Τι παιχνίδι;

hook

Well-Known Member
12 Δεκεμβρίου 2011
759
0
corfu
γεια σας παιδια! τι παιχνιδια μπορουμε να παιζουμε με τον σκυλακο μου?ειναι 5 μηνων και δν ξερω τι παιχνιδακια να παιζουμε. με μπαλες δεν παιζει ιδιαιτερα και γενικοτερα αυτα που μασανε τα βαριεται. τι αλλο μπορω να κανω? επισης θελω να ρωτησω και κατι αλλο. μπορει να σας φανει χαζο αλλα θα πρεπει συνεχεια να ασχολουμε μαζι του?οληηη μερα. εννοω τωρα που γραφω ειναι στο σαλονι και προφανως παιζει με καποιο απο τα παιχνιδι η ξαπλωνει. πρεπει να υπαρχουν τετοιεσ στιγμες η πρεπει ολη την ωρα να τν φωναζω να του λεω ελα και τετοια. γενικοτερα περναμε χρονο μαζι και ειναι πολυ της αγκαλιας και του χαδιου και ολα αυτα τα εχει στο μεγιστο βαθμο αλλα θελω να μαθουμε να παιζουμε μαζι.

hook

Well-Known Member
12 Δεκεμβρίου 2011
759
0
corfu
και πως θα του προκαλεσω το ενδιαφερον? απλα θα κρυφτω και μολις με βρει θα αρχισω τα μπραβο και θα εχει λιχουδια? συγνωμη και παλι ισως φαινομαι χαζη αλλα ειναι πρωτογνωρα ολα αυτα για μενα

hook

Well-Known Member
12 Δεκεμβρίου 2011
759
0
corfu
αχα... ελπιζω να του αρεσει. :) διαβασα σε κατι αλλα ποστ οτι πρεπει να του μιλας συνεχεια σαν να σε καταλαβαινει δηλαδη και να μοιραζεσε τα παντα. αυτο το κανει απο μονος του οπου ειμαι ερχεται. δηλαδη πλενω πιατα ερχεται και καθεται διπλα μου. πιστευω ομως οτι αν του μιλαω συνεχεια και του φωναζω χουκ ειναι κουραστικο και για τον ιδιο.

jimboGS

Well-Known Member
10 Οκτωβρίου 2011
1.629
581
New Peramos City a.k.a Megalo Peuko
ερχεται διπλα σου γιατι θελει να ναι μαζι σου,ολα τα σκυλια αυτο θελουν, κρυψου και φωναζε του ζωηρα χοοκ,εαν του δινει και λιχουδια δεν νομιζω οτι θα το βαρεθει! (εκτος αν χορτασει :D)

annie27mile

Well-Known Member
12 Οκτωβρίου 2011
181
2
Neapolh Nikaias
Γιατί δεν δοκιμάζεις να κρύβεις ένα αγαπημένο του παιχνίδι? Είπες ότι δεν του αρέσει να μασάει παιχνίδια αλλά θα του αρέσει να παίζετε μαζ'ι με αυτά! Βρες το αγαπημένο του παιχνίδι ή μια καινούργια μπάλα και παίξτε κρυφτό με αυτό.
Εγώ στην αρχή έκρυβα το μπαλάκι του σε φανερά σημεία ενώ ήταν στην εντολή ''μείνε'' και με την εντολή ''που είναι?'' έψαχνε το παιχνίδι του... Φυσικά όταν την έβρισκε χάδια και επιβράβευση... Μόλις έπιασε το νόημα του παιχνιδιού το δυσκολεψα κρύβοντας τη μπαλα σε πιο δυσκολα σημεία για να τα βρίσκει με τη μύτη..

kkranis

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2009
2.583
11
Αγ. Παρασκευή
κομπο παρε απο πετ σοπ
Αν κάποιος άσχετος αρχίσει να παίζει με τον κόμπο (ή λουκάνικο) μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα. Για εμένα το καλύτερο είναι το να πετάς μπαλάκι και ο σκύλος να στο φέρνει πίσω.

Μέσα σε 10 λεπτά τον έχεις κάνει τέζα από κούραση ;)

superman

Well-Known Member
28 Μαϊου 2009
7.422
739
χαλκιδα
www.facebook.com
κ αμα δε παιζει μπαλακι?πρεπει να του το μαθεις.ο κομπος ειναι πιο εφικτο.απο κει και περα αμα χρειαζομαστε ειδικη εκπαιδευση για να παιξουμε με ενα κομπο τι να πω.υπερβολικο νομιζω

kkranis

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2009
2.583
11
Αγ. Παρασκευή
Το πιο δύσκολο με τον κόμπο είναι να μην κάνεις το σκύλο κτητικό με τα αντικείμενα. Θέλει πολλή δουλειά στo aus, ενώ το μπαλάκι βασίζεται περισσότερο στην ανταλλαγή (2 μπαλάκια) ;)

miminoula

Well-Known Member
26 Νοεμβρίου 2011
1.339
9
44
Κερατσίνι - Νίκαια
www.facebook.com
ισχύει ... αν το φέρνει πίσω ειδικά είναι πολύ όμορφο παιχνίδι ! τώρα πχ που με βλέπει στο pc μου το έφερε στην ποδιά μου για να μου πει ξεκόλααααα έλα να παίξουμε και τα άγρια μεσάνυχτα... Μπόξερ... δεν κοιμούνται ποτέ! χαχαχα

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Το καλύτερο παιχνίδι είναι οι επαναλήψεις εντολών(κάθε μέρα βασική υπακοούλα) και ότι έχει να κάνει με ανταλλαγή, όπως το μπαλάκι!

Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
Αυτό με το μπαλάκι δε το χει ο δικός μου,δλδ όταν το πετάω τρέχει, το παίρνει, και το δαγκώνει χωρίς να μου το φέρνει πίσω.Προσπαθώ να του το μάθω αλλά ακόμα τίποτα.Το μόνο που έχει μάθει είναι όταν το κρατάει στο στόμα του τον πλησιάζω και του λέω"αστο",οπότε το αφήνει κάτω,η στο χέρι μου.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.253
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97