Τι ράτσα είναι το σκυλί μου;

roula459

New Member
2 Σεπτεμβρίου 2012
3
0
Πήρα πρόσφατα αυτό το σκυλάκι, είναι γένος θηλυκό αλλά ακόμα δεν προσδιόρισα τι ράτσα είναι. Όποιος γνωρίζει τον παρακαλώ να μου πει τι ράτσα είναι. Άμα δεν βγάζετε άκρη με τις φωτογραφίες που θα ανεβάσω ας μου το πει να ανεβάσω και άλλες με περισσότερες λεπτομέρειες. Σας ευχαριστώ πολύ.DSC_0011.jpgDSC_0007.jpg

roula459

New Member
2 Σεπτεμβρίου 2012
3
0
minpinkiller-underdog το σκυλάκι μας το έδωσε ένας άνθρωπος αλλά ούτε ο ίδιος ήξερε τι ράτσα είναι ο σκύλος

roula459

New Member
2 Σεπτεμβρίου 2012
3
0
berna όταν λες ημίαιμο δεν υπάρχει πιο προσδιορισμένη ράτσα; (συγνώμη για την ερώτηση αλλά είναι το πρώτο σκυλάκι που έχω και δεν ξέρω πάρα πολλά)

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Ημίαιμο σημαίνει ότι έχει παραπάνω από μια ράτσα μέσα του...από 2 έως 1002!!! (που λέει ο λόγος)...
Αν δεν ξέρεις τους γονείς του...αν οι γονείς δεν είναι και οι 2 καθαρόαιμοι δεν θα μπορέσεις ποτέ να πεις "ο σκύλος μου είναι η τάδε ράτσα"...Μπορεί να μοιάζει με κάποια ράτσα αλλά σίγουρα δεν είναι...

Προσωπικά αό αυτό που βλέπω, απέκτησες ένα ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ μωρό...το οποίο θα γίνει ένας ΠΑΝΕΜΟΡΦΟΣ σκύλος όταν μεγαλώσει!!! Και αυτό που κάνει τα ημίαιαμα μοναδικά είναι ότι δεν θα βρεις ποτέ 2 ίδια...άρα έχεις έναν μοναδικό σκύλο...
Να το χαίρεσαι!!

vas

Well-Known Member
16 Μαϊου 2009
2.731
1.070
αυτό που κάνει τα ημίαιαμα μοναδικά είναι ότι δεν θα βρεις ποτέ 2 ίδια...άρα έχεις έναν μοναδικό σκύλο...
ακριβώς!
Ίσως όταν μεγαλώσει αρκετά να μπορέσεις να δεις κάποια χαρακτηριστικά που πιθανότατα να παραπέμπουν σε μια ράτσα αυτό όμως δε σημαίνει οτι δε μπορει πχ η μουσούδα να σου θυμίζει μια ράτσα και ο σωματότυπος να σου θυμίζει άλλη.

ποσο είναι το κουταβάκι; ηλικιακά..

KICKASS

Well-Known Member
16 Απριλίου 2012
1.396
2
ΠΑΤΡΑ
αυτό που είπανε οι παραπάνω δεν είναι ράτσα αλλά αυτό μην σε πειράζει και πολύ.εμένα κάτι απο τζάκ ράσελ και αγίου βερνάρδου στην αρχή μου ήρθαν το που ταιριάζουν αυτές οι δύο και αν ήρθαν σε επαφή μου προκαλεί απορία.:p

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.032
Νεότερο μέλος
Nina_Κ