Τουαλέτα Ερμή (6 μηνών)

LinaP

New Member
6 Απριλίου 2011
2
0
Αγαπητά μέλη,
είμαι σίγουρη ότι θα έχετε συζητήσει εδώ πολλές φορές το θέμα 'τουαλέτα σκύλου έξω', αλλά θα ήθελα τη βοήθειά σας.

Ο Ερμής είναι 6 μηνών. Πολύ εύκολα έμαθε στην αρχή να κάνει την τουαλέτα του στις πάνες που έβαλα στο σπίτι. Μετά τον εμβολιασμό του και όλους αυτούς τους μήνες, τον βγάζω έξω κάθε πρωί και βράδυ, αλλά δεν λέει να καταλάβει ότι μπορεί να κάνει την τουαλέτα του έξω. Κρατιέται για τη 1 και παραπάνω ώρα που είναι έξω και με το που μπαίνει στο σπίτι πάει κατευθείαν στην πάνα του.

Έχετε να μου προτείνετε κάτι σας παρακαλώ?

Ευχαριστώ!

adam

Active Member
27 Νοεμβρίου 2010
31
0
να τον βγαζεις βολτα ΜΑΖΙ με τη πανα του!
θα τη βαζεις εκει που θες να τα κανει και μολις το κανει θα τον επιβραβευεις με μια λιχουδια :)

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Καλως ήρθες!
Είναι πολύ συνηθισμένο φαινόμενο αυτό :)

Υπολόγισε λίγο τις ώρες που κάνει την ανάγκη του και βγάλτον τότε για βόλτα! Ή όπως είστε σπίτι μόλις τον δεις έτοιμο να τα κάνει πάρτον και βγάλτον έξω! Μεγάλωσε λίγο και τις βόλτες (σε διάρκεια) και κάνε υπομονή! Φυσικά όταν τα κάνει έξω εσύ θα επιβραβευσεις πολύ πολύ πολύ (πάρε και κανένα μεζεδάκι μαζι :))

Δες και αυτά τα θέματα:
10 συμβουλές για καθαρό σπίτι
Πώς θα το μάθω να "τα κάνει" έξω...

Angelos

Well-Known Member
26 Οκτωβρίου 2010
847
0
Αθήνα
Ακριβώς!!
Την πάνα στο χέρι και σε ένα συγκεκριμένο μέρος για να συνηθίζει και έξω!!

LinaP

New Member
6 Απριλίου 2011
2
0
Σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους!
Θα ακολουθήσω τις συμβουλές σας και θα επανέλθω!

julia

Well-Known Member
18 Οκτωβρίου 2010
84
0
Και εγω ειχα το ιδιο προβλημα με την μικρη που ηταν 6 μηνων!τωρα εχει βελτιωθει.αρχικα ειχα παντα λιχουδια μαζι μου.
μολις τα εκανε,της εδινα και χαιροταν.ετσι οταν βγαιναμε τα εκανε εξω για λιχουδια ,μετα το εκοψα και καθε φορα που την βγαζω ,τα κανει και δεν της δινω λιχουδια αλλα την χαιδευω με ενθουσιασμο.
Εγω την παω καλυτερα 3 φορες την ημερα.Οταν την δεις να παει να τα κανει σπιτι,την προλαβαινεις ηρεμα και την πας βολτα μεχρι να τα κανει εξω...
Αυτα ελπιζω να βοηθησα!!υπομονη!!