Τι ταΐζουν οι περισσότεροι?

Ποιά διατροφή έχετε επιλέξει για το σκύλο σας?

• B.A.R.F

Votes: 7 14,9%
  • Ξηρά τροφή

Votes: 39 83,0%
  • Μαγειρευτό φαγητό

Votes: 1 2,1%
  • Κονσέρβες

Votes: 0 0,0%
  • Άλλο(Τι?)

Votes: 0 0,0%

• Total voters
    47

ProudtobeGreek

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2010
3.685
4.322
43
www.proudtobegreek.eu
Επειδή μας απασχολεί το ποια είναι η καλύτερη διατροφή για τα τετράποδα φιλαράκια μας,είπα να γίνει μια δημοσκόπηση για να δούμε σε ποιο είδος διατροφής έχουν καταλήξει οι περισσότεροι και το πιο σημαντικό για πιο λόγο!

Last edited:

ippotis

Well-Known Member
24 Μαϊου 2012
320
0
Λάρισα
ξηρά τροφή κυρίως λόγο πρακτικότητας!
και οι αιματολογικές που κάναμε πριν μερικούς μήνες, βγήκαν GG..

Προσωπικά είμαι υπερ του μαγειρευτού

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.752
4.016
39
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Ξηρά. Για οικονομικούς και πρακτικούς λόγους. Δεν έχω χρόνο να μαγειρεύω και δεν έχω την οικονομική άνεση. Κονσέρβες δεν δίνω γιατί του έκαναν διάρροιες. Μπαρφ επίσης φοβάμαι να δώσω, ό,τι και να έχω διαβάσει υπέρ της.

Κάνουμε γενική αίματος και βιοχημικές κάθε χρόνο, και όλα είναι μια χαρά.

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.366
10.523
Athens
Kατά 80-90% barf. Το υπόλοιπο ξηρά.
Γενικές/βιοχημικές κάνω 2 φορές το χρόνο.
Tο 1 σκυλί είναι άψογο σε τιμές, ενώ το άλλο σημειώνει υψηλές τιμές σε συκώτι, γεγονός που οφείλεται μάλλον στη διατροφή (εφόσον αποκλείστηκαν άλλοι λόγοι). Το ελέγχω και εξισορροπώ, αφενός με barf-δίαιτα για συκώτι και αφετέρου με ξηρά (την λίγη που δίνω) Hills L/D (για προβλήματα συκωτιού).

aouimbae

Well-Known Member
7 Μαϊου 2011
1.753
26
Εγω δινω ξηρα τροφη και πλεον εντασσω στο εβδομαδιαιο προγραμμα μια φορα κονσερβα, αυγα και γιαουρτι. Εξετασεις θα κανουμε τον δεκεμβρη

Sent from my new iPad using Tapatalk HD

Lavernne

Well-Known Member
19 Ιουνίου 2011
1.976
4.034
Περιστέρι
www.facebook.com
Δίνουμε ξηρά τροφή (ακάνα) σε συνδιασμό με κονσέρβα Ε/Ν (λόγο γεύσης, όχι εξαιτίας προβλήματος στομαχιού) ή λάδι σολωμού...
Έχουμε δοκιμάσει και μαγειρευτό και κονσέρβες, αλλά τελικά διάλεξαν την ξηρά τροφή τα καμάρια μας!

Εξετάσεις και γενικές και βιοχημικές που κάναμε βγήκαν πάρα πολύ καλές! :)

kyriakos91

Well-Known Member
22 Δεκεμβρίου 2011
1.237
0
Νίκαια
Δινω στον σκυλο μου ξηρα τροφη(acana wild prairie)αν και θα ηθελα να του εδινα b.a.r.f αλλα πιστευω οτι το να δωσεις ωμο με τοσες ασθενειες που εχουν εμφανιστει στα ζωα(νοσος τρελη αγελαδας,πουλερικων)δεν ειναι ασφαλες αφου δεν γνωριζουμε κιολας την ακριβη προελευση του κρεατος.Ετσι επελεξα μια τροφη που ειναι οσο πιο κοντα στην b.a.r.f βαση συστατικων.

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Με τον κακο λυκο περασαμε πολλες αλλαγες στη διατροφη τα τρια+ χρονια που την εχω.
Πλεον η διατροφη της ειναι απολυτα επηρεασμενη με την οικονομικη κατασταση.

Βρηκα καινουριο κρεοπωλη, που μου δινει δωρεαν αρκετα κιλα απομειναρια κρεατων καθε βδομαδα.

Παιρνω απο τον παλιο κρεοπωλη πλαταρια πολυ φθηνα, οπως παλια.

Εχω εδω και λιγα χρονια δικα μου κηπευτικα/ζαρζαβατικα.

Εχω παντα ενα τσουβαλι φθηνη ξηρα.

Σχεδον παντα περισσευει δικο μας μαγειρεμενο φαγητο, το οποίο ειναι παντα ηπια μαγειρεμενο.

Οπότε η διατροφη της λυκαινας ειναι ενας συνδιασμος των παραπανω, αναλογα με το τι διαθετω περισσοτερο.

Μου στοιχιζει ελαχιστα αλλά θεωρω οτι η διατροφη της ειναι αρκετα πλουσια σε συστατικα και ποικιλια.

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Μαγειρευτό..δεν αρχίσαμε για κάποιο ιδιαίτερο λόγο. Συμβάλλει φυσικά και το γεγονός ότι είναι μικρόσωμος και δεν θέλει και καμιά τρελλή ποσότητα αλλά το τρώει το φαγάκι του και αυτός! Οι εξετάσεις του άψογες!

ASFE

Well-Known Member
11 Μαϊου 2011
911
26
45
Αθηνα..Δυστυχως.
Και μας το Σπιακι τρωει ξηρα (belcando dinner),του κανουμε και λαχανικα (πχ μπαρμασταθης) και ριζακι με κοτοπουλο,και καμια κονσερβουλα! (Applause νομιζω)

Εξετασεις καναμε προσφατα και ηταν πολυ καλες!!

Βεβαια σαν κακομαθημενο που τον εχω του δινω να γλειφει το μπολακι απο το τελειωμενο παγωτο που εχω φαει,η να χωσει την μουσουδα του μεσα στο ποτηρι και να γλειψει σταγονες κοκα κολας που εχουν μεινει...Ξερω ξερω απαραδεκτος αλλα οι ποσοτητες ειναι ελαχιστες.

ferozasea

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2012
1.961
124
Εγω προς το παρων της δινω breed ((ελληνικη...?? ))ανακατευω μαζι τις δυο ποικιλιες που εχει αρνι η μια κοτοπουλο η αλλη,,, ξηρα τροφη 1.70 το κιλο .... και παντα στο μπωλακι της θα ανακατεψω και κατι αλλο,,, αυγο βραστο,, ψαρι ψητο,,, κιμα,, γιαουρτι,, κοτοπουλο,,, κεφτεδακια,,, ρεβυθια,,, ρυζι,,, φασολια,,, τριμενο τυρι,,, εξετασεις δεν,,, αλλα μαλλον θα αρχισω να την φωναζω ΑΕΝΑΗ δεν στεκεται λεπτο ==))

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog