Καλησπέρα σε όλη την σκυλοπαρέα!!! Μετά από πολύ καιρό γράφω για να εκθέσω κάποιες απορίες μου..Τον Μπελούκο μου τον έχω όλη μέρα στην αυλή με ανοιχτή την πόρτα του σπιτιού για να μπαινοβγαίνει όποτε θέλει..εννοείται οτι 2,5-3 ώρες έχουμε τον καθημερινό μας περίπατο και το βράδυ ύπνο μαζί μου..ποτέ εξω. Τέλοσπάντων εκεί που μένω τον χειμώνα οι θερμοκρασίες πέφτουν και υπό του μηδενός αλλά ο Μπελούκος ακόμα και στις παγωνιές προτιμούσε να βρίσκεται στην αυλή παρά μεσα στο σπίτι..η κτηνίατρος είπε πως αφού το κουτάβι το περισσότερο της μέρας βρίσκεται έξω μπορώ να του πάρω μία τροφή με μεγαλύτερο ποσοστό πρωτεϊνης..έτσι και έκανα..πήρα την acana sport and agility.Σημειοτέον ότι η γυναίκα δεν πουλάει σκυλοτροφές. Έχει σχεδόν 8 μήνες που την αλλάξαμε την τροφή του..ολα είναι καλα στα κόπρανα,στο τρίχωμα, στην όρεξη..αλλα σαν να τον βλέπω να τουμπανιάζει..σαν να φούσκωσε αρκετα..έχει πολύ μεγαλύτερες αντοχές..πολύ πιο ψηλό άλμα..και σκέφτομαι μήπως είναι κακό αυτο? μήπως τουμπανιάζεται το σκυλι λόγω πρωτεϊνης? συγνώμη για το σεντόνι!!!