Τουαλέτα-Ημίαιμο Labrador Retriever

Sania

Active Member
17 Μαϊου 2010
26
0
Patra
www.facebook.com
Καλημερα σας,πριν 2 μέρες υιοθέτησα με το αγόρι μου ένα κουταβάκι 2 μηνών! είναι ημίαιμο Labrador πολύ όμορφο και καλό! είναι αρκετά έξυπνο και ήδη έχουμε αρχίσει να μαθαίνουμε βασικές εντολές π.χ. κάτσε. το μεγάλο πρόβλημα μας είναι η τουαλέτα!! 2 μέρες τώρα τα έχει κάνει παντού εκτός από εκεί που πρέπει! τις έχω στρώσει αυτές τις πάνες που κυκλοφορούν στην αγορά για να μάθει αλλά δεν έχει πάει ποτέ! προσπάθησα να την βγάζω έξω κάθε 1 με 2 ώρες αλλά μου τα έκανε και ενδιάμεσα! δεν ξέρω ποιος τρόπος είναι σωστός!! άλλοι μου λένε δώστης μία στο ποπό άλλοι μου λένε αδιαφόρησε όταν τα κάνει αλλού. παρακαλώ βοήθεια!! κουράστηκα να σφουγγαρίζω συνέχειααααα!!! :confused:

Attachments

Angelos

Well-Known Member
26 Οκτωβρίου 2010
847
0
Αθήνα
κουράστηκα να σφουγγαρίζω συνέχειααααα!!! :confused:
Κουράγιο και υπομονή θέλει!Έχω σφουγγαρίσει μέσα σε αυτούς τους 2 μήνες όσο δεν σφουγγάρισα σε όλη μου την ζωή :D
Διάβασε τα σχετικά και όλα θα πάνε καλά!
Να σου ζήσει κιόλας :D

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Υπομονή!

Υπάρχουν ανάλογα θέματα!

Χρησιμοποίησε τις αναζήτηση!

Ο άλλος σκύλος στην φωτογραφία είναι δικός σου?

Sania

Active Member
17 Μαϊου 2010
26
0
Patra
www.facebook.com
Ναι δικός μου είναι!! ο πρωτότοκος!! και τώρα ήρθε και η μικρή!! υπομονή κάνω τίποτα άλλο!! αυτό που λένε να μην βγει το κουτάβι μέχρι να κάνει όλα τα εμβόλια το έχετε ακούσει? εγώ τον μεγάλο τον έβγαζα από 2 μηνών για να κοινωνικοποιηθεί κιόλας και δεν μου έπαθε τίποτα!

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.770
4.046
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Ναι δικός μου είναι!! ο πρωτότοκος!! και τώρα ήρθε και η μικρή!! υπομονή κάνω τίποτα άλλο!! αυτό που λένε να μην βγει το κουτάβι μέχρι να κάνει όλα τα εμβόλια το έχετε ακούσει? εγώ τον μεγάλο τον έβγαζα από 2 μηνών για να κοινωνικοποιηθεί κιόλας και δεν μου έπαθε τίποτα!
Αυτό είναι δική σου απόφαση... αν θες παίρνεις το ρίσκο (ή για υγεία ή για κοινωνικοποίηση)

Sania

Active Member
17 Μαϊου 2010
26
0
Patra
www.facebook.com
Αυτό είναι δική σου απόφαση... αν θες παίρνεις το ρίσκο (ή για υγεία ή για κοινωνικοποίηση)
δεν μιλάω για ρίσκο! δεν θα έπαιρνα ρίσκο για την υγεία του σκύλου μου σε καμία περίπτωση! απλά ο κτηνίατρος μου, μου είπε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα αν έχω λίγη προσοχή! απλά ρώτησα την γνώμη σας!

Sania

Active Member
17 Μαϊου 2010
26
0
Patra
www.facebook.com
πάντως το μόνο σίγουρο είναι ότι αν δεν κοινωνικοποιηθεί σωστά ένα σκυλί θα έχει πολύ μεγάλο πρόβλημα στην μετέπειτα ζωή του!!

aggeliki222

Well-Known Member
5 Φεβρουαρίου 2010
2.161
0
Εμεις δηλαδη οι υπολοιποι (όσοι απο εμας ειμασταν προσεκτικοι τους πρωτους μήνες) έχουμε μη κοινωνικοποιημενα σκυλια;;

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.417
10.621
Athens
Εμεις δηλαδη οι υπολοιποι (όσοι απο εμας ειμασταν προσεκτικοι τους πρωτους μήνες) έχουμε μη κοινωνικοποιημενα σκυλια;;
Όσο δεν έχουν ολοκληρωθεί τα εμβόλια είνα μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα. Σε αυτή την περίοδο, μια λύση είναι ίσως λίγη επαφή με σκυλιά γνωστών/φίλων που είναι "εγγυημένα". Εγώ πάντως δεν θα το ρίσκαρα να μυρίζει νά 'ναι και να έρχεται σε επαφή με ό,τι νά 'ναι. Εδώ δεν είχα εμπιστοσύνη στο τι "κουβαλούσα" με τις σόλες των παπουτσιών μου μέσα στο σπίτι - είχα επενδύσει στο Dettol τότε.

aggeliki222

Well-Known Member
5 Φεβρουαρίου 2010
2.161
0
Όσο δεν έχουν ολοκληρωθεί τα εμβόλια είνα μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα. Σε αυτή την περίοδο, μια λύση είναι ίσως λίγη επαφή με σκυλιά γνωστών/φίλων που είναι "εγγυημένα". Εγώ πάντως δεν θα το ρίσκαρα να μυρίζει νά 'ναι και να έρχεται σε επαφή με ό,τι νά 'ναι. Εδώ δεν είχα εμπιστοσύνη στο τι "κουβαλούσα" με τις σόλες των παπουτσιών μου μέσα στο σπίτι - είχα επενδύσει στο Dettol τότε.
Μα αυτο θελω να πω κι εγω.
Υπαρχουν τροποι αν θελεις να κονωνικοποιησεις ένα κουτάβι που δεν μπορει να παει ακομα βολτα. Δεν ειναι μονοδρομος, δηλαδη ή υγεία ή κοινωνικοποιηση.
Και φυσικα εχεις δικο στο ότι ακομα και απο το χωμα μπορει να μεταφερθει κάτι κι απο μας τους ίδιους.

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.770
4.046
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Και πως μπορείς να ξερεις αν τα σκυλιά (γνωστά έστω) δεν εχουν κάτι και οι ιδιοκτητες τους δεν το γνωρίζουν;
για Ανεμβολιαστο σκυλί πάντα υπάρχει ρίσκο.
Όσο για την κοινωνικοποίηση, απλά μερικά σκυλιά μπορεί να εμφανίσουν πρόβλημα μετά από 1-1,5 μήνα καραντινας στον «άγνωστο» μεγάλο έξω κόσμο αν είναι λίγο φοβιτσιαρικα παράδειγμα.

Last edited:

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.417
10.621
Athens
Και πως μπορείς να ξερεις αν τα σκυλιά (γνωστά έστω) δεν εχουν κάτι και οι ιδιοκτητες τους δεν το γνωρίζουν;
για Ανεμβολιαστο σκυλί πάντα υπάρχει ρίσκο.
Όσο για την κοινωνικοποίηση, απλά μερικά σκυλιά μπορεί να εμφανίσουν πρόβλημα μετά από 1-1,5 μήνα καραντινας στον «άγνωστο» μεγάλο έξω κόσμο αν είναι λίγο φοβιτσιαρικα παράδειγμα.
Πολύ σωστό - κι εγώ ψηφίζω υπέρ της προφύλαξης. Όταν είχα την κουτάβα την είχα σε "καραντίνα" - προς το τέλος της περιόδου εμβολιασμού μόνο την είχα πάει στην αγέλη της FrenchieFan.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97