Του αφιέρωσε το γκολ του

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.762
7.923
Ο Βλάντιμιρ Βάις πέτυχε ένα εξαιρετικό γκολ κόντρα στον Πλατανιά και μετά το τέλος του αγώνα αποκάλυψε σε ποιον το αφιερώνει. Μέσω ανάρτησής του στο διαδίκτυο ο Σλοβάκος άσος του Ολυμπιακού αφιέρωσε το τέρμα που πέτυχε στο σκύλο του, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας.

Ο Βάις του υποσχέθηκε πως θα τα καταφέρουν μαζί και θα βγουν νικητές από τη μάχη που δίνουν. Μάλιστα λίγο αργότερα ήρθε και απάντηση από τον Ρομπέρτο, ο οποίος εμφανίστηκε σίγουρος πως όλα θα πάνε καλά.

«Το γκολ είναι για σένα Λέον... Μείνε δυνατός αγοράκι μου... θα τα καταφέρουμε μαζί, στο υπόσχομαι, σ' αγαπάω», έγραψε χαρακτηριστικά για να απαντήσει ο πορτιέρο του Ολυμπιακού: «Σίγουρα αδερφέ! Εύχομαι τα καλύτερα σε σένα και τον φίλο σου!»

πηγή: http://www.pistosfilos.gr/index.php?act=viewProd&productId=324

Dimi_21

Well-Known Member
5 Μαρτίου 2013
1.628
1.952
Οποιος παιζει FM τον αγαπαγε αυτον τον παιχτη και ας ηρθε στον Ολυμπιακο...ποσο μαλλον μετα απo αυτη την κινηση του :p

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Τουλαχιστον εμεις φαινομαστε και σε κατι χρησιμοι :p

Sent from my iPad using Tapatalk HD
χμ με αυτή τη λογική και οι κατσαρίδες ειναι χρησιμες επειδη ανακαλύφθηκε το teza... ακου γαύροι και χρήσιμοι! :p

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Ασε μας κουκλιτσα μου :p

Sent from my iPad using Tapatalk HD
Αυριο ειναι και η μερα σας... με σκορδαλιά ό,τι πρεπει θα ειστε! (και μετα αναρωτιόμαστε πώς βγαίνουν οfftopic τα θεματα)

Annallyne

Well-Known Member
11 Μαϊου 2013
73
1
Προσπερνάω τους γαύρους και δίνω συγχαρητήρια στον ποδοσφαιριστή!
(τελικά υπάρχουν και εξαιρέσεις ανάμεσα σας :p :p )

Lovey the Lab

Well-Known Member
21 Απριλίου 2011
2.175
200
Lawrence αγορινα ειμαι ετοιμος να ακουσω τη δικη σου ομαδα ( η οποια νομιζω στη βαθμολογια ειναι κατω απο Ατρομητο, ε; ) :p

* Μπορει να υπάρξει μια μικρή πιθανότητα να τσακωθω για κατι -γενικώς & οτιδηποτε- σε μια συζητηση. Δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ & ΠΟΤΕ περιπτωση βα τσακωθω για ομαδες. Οτι σχολια κανω ειναι καθαρα για πείραγμα. Μην παρεξηγηθει κανεις (αν και δε το νομιζω).

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Lawrence αγορινα ειμαι ετοιμος να ακουσω τη δικη σου ομαδα ( η οποια νομιζω στη βαθμολογια ειναι κατω απο Ατρομητο, ε; ) :p

* Μπορει να υπάρξει μια μικρή πιθανότητα να τσακωθω για κατι -γενικώς & οτιδηποτε- σε μια συζητηση. Δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ & ΠΟΤΕ περιπτωση βα τσακωθω για ομαδες. Οτι σχολια κανω ειναι καθαρα για πείραγμα. Μην παρεξηγηθει κανεις (αν και δε το νομιζω).
οταν αφιερώσει γκολ ο τοτσέ θα ειναι ειδηση....!

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.535
789
Ξεσσαλονικη!!!
η ομαδα που υποστηριζω για καζουρα κ μονο με φιλους κ τιποτα παραπανω,ειναι στις υψηλες θεσεις του πινακα κ δεν ειναι ο γαυρος!αλλα αμα θες μαλωνουμε!!!!!