Τι ράτσα είναι το σκυλί της φωτό? (μπορούμε να υποθέσουμε καταγωγή ημίαιμου?)

The Dogfather

Well-Known Member
2 Αυγούστου 2010
69
0
Larisa, Greece
Last edited by a moderator:

The Dogfather

Well-Known Member
2 Αυγούστου 2010
69
0
Larisa, Greece
ok....;)
και εγω σε ευχαριστω....:D:D

(επιτελους εμαθα τι ρατσα ειναι το σκυλι μου...)
διασταυρωση border collie με jack rassel terrie....:cool::cool:

russellKind

Well-Known Member
14 Ιουνίου 2010
948
4
ok....;)
και εγω σε ευχαριστω....:D:D

(επιτελους εμαθα τι ρατσα ειναι το σκυλι μου...)
διασταυρωση border collie με jack rassel terrie....:cool::cool:
Πως το εμαθες αυτο και εισαι σιγουρος?Απ'οτι ξερω χρειαζεται ειδικες εξετασεις...

russellKind

Well-Known Member
14 Ιουνίου 2010
948
4
Βασικα ετυχε να ακουσω απο 1 γνωστο μου που ηθελε να μαθει για ποιο λογο ειναι αλλεργικο το σκυλι του(κολευ με επανιελ) και βγαζει κοκκινιλες απο κατω μεσα απο τα πισω μπουτια της και ο κτηνιατρος του ειπε οτι μπορει να'ναι απο πολλα και μπορει να το μαθει μονο με εξεταση DNA στελνοντας δειγμα στην Γαλλια με κοστος 3.000 ευρω!!!Ειναι εξεταση που παιρνει μηνες,γινεται"καλλιεργεια" του DNA.
Νομιζω οτι για να μαθεις απο τι ρατσες ειναι γινεται μονο με τετοια εξεταση...

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Ελπίζω ο γνωστός σου να μην πλήρωσε 3000 ευρώ για να κάνει τεστ "αναγνώρισης" της φυλής του σκύλου του! :shock:

Πρώτον γιατί αν μιλάμε όντως για τέτοιο τεστ, κοστίζουν αν θυμάμαι καλά 70-100 ευρώ :p

Και δεύτερον αμφισβητούνται από πολλούς αυτά τα τεστ...

Αν κάνεις μια αναζήτηση στο forum θα δεις ότι έχει ξανασυζητηθεί αρκετές φορές το θέμα των τεστ dna ως τρόπος "αναγνώρισης" των ημίαιμων.

russellKind

Well-Known Member
14 Ιουνίου 2010
948
4
Δεν του ειπε ο κτηνιατρος οτι κοστιζει 3.000 ευρω για να μαθει τι ρατσα ειναι,αλλα απο τι προκαλειται η αλλεργια.Εμενα το ποσο αυτο για εξεταση DNA μου φαινεται υπερβολικο αλλα καποιος με αρκετα χρηματα θα τα εδινε ανετα.Πιστευω οτι αναλογα με τι το θες να βρεις μεσω της εξετασης DNA κοστιζει τα αναλογα χρηματα.Εχω ακουσει και για εξεταση DNA με 500 ευρω...

Lewn

Member
17 Φεβρουαρίου 2009
10
0
Δεν του ειπε ο κτηνιατρος οτι κοστιζει 3.000 ευρω για να μαθει τι ρατσα ειναι,αλλα απο τι προκαλειται η αλλεργια.Εμενα το ποσο αυτο για εξεταση DNA μου φαινεται υπερβολικο αλλα καποιος με αρκετα χρηματα θα τα εδινε ανετα.Πιστευω οτι αναλογα με τι το θες να βρεις μεσω της εξετασης DNA κοστιζει τα αναλογα χρηματα.Εχω ακουσει και για εξεταση DNA με 500 ευρω...

τελικά έμαθες απο τι προκληθηκε η αλλεργια; εχω ενα λαμπραντορ και εχει 2 μέρες που γλειφει την περιοχη πισω απο το μπουτι κοντα στους ορχεις. Το σημειο που γλειφει δειχνει ερεθισμενο,λιγο κοκκινο και φαινεται οτι δυσκολευεται να καθησει. για βολτα και φαγητο εχει η ορεξη.

ippotis

Well-Known Member
24 Μαϊου 2012
320
0
Λάρισα
τελικά έμαθες απο τι προκληθηκε η αλλεργια; εχω ενα λαμπραντορ και εχει 2 μέρες που γλειφει την περιοχη πισω απο το μπουτι κοντα στους ορχεις. Το σημειο που γλειφει δειχνει ερεθισμενο,λιγο κοκκινο και φαινεται οτι δυσκολευεται να καθησει. για βολτα και φαγητο εχει η ορεξη.
και μένα γλύφεται σε αυτό το σημείο ακριβώς αλλα χωρίς να υπάρχει κάτι σοβαρό όπως ερεθισμός κτλ.
γιατί τι μπορεί να είναι; έχεις ακούσει κάτι;

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
To συγκεκριμένο θέμα είναι ανενεργό εδώ και 2 χρόνια :)
Καλύτερα θα ειναι να ανοίξεις ένα νέο θέμα στην ενότητα Υγεία ώστε να πάρεις τις απαντήσεις που θέλεις,εάν αυτό είναι δυνατόν.