Τι φταίω που γεννήθηκα τετράποδο

elenbabin

Member
8 Οκτωβρίου 2012
23
0
:mad: Πάρκο Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης '' Αντώνης Τρίτσης '' ....άνθρωποι και ζά ..έξαλλο ζευγάρι στο Πάρκο ΑΠΑΊΤΗΣΕ να σηκωθεί ;);) το τετράποδο από το παγκάκι

P1000876.jpg

:nono: τι τέλειο πάρκο

Φλάφη

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2012
89
32
βασικά το εν λόγω πάρκο το επισκέπτομαι τουλάχιστον 2-3 φορές την εβδομάδα και δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα έως τώρα ίσα ίσα βγάζουν φωτογραφία με τη σκύλα μου οι διαφοροί -ες...

matilda

Well-Known Member
16 Ιουλίου 2007
1.431
1.022
Τι εννοεις απαιτησε να σηκωθει το τετραποδο απο το παγκακι?
Το παγκακι δεν ειναι ο καναπες μας να καθηζουμε κατα βουληση τα τετραποδα μας.

Πολυ καλα εκανε και το απαιτησε οποιος το απαιτησε. Αν θελουμε να μας σεβονται θα πρεπει πρωτα εμεις να σεβομαστε τους αλλους και να μην προκαλουμε με την συμπεριφορα μας.

gkamar

Well-Known Member
25 Ιουλίου 2012
165
1
Τι εννοεις απαιτησε να σηκωθει το τετραποδο απο το παγκακι?
Το παγκακι δεν ειναι ο καναπες μας να καθηζουμε κατα βουληση τα τετραποδα μας.

Πολυ καλα εκανε και το απαιτησε οποιος το απαιτησε. Αν θελουμε να μας σεβονται θα πρεπει πρωτα εμεις να σεβομαστε τους αλλους και να μην προκαλουμε με την συμπεριφορα μας.
Για ποίο λόγο προκάλεσε δενέχω καταλάβει;

sea-mol

Well-Known Member
18 Μαρτίου 2011
6.883
8.847
Πρέβεζα
Το παγκάκι είναι για να ακουμπάμε τον κώλο μας με τα ρούχα του...
Αν εμάς δεν μας νοιάζει αν λερωθούν...ή αν ξέρουμε ότι το σκυλί μας είναι καθαρό και δεν θα λερώσει το παγκάκι, είναι δική μας δουλειά...
Το παγκάκι όμως δεν είναι δικό μας!
Και κάποιοι μπορεί να μην γουστάρουν να κάτσουν εκεί..και είναι δικαίωμά τους!

fani

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
2.468
408
Αθήνα
Το πάρκο αυτό έχει τα καλά και τα κακά του(όπως όλα δηλαδή).Εχει πολλά παιδάκια,πολλούς ανθρώπους που κάνουν διάφορες δραστηριότητες.
Εγώ πιστεύω ότι σε όλα πρέπει να έχουμε ένα μέτρο,εμένα μου αρέσει εκεί γιατί πέρα την βόλτα μας πάμε στην καφετέρια με την Μοίρα και καθόμαστε για καφέ!
Και επειδή έχει τόσο κόσμο με διαφορετικές ηλικίες-βιώματα και μυαλά καλό είναι να είμαστε προσεχτικοί πρώτα εμείς και μετά σχολιαζουμε τα πάντα!!:)

mad00lini

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2011
2.618
29
Τελικά το τετράποδο καθόταν ή και άνθρωποι μαζί;

Κι εμένα μια φορά μου κάνανε παρατήρηση όταν είχα πάει σε μια άδεια παιδική χαρά, γιατί ανεβαίνει ο σκύλος στην τσουλήθρα..[agility σε λέω]

Τους εξήγησα ότι ο σκύλος δεν είναι περισσότερο βρώμικος από τα παπούτσια των παιδιών. Απλά τελικά περισσότερο τους φάνηκε περίεργο ο σκύλος πάνω στην τσουλήθρα, παρά ο κίνδυνος κάποιου μικροβίου.
Εκ των υστέρων μου αποκάλυψαν ότι κι αυτοί έχουν σκύλο, αλλά δεν τον πάνε σε παιδικές χαρές. Προτιμούν να τον έχουν παρατημένο στην ταράτσα..

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.245
Μέλη
20.024
Νεότερο μέλος
BaNi