Κυριακάτικα λοιπόν και πριν βρέξει έβγαλα τον Castro βόλτα στη γειτονιά και σε ένα χωράφι που έχουμε πάνω από το σπίτι. Από μακριά βλέπω σκυλί μεσαίου μεγέθους να τρέχει κατά πάνω μας. Το σκυλί αυτό είναι ενός γείτονα, ο οποίος όποτε βαριέται το αφήνει ελεύθερο και αυτό τριγυρνάει σε όλο το τετράγωνο. Έχει έρθει πολλές φορές να αγριέψει στο σκύλο μου αλλά ποτέ δεν επιτέθηκε. Ε προχτές είχε άλλες διαθέσεις και ορμά και δαγκώνει τον δικό μου στη μούρη(επειδή εγώ τον είχα σφίξει κοντά μου). Τον αφήνω και εγώ ελεύθερο να αμυνθεί και γίνεται της κακομοίρας. Ωστόσο έχει έρθει και ένα αδέσποτο να χωθεί στη μέση το οποίο όμως μόνο γάβγιζε. Εγώ όποτε τραβάω τον δικό μου, ο άλλος βρίσκει ευκαιρία να ξαναδαγκώνει. Εν τέλη τον άφησα, άρπαξε τον άλλο από το σβέρκο, τον ξάπλωσε ανάσκελα και αφού τους ξαναχώρησα, ο άλλος έφυγε τρέχοντας.
Πάω λοιπόν στο σπίτι του ιδιοκτήτη να ζητήσω τα ρέστα (μία συγνώμη και να μου αντικαταστήσει το αδιάβροχο που του φόραγα και το οποίο σκίστηκε). Αυτός άρχισε τα, ο σκύλος μου δεν πειράζει κανένα. Και σιγά που σου όρμηξε στο γομάρι που έχεις και δεν σου δίνω τίποτα. Του λέω (μ@λακία μου) ότι θα καλέσω αστυνομία και θα τον γράψουν.
Καλώ την αστυνομία και αυτός ήρθε μάζεψε τον σκύλο μέσα.
Ήρθε η αστυνομία μετά από κάνα μισάωρο και του έκανε συστάσεις. Αυτός έλεγε βλακείες του τύπου: Δεν ήταν αυτός ο σκύλος. Λέω έχω φωτογραφία. Λέει μου ξέφυγε. Λέω έχει γίνει άλλες 3-4 φορές να τον δω έξω. Λέει να μην φέρνεις τον σκύλο σου από εδώ τότε κλπ. Μετά έλεγε γιατί καθόμουν και δεν κλότσαγα τον δικό του 2 φορές στο κεφάλι να φύγει.
Με ρώτησαν αν θέλω να κάνω μήνυση είπα όχι.
Προφανώς δεν του καταλόγισαν κάποιο πρόστιμο και όταν είπα στην αστυνομία ότι έχω και φωτογραφίες, μου είπαν σας πιστεύουμε αλλά δεν μπορούν να κάνουν κάτι.
Καταλαβαίνετε ότι αν δεν είχα 35 κιλά Amstaff αλλά κάνα Jack Russell θα έκλαιγα τώρα.
Επίσης παρόλα αυτά ο σκύλος μου έχει 2 γραντζουνιές στο πρόσωπο και 2 τρύπες από δάγκωμα στο μπούτι.
Πάω λοιπόν στο σπίτι του ιδιοκτήτη να ζητήσω τα ρέστα (μία συγνώμη και να μου αντικαταστήσει το αδιάβροχο που του φόραγα και το οποίο σκίστηκε). Αυτός άρχισε τα, ο σκύλος μου δεν πειράζει κανένα. Και σιγά που σου όρμηξε στο γομάρι που έχεις και δεν σου δίνω τίποτα. Του λέω (μ@λακία μου) ότι θα καλέσω αστυνομία και θα τον γράψουν.
Καλώ την αστυνομία και αυτός ήρθε μάζεψε τον σκύλο μέσα.
Ήρθε η αστυνομία μετά από κάνα μισάωρο και του έκανε συστάσεις. Αυτός έλεγε βλακείες του τύπου: Δεν ήταν αυτός ο σκύλος. Λέω έχω φωτογραφία. Λέει μου ξέφυγε. Λέω έχει γίνει άλλες 3-4 φορές να τον δω έξω. Λέει να μην φέρνεις τον σκύλο σου από εδώ τότε κλπ. Μετά έλεγε γιατί καθόμουν και δεν κλότσαγα τον δικό του 2 φορές στο κεφάλι να φύγει.
Με ρώτησαν αν θέλω να κάνω μήνυση είπα όχι.
Προφανώς δεν του καταλόγισαν κάποιο πρόστιμο και όταν είπα στην αστυνομία ότι έχω και φωτογραφίες, μου είπαν σας πιστεύουμε αλλά δεν μπορούν να κάνουν κάτι.
Καταλαβαίνετε ότι αν δεν είχα 35 κιλά Amstaff αλλά κάνα Jack Russell θα έκλαιγα τώρα.
Επίσης παρόλα αυτά ο σκύλος μου έχει 2 γραντζουνιές στο πρόσωπο και 2 τρύπες από δάγκωμα στο μπούτι.