Του φεύγουν τσίσα..

annie27mile

Well-Known Member
12 Οκτωβρίου 2011
181
2
Neapolh Nikaias
Γειά σας.. Θα ήθελα να ρωτήσω αν είναι φυσιολογικό να μην έχει πλήρη έλεγχο ουροδόχου κύστης ένα κουτάβι σχεδόν 5 μηνών? :confused:
Κάνουμε εκπαίδευση ΄τουαλέτας' με crate εδώ και 2 βδομάδες. Ενώ με τα κακά του δεν έχουμε θέμα..για τα τσίσα δεν μπορεί να κρατηθεί πάνω 3 ώρες ειδικά την ημέρα... με αποτέλεσμα να μην μπορώ να τον αφήσω στο crate τη μέρα όταν λείπω καθώς έχουμε ατυχήματα και μέσα στο κρεβατάκι του. :( Επίσης μερικές φορές όταν τον βγάζω από crate ''του φεύγουν'' μέσα στο σπίτι κάτα την διαδρομή μέχρι εξώπορτα για να τον φγάλω βόλτα.
Αναρωτιέμαι μήπως φταίει που τον αφήνω να πιεί όσο νερό θέλει ή είναι παρενέργεια του συμπληρώματος ασβεστίου που παίρνει ?

annie27mile

Well-Known Member
12 Οκτωβρίου 2011
181
2
Neapolh Nikaias
Ο κτηνίατρος παρατήρησε πως οι ταρσοί έιχαν πάρει μικρή κλίση λόγω ελλειψης ασβεστίου. Είχε πάρει πολύ απότομα ύψος και βάρος το τελευταίο μήνα μάλλον για αυτό.

annie27mile

Well-Known Member
12 Οκτωβρίου 2011
181
2
Neapolh Nikaias
Μάλλον έκανα λάθος για ταρσούς είχε πει ότι είναι χοντροκομμένοι λόγω έλλειψης ασβεστίου ...
Τελοσπάντων όποιος έχει καμιά άποψη ή εμπειρία πάνω στο θέμα ούρησης παρακαλώ ας μου πει γιατί έχω αρχίσει να απελπίζομαι. Τον είχα πάρει μαζί μου διακοπές στο εξοχικό μαζί με το crate για να κοιμάται μέσα...και κάθε βράδυ κατουρούσε μέσα! Χωρίς να γκρινιάζει τα βράδια αφού τον είχα δίπλα στο κρεβάτι...απλά τα άφηνε!

ghost girl

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2007
1.073
185
το έχω δίπορτο...
κανε καμια καλλιεργεια ουρων να αποκλεισεις την ουρολοιμωξη και ισως εναν υπερηχο να αποκλεισεις ανατομικο προβλημα. αν δεν τιθεται θεμα υγειας, απλα δεν μπορει να ελεγξει ακομα την κυστη του. εμενα ειναι 8 μηνων και ακομα παμε για τσισα ανα 3ωρο. μην απελπιζεσαι. ισως το συγκεκριμενο κουταβι θελει περισσοτερο χρονο για να ωριμασει σε αυτο τον τομεα. ειναι καλυτερο παντως να προλαβαινεις να το βγαζεις πριν τα κανει γιατι αν του γινει συνηθεια να ουρει στο κρεββατι του ή μεσα στο σπιτι, θα παρει ακομα περισσοτερο χρονο να τελειοποιηθει το θεμα τουαλετα.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97