Τοσο ''χαλαρος'' σκυλος ή ασχολιαστος ιδιοκτητης;

fotispap83

Well-Known Member
10 Απριλίου 2012
560
1
Πετρουπολη,Αθηνα
Χθες το απογευμα ειχαμε παει με εναν φιλο τον Ερμη στο βουνο για την απογευματινη του βολτα.προς το τελος ξαφνικα πηγε προς τα δεντρα και καθοταν και κοιταγε και ξαφνικα βλεπω μπροστα του ενα γερμανικο ποιμενικο(τουλαχιστον ετσι φαινοταν) ξαπλωμενο και να κουναει μονο τα ματια!!Μου φανηκε πολυ περιεργο ενα Γ.Π. να ειναι μπροστα του ενα Βελγικο και να μην κανει κιχ παρα μονο να κουναει τα ματια..εκατσα πολυ ωρα απο μακρια και κοιταγα,φωναξα βεβαια τον Ερμη κοντα γτ δεν ξερεις τι μπορει να ειναι ποτε και το μονο που εκανε ο σκυλος ειναι να ανοιγοκλεινει τα ματια!!!

Σημερα το απογευμα θα ξαναριξω μια ματια να δω αν θα ειναι εκει!!!

Πιο πανω να πω οτι ενω ειναι τρελος χωματοδρομος ολος ο δρομος περασε ενα τζιπακι,αρκετα πισω απο εκει που ειδαμε τον σκυλο με δυο ατομα μεσα...

Σημερα θα δειξει τελικα αν ο Γ.Π. ηταν τοσο χαλαρος που δεν του εκανε τιποτα ενα βελγικο απο πανω του ακριβως η αν ενας ασχολιαστος ιδιοκτητης για τον οποιονδηποτε λογο πηγε και τον αφησε εκει για να μην τον ''επιβαρυνει''!!!! :mad:

Last edited:

BiggBilly

Well-Known Member
28 Μαϊου 2010
4.237
407
Γλυφάδα
Τι περίμενες δηλαδή να κάνει ο σκύλος?
Το αποκλείεις δηλαδή να έχει τόση αυτοπεποίθηση που δεν νιώθει ότι απειλείται?

Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
Αν το ξαναδείς καλό θα ήταν να το πήγαινες σε ένα κτηνίατρο γιατί μπορεί να κινδυνεύει,να υποφέρει!
Τώρα βέβαια μέρες που είναι δύσκολο να τους βρεις αλλά αν κάνεις μια προσπάθεια κάποιον μπορεί να πετύχεις!

fotispap83

Well-Known Member
10 Απριλίου 2012
560
1
Πετρουπολη,Αθηνα
Θα τον δω παλι σημερα!!παντως να πηγε εκει χτυπημενο μονο του και μετα να κουναγε μονο τα ματια ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ!!!Ηταν μετα απο ενα χαντακακι μεσα στα δεντρα ξαπλα τελειως!!!Βεβαια να πω οτι αρκετα πιο κατω γυρω στα χιλιομετρο ειναι μερικα αλογα μονα τους!!!δεν ξερω αν λεει κατι αυτο!!αλλα και παλι τοσο χαλαρος;;μπροστα του ακριβως πηγε ο Ερμης και περιμενε εκει μεχρι που τον φωναξα!!!!Πως να το αντιμετωπισω αν το ξαναβρω σημερα εκει;;γτ σημερα θα ειμαι και μονος μου εγω κι ο Ερμης..να πω οτι ο ''πολιτισμος'' απο εκει απεχει κανα τεταρτο με τα ποδια!!! :(

fotispap83

Well-Known Member
10 Απριλίου 2012
560
1
Πετρουπολη,Αθηνα
Φιλε Billy στα κατσαβραχα και να κουναει μονο τα ματια;;τοσο χαλαροτητα;;δεν ξερω εμενα μου φαινεται κουφο..καταρχην ο Ερμης αν ηταν αρσενικο θα τσακωνοταν και αν ηταν θηλυκο θα την μυριζε συνεχεια..αλλα απλα καθοταν και το κοιταγε!!ασε που σκυλος εκει πανω πως ζει ακριβως;;τρωει χορτα;;;αγελαδοσκυλος;;

mariosn

Well-Known Member
17 Αυγούστου 2010
249
2
Μήπως ο σκύλος ήταν στα τελευταία του και οι "καλοί" του ιδιοκτήτες το άφησαν εκεί να πεθάνει? Ελπίζω να λέω βλακείες.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.787
20.091
παντως να πηγε εκει χτυπημενο μονο του και μετα να κουναγε μονο τα ματια ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ!!!Ηταν μετα απο ενα χαντακακι μεσα στα δεντρα ξαπλα τελειως!!!
Οταν ένα σκυλί είναι χτυπημένο ή άρρωστο, το πρώτο πράγμα που κάνει, είναι να απομακρυνθεί και να βρει ένα ήσυχο σημείο, για να μπορέσει να αναρρώσει. Αν αναρρώσει. Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω, γιατί θεωρείς ότι έπρεπε ντε και καλά να γίνει τσαμπουκάς μεταξύ τους κι ακόμη περισσότερο δεν καταλαβαίνω, τι περίμενες και δεν έτρεξες μαλλιοκούβαρα, να δεις αν είχε κάποια ανάγκη το σκυλί.

fotispap83

Well-Known Member
10 Απριλίου 2012
560
1
Πετρουπολη,Αθηνα
Περασα χθες παλι απο εκει.Ο σκυλος δεν ηταν εκει αλλα ο Ερμης ηταν παλι ανησυχος ακριβως στο ιδιο σημειο!!Ισως να εκανα λαθος παιδια,ξερω γω!! ](*,)