Τι το ´πιασε το Μουφ;

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Φευγω σημερα απο το Princeton, οπου ειχα μιλήσει στο παγκόσμιο συνεδριο για τα 1600 χρονια απο τη δολοφονια της Υπατιας. Χρησιμοποιησα λοιπον το Rover.com για να βρω καποιον να μου κρατήσει το Μουφ και βρηκα οντως μια κοπέλα που ειναι οντως πολυ καλη. Μου έστελνε και διαρκώς φωτογραφιες του Μουφ για να βλεπω οτι ειναι καλα. Τον πηγε και βόλτες και στο σκυλοπαρκο.

Οταν τον πηρα σημερα μου ειπε οτι επαθε φοβερό αγχος αποχωρισμού οταν έφυγα, κι ας του ειπα το συνηθισμένο I WILL be back. Εβαλε, λεει, τα κλάματα με δάκρυα και της εκανε και κακακια στο σπιτι, κατι που εχει κανει μονον τρεις φορες στη ζωη του οταν ηταν σε καινουριο περιβάλλον αλλα δεν το κανει παντα. Μετα του περασε, αλλα σημερα που πηγα να τον παρω, έπεσε απάνω μου, με βούτηξε, μου γαυγισε και με τραβοκοπανε αναλ-ταπαλ να φύγουμε! Μια χαρα ητανε στην υγεια του, αλλα τρόμαξε οτι θα του φυγω.

Δεν καταλαβαινω γιατι τον επιασε. Τα τελευταια χρονια, οσο μεγαλώνει, μοιαζει να δένεται μαζι μου ακομα περισσοτερο και φοβάται. Εχω παρατηρήσει αυτη τη συμπεριφορά σε ανθρωπους μεγάλης ηλικιας, αλλα ξερετε τιποτα και για τους σκυλους;

• Like
Reactions: johnk

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
...Εχω παρατηρήσει αυτη τη συμπεριφορά σε ανθρωπους μεγάλης ηλικιας, αλλα ξερετε τιποτα και για τους σκυλους;
Μιά από τα ίδια...:):(
Το :) είναι γιατί μας μοιάζουν (και) σε αυτό...
Το :( είναι γιατί μεγαλώνουν, γαμώτο...:(

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Κι ομως, το εχει μαθει επτάμισι χρονια. Να κλάψει πρωτη φορα το εκανε. Πολυ στεναχωρήθηκα που έκλαιγε με δάκρυα το Μουφ. Δυστυχως ομως δεν γινοτανε αλλιως και επρεπε να τον παρω μαζι, αλλα να τον αφησω καπου για το συνεδριο. Αυριο που εχω μια δουλεια στη Νεα Υορκη, θα λείψω μεχρι τεσσερεις ωρες και θα τον αφησω στο Biscuits and Bath που ειναι αλυσίδα. Τον άφησα εκεινο σε άλλο ομως παράρτημα, στον Πύργο του Τραμπ, περσυ που παλι ημουνα για ενα συνεδριο. Δεν δημιουργησε προβληματα. Αυτο που φοβαμαι ητανε οτι επειδη ειχα παει Ελλαδα για δεκα μερες και γυρισα προσφατα, ισως νόμιζε οτι παλι τον άφηνα για αρκετό καιρο. Ενας ομως απο τους λογους που τον παιρνω μαζι στα ταξίδια ειναι για να μην τον αποχωρίζομαι πολυ και τούμπαλιν.

• Like
Reactions: johnk

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.247
Μέλη
20.026
Νεότερο μέλος
Μάρα