Τουαλέτα εκτός αυλής

Jimbo13fe

Active Member
31 Ιουλίου 2010
29
0
Καλησπέρα σε όλους και σε όλες!!
Ύστερα απο μερικούς μήνες προσπαθειών η Indie μου, 9 μηνών, έχει μάθει να τα κάνει στον κήπο- αυλή της πολυκατοικίας, τα οποία βέβαια μαζεύω αμέσως. Όμως, παρότι πριν φτάσουμε στον κήπο προηγείται κανονικη βόλτα, αυτή επιμένει να τα κρατάει και να τα κάνει στο τέλος της βόλτες όταν φτάνουμε στον κήπο. Σημειωτέον ότι κατα τη διάρκεια της βόλτας μυρίζει κανονικά τα δέντρα και τις γωνίες, αλλά χωρίς το επιθυμητό αποτέλεσμα. Έτσι, εάν εχει κανείς καμία ιδέα για το τι θα μπορούσα να κάνω για να μάθει να τα κάνει στη βόλτα και όχι στον κήπο, θα του ήμουν ευγνώμων.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων,
Δημήτρης.

chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
31
Αθήνα
Ααααααα, ανοίγεις πολύ ενδιαφέρον θέμα... έχω κι εγώ το ίδιο θέμα αλλά με την πάνα!! Βολτάρουμε βολτάρουμε αλλά εκεί....θα κάτσει να σκάσει παρά να κάνει την ανάγκη της έξω σε σημείο που θα την πιάσουν τα κλάμματα!!!

Angelos

Well-Known Member
26 Οκτωβρίου 2010
847
0
Αθήνα
Και εγώ είχα παρόμοιο πρόβλημα αλλά τελικά το έχω λύσει κατά ένα μεγάλο βαθμό!Εμένα συνήθιζε να τα κάνει στο μπαλκόνι οπου και εκεί την είχα μάθει μέχρι να τελειώσουμε τα εμβόλια και να ξεκινήσει κανονικά τις βόλτες κτλ έξω απο το σπίτι!
Αυτό που έκανα ήταν το εξής,κάθε φορά που τα έκανε και λίγο πριν καταλάβω οτι είναι έτοιμη της έλεγα "κατούρα" και εν συνεχεία μόλις κατουρούσε "μπράβο"!Πλέον οπουδήποτε έξω και αν είμαστε μόλις της πω "κατούρα" κατουράει χωρίς δεύτερη σκέψη :)
Βέβαια που και που μου μπερδεύει το κατούρα με το κακά αλλά εντάξει τι να κάνουμε :D

chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
31
Αθήνα
Εμένα το "κάνε τσίσα" (γιατί το κατούρα μου ακούγεται σα να προϋποθέτει το νιαγάρα σε ποσότητα που εμείς απλά δεν την έχουμε.... :D ) το ξέρει και το ακούει μια χαρά...αλλά στην πάνα της και πουθενά αλλού... γμτ!!
Αυτό που είχα σκεφτεί είναι ότι λόγο μεγέθους και λόγο του ότι υπάρχουν ορισμένες καιρικές συνθήκες που δεν μας επιτρέπουν να βγούμε πάντα (με τις νεροποντές ας πούμε ούτε λόγος!!) αν είναι εκπαιδευτικά λάθος να κόψω μην την πάνα τελικά... ή να την αντικαταστήσω με κάποιου είδους potty στο μπαλκόνι... Αναρωτιέμαι...

ΑΓΓΕΛΟΣ2

Well-Known Member
7 Μαρτίου 2010
465
1
βολος
και εγω της εχω μαθει το "τσισα" ...
για την πανα ισως αν βγαλεις για αρχη την πανα εξω μαζι σας,ωστε να το πας σταδιακα..δηλαδη οχι απο μεσα στο σπιτι στη πανα να πατε εξω χωρις πανα,αλλα εξω με πανα και μετα εξω χωρις πανα...
εμεις οσο ηταν μικρη ειχαμε κουτι με αμμο για γατες!...εσεις που ειστε και μια σταλια θα ειστε οκ νομιζω!

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Μια μέρα που θα έχεις αρκετές ώρες στην διάθεση σου(πιθανόν μια Κυριακή) πήγαινε την βόλτα για ώρες όμως!
Περπατήστε,καθίστε,τρέξτε,παίξτε και κάποια στιγμή μετά από τόση ώρα θα της έρθεις να ενεργηθεί!Τότε επιβράβευσε...

Απλά είναι τα πράγματα,σιγά σιγά θα το συνδυάσει!

Οι έχοντες πάνα μέσα στο σπίτι και θέλοντας να γίνει η μετάβαση για να τα κάνει έξω αυτή είναι η λύση!Εφευρετικότητα θέλει...στο πως θα πασάρεται στο κουτάβι να κάνει τον συνδυασμό έξω=τουαλέτα...

Δεν υπάρχει πιο απλό πράγμα...ούτε εντολές "εδώ","τουαλέτα" ούτε τίποτα...

msantas

Well-Known Member
16 Ιανουαρίου 2011
170
0
38
Π.Φάληρο
Μια μέρα που θα έχεις αρκετές ώρες στην διάθεση σου(πιθανόν μια Κυριακή) πήγαινε την βόλτα για ώρες όμως!
Περπατήστε,καθίστε,τρέξτε,παίξτε και κάποια στιγμή μετά από τόση ώρα θα της έρθεις να ενεργηθεί!Τότε επιβράβευσε...

Απλά είναι τα πράγματα,σιγά σιγά θα το συνδυάσει!

Οι έχοντες πάνα μέσα στο σπίτι και θέλοντας να γίνει η μετάβαση για να τα κάνει έξω αυτή είναι η λύση!Εφευρετικότητα θέλει...στο πως θα πασάρεται στο κουτάβι να κάνει τον συνδυασμό έξω=τουαλέτα...

Σωστός ο παλιός!!!
Και εγώ αυτό σκεφτόμουν να κάνω
όταν έρθει αυτή η ώρα με το καλό!

Veronica

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2010
3.213
6
Always somewhere
www.youtube.com

Αν έχεις κουτάβι σαν τη Βερονικούλα, σού πάει την πάνα στην πόρτα και σε στέλνει κανονικά! :D
''Μεγάλωσα μαμά, γιούπιιιι!''
Βέβαια ακόμα κατουριέται όταν έρχεται ο μπαμπάς της ή όταν υπερενθουσιάζεται, αλλά πολύ λιγότερο.:):)

chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
31
Αθήνα
Χτες στη βόλτα έκανε κακά της η μικρή (και μόνο) ύστερα από έντονο κλάμμα και όταν τα έκανε νομίζω ότι περίμενε ό,τι θα τη μαλώσω...ενώ εγώ άρχησα να την χαιδολογάω!!
Αποτέλεσμα όταν γυρίσαμε σπίτι χέσαμε τον τόπο, παντού εκτός πάνας!!! Ήμαρτον...!!

Jimbo13fe

Active Member
31 Ιουλίου 2010
29
0
Σας ευχαριστώ ολυς για τις απαντήσεις σας. Αυτό που θα δοκιμάσω, είναι να της μάθω το κατουρα και κακά και βλέπουμε.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97