Τουαλέτα...μαθαμε κι πρέπει να ξεμάθουμε...!πως;;

Prince Luna

Well-Known Member
28 Ιουνίου 2012
232
0
Athens
Καλησπέρα κι πάλι σε όλους...τελικά μ' αρέσει πολύ να σας λέω τα προβλήματα μου κι να με βοηθάτε...έχω κι άλλη μία απορία...Το θεμα της τουαλέτας. Ο Prince μου έγινε 4 μηνών κι εδώ κι 2 βδομάδες έχουμε ξεκινήσει τις βόλτες κάθε μέρα...κάθε πρωί λοιπόν,οταν ξυπνάει έρχεται στο κρεβάτι κι με σκουντάει με το χεράκι του/ποδαράκι του,σηκώνομαι κι του βάζω το φαγητό του,αφού φάει τον βγάζω έξω για μισή ώρα περίπου(κάνει ακόμα κι πολύ ζέστη κι δε θέλω να τον έχω μέσα στον ήλιο για πολύ)...μυρίζει δεντρα κι τον έχω κυρίως σε χωματόδρομο κι σ ένα πάρκο που πηγαίνουν πολλά σκυλάκια επομένως έχει πολλά να μυρίζει...παρ' όλα αυτα δεν τα κάνει έξω...με το που γυρίσουμε πάει κατευθείαν στην πάνα του...Η αλήθεια είναι πως δύο μήνες που τον έχω άντε να τα χει κάνει εκτός πάνας 5 φορές συνολικά(εκτός πάνας εννοώ σε κάποιο άλλο σημείο του σπιτιού)...απ την πρώτη στιγμή που ήρθε σπίτι πήγε από μόνος του στην πάνα!! Πως θα του το κόψω αυτό...;;; έχω διαβάσει διάφορα στο Forum, όπως το να πάρω μία πάνα του κι να την βάλω έξω κάπου για να την μυρίσει κι να τα κανει, έχω διαβάσει κι να βγάλω τελείως την πάνα απ το σπίτι...τι να κάνω...αν την βγάλω πάλι θα τα κάνει σε εκείνο το σημείο που ήταν η πάνα κι ας μην είναι...κι να τον μαλώσω που τα κανε εκει πιστεύω πως θα μπερδευτει γιατί τοσο καιρό δεν είχα πρόβλημα...κι να τον βγάζω κάθε φορά που θέλει να τα κάνει δε μπορώ γιατί δεν μπορώ να προβλέψω κι κάθε πότε θέλει να τα κάνει...μιλάω για τα τσίσα του..τ' άλλα ξέρω πότε τα κάνει...κατουραει συνέχεια!!! τι να κάνω;;;; :confused: Επίσης,ξέχασα να πώ ότι το ίδιο γίνεται κι το βράδυ που τον βγάζω κι μάλιστα πολλές φορές φτάνουμε την μια ώρα έξω, κι τώρα ξεκίνησα να τον βγάζω κι λίγο το μεσημέρι για κανα τέταρο όμως γιατί κάνει ζέστη!!!

Last edited:

Avraki

Well-Known Member
22 Αυγούστου 2011
938
5
Αθήνα
Κατ' αρχήν οπλίσου με υπομονή γιατί είναι μικρός ηλικιακά, οπότε και θα ζοριστείς λιγουλάκι ακόμα! Από το πρόσφατο παρελθόν μου με το μικρότερο ηλικιακά σκυλάκι μου (κάπου ένα χρόνο πριν), αυτό που έκανα ήταν να τον βγάζω έξω αρκετές φορές την ημέρα (4 ίσως και 5) και περίμενα καρτερικά μέχρι να τα κάνει! Και όταν τα έκανε έξω έτρωγε και τη λιχουδιά του! Θέλει υπομονή γιατί είναι μεταβατική περίοδος για το σκύλο! Εγώ στην αρχή παρόλο που τον έβγαζα έξω, δεν έκανε τίποτα και μόλις έμπαινε σπίτι, τσουπ...τα αμολούσε! Αλλά με υπομονή και επιμονή, τώρα πάμε 2 βόλτες την ημέρα και δεν λερώνουμε μέσα! Επίσης, να έχεις υπόψιν σου πως όταν μυρίζει πολύ (ειδικά αν είναι αγοράκι και φλερτάρει τις γωνίες) είναι έτοιμος για..πυρ! :)

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97