαφήμιση κοστίζει όσο το χρέος της χώρας; Άμα δεν έβγαλε λεφτά και για τα εγγόνια του ο ιδιοκτήης του Denver τότε τον πιάσανε μ.. ε... κότσο.

• Like
Reactions: Aslan