Τι να πει κανείς?

french bulldog

Well-Known Member
28 Αυγούστου 2009
292
0
Σήμερα καθώς έκανα την απογευματινή βόλτα με την σκυλλίτσα μου σταματά ένα αυτοκήνιτο! Ο οδηγός μου κάνει την εξής απορία<< Ωραίο το σκυλλάκι σου! Έχω και εγώ ένα ΜΙΝΙ ΓΑΛΛΙΚΌ ΜΠΟΥΛΤΟΓΚ!:eek:! Μου αρέσουν τα χρώματα της δικιάς σου! Θες να τα ζευγαρώσουμε?Εμένα είναι 1 έτους! Εσένα?>> Τι να του έλεγα και εγώ? Του είπα δεν ενδιαφέρομαι! Αλλά να μου πεί μίνι γαλλικό μπουλτόγκ?:eek:!

french bulldog

Well-Known Member
28 Αυγούστου 2009
292
0
Ε ναι! ως ειδιοκτήτης θα έπρεπε να γνωρίζη ότι δεν υπάρχουν μίνι γαλλικά μπουλτόγκ!

Tricky

Well-Known Member
20 Ιουλίου 2008
2.014
294
Σήμερα καθώς έκανα την απογευματινή βόλτα με την σκυλλίτσα μου σταματά ένα αυτοκήνιτο! Ο οδηγός μου κάνει την εξής απορία<< Ωραίο το σκυλλάκι σου! Έχω και εγώ ένα ΜΙΝΙ ΓΑΛΛΙΚΌ ΜΠΟΥΛΤΟΓΚ!:eek:! Μου αρέσουν τα χρώματα της δικιάς σου! Θες να τα ζευγαρώσουμε?Εμένα είναι 1 έτους! Εσένα?>> Τι να του έλεγα και εγώ? Του είπα δεν ενδιαφέρομαι! Αλλά να μου πεί μίνι γαλλικό μπουλτόγκ?:eek:!
Εχεις θυληκο και θα τα ακους συχνα αυτα ...μη μασας:)

Οσο για το mini , μικρο το κακο :D Σκεψου πως κτηνιατρος 40 ετων ειχε αποκαλεσει το σκυλο μου boxer :confused::paja1: (ειναι bulldog)

Μιχαελα

Well-Known Member
16 Νοεμβρίου 2009
412
0
επρεπε να του πεις συγνωμη δεν ενδιαφερομαι ειναι toy teacup.τι αλλο θα ακουσουμε?

Εχεις θυληκο και θα τα ακους συχνα αυτα ...μη μασας:)

Οσο για το mini , μικρο το κακο :D Σκεψου πως κτηνιατρος 40 ετων ειχε αποκαλεσει το σκυλο μου boxer :confused::paja1: (ειναι bulldog)
το περασε για mini boxer:paja1::paja1:

french bulldog

Well-Known Member
28 Αυγούστου 2009
292
0
αυτός τι περίμενε? 1 ετοθς είναι το σκυλλί του! να έχει το μέγεθος γαλλικού που είναι 4 ετων?

romelaki

Active Member
18 Νοεμβρίου 2009
43
0
αυτός τι περίμενε? 1 ετοθς είναι το σκυλλί του! να έχει το μέγεθος γαλλικού που είναι 4 ετων?
Ετσι για την ιστορία, πωλούνται μικρόσωμα γαλλάκια που τα αποκαλούν μίνι.Ο δικός μου ακόμα και κουτάβι που ήταν,ήταν αφράτος και ζουμπουρλούδικος.Θα μας κουφάνουνε..

Δέσποινα

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.747
1.507
Illinois, USA
WOW! Αυτό θα πει τροτεζο-ψηστήρι!:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Αν σου πρόσφερε και λεφτά ή του ζητούσες εσύ και τούμπαλιν θα μπορούσαμε να σας ανακηρύξουμε ως νταβατζήδες της χρονιάς!!!!!:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Μιχαελα

Well-Known Member
16 Νοεμβρίου 2009
412
0
WOW! Αυτό θα πει τροτεζο-ψηστήρι!:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Αν σου πρόσφερε και λεφτά ή του ζητούσες εσύ και τούμπαλιν θα μπορούσαμε να σας ανακηρύξουμε ως νταβατζήδες της χρονιάς!!!!!:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
:paja1::paja1::paja1::paja1::paja1::paja1::paja1::paja1:

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.001
1.510
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Εγω εχω δει και το αντιθετο.
Η Esmeralda μου ηταν για θηλυκο οριακη με τα 14 κιλα της (Το προτυπο αναφερει απο 8-14 κιλα)- Ηταν πολυ νταρτνανα για κοριτισι, ζωηρη με λαμπερο τριχομα παντα.
Μια μερα περναμε απο εναν τυπο που την κοιταει και μου λεει ": κακομοιρακι- πολυ καχεκτικουλα και μικροσωμη- αρρωστη ειναι??"
Του λεεω, οτι ειναι γαλλικο και οχι Μποξερ η κατι αλλο- και μου λεει με περιφανεια, οτι εχει και αυτος εναν αρσενικο, 2 ετων, που ειναι 25 κιλα και σκυλαρος΅. Και πριν προλαβω να πω οτι δηποτε μου λεει :"εσενα σε κοροιδεψαν και σου εδωσαν ελλατωματικο".
Ακομα και σημερα γελαμε με αυτην την ιστορια με την φιλη μου!

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.001
1.510
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Και προτασεις για "αρραβονες" εχουμε ολη την ωρα.
Πριν απο λιγο καιρο ημουν με την ΜοναΛιζα μου και τρεχει ενας τυπος απο πισω μου και με φωναζει. Σταματαω και με ρωταει αν ειναι αρσενικο η θηλυκο. Οταν του ειπα θηλυκο ελαμψε αμεσως το προσωπο του και μου λεει΄
-ΑΑΑΑχχχ, εισαι πολυυυ τυχερη!! Αυτη ειναι παρα πολυ σπανια φυλη και τυχαινει εγω να εχω εναν πολυ καλο αρσενικο.
-Αααα- ναι??
Και τι αιματα και γραμμες εχει? Εμενα ειναι απο τα καλυτερα αιματα της ευρωπης- και Ρωσσια.
Εξετασεις για Hemivertibrae , Πατελλα, Καρδια, Ματια, Αγκονες εχει κανει?
Πως εχει χαρακτηριστει σε εκθεσεις?? Θα πατε στο εξωτερικο- επειδη εδω δεν σας εχω δει ποτε??

Με κοιτουσε με μεγαλη απορεια- το στομα του ανοιγε ολο και πιο πολυ και οταν τελειοσα και τον κοιτουσα αναμενοντας απαντησεις σε ολες αυτες μου τις ερωτησεις, εκανε τον σταυρο του και εφυγε, μουρμουριζοντας ¨οοοορε τρελος κοσμος που κυκλοφορει!!!

kat201161

Well-Known Member
5 Μαϊου 2009
436
7
ΑΓ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ,ΑΘΗΝΑ
Και το πιο κουφό που άκουσα χθες.
΄Εχουμε στη γειτονιά μία γαλλιδούλα κούκλα δέκα μηνών περίπου. Και ένα παγκ ενός έτους περίπου. Καθαρόαιμα και τα δύο και πολύ όμορφα ομολογουμένως.
Και τα δύο πολύ παιχνιδιάρικα σκυλιά και "αγαπιούνται" ιδιαίτερα μεταξύ τους, όταν βρεθούν παίζουν με τις ώρες μαζί μια και στα "κυβικά" , στην τρέλλα και την αγαρμπωσύνη είναι περίπου τα ίδια.
Μου λέει λοιπόν χθες η αφεντικίνα της μικρής...θα τη ζευγαρώσω με το παγκ, είναι τόσο αγαπημένα και ταιριαστα:eek:
Κόκκαλο εγώ! Και αφού "έβαλα την κασέτα", γιατί δεν ζευγαρώνουμε, πόσο κακό και επικίνδυνο είναι και εν πάσει περιπτώσει να ζευγαρώσουμε δύο καθαρόαιμα διαφορετικής ράτσας για να βγάλουμε τι? Και να κάνουμε τι τα κουτάβια που θα προκύψουν!...
Η άλλη ακάθεκτη...Μα, είναι τόσο αγαπημένα μαζί, να τα δεις, μούρη με μούρη φιλιούνται όταν συναντηθούν!

Τι να πει κανείς:paja1:

kiara

Well-Known Member
29 Αυγούστου 2008
372
1
θεσσαλονικη
Αν και η απάντηση είναι για να κλαίμε τι να πεις πολύ ευκολη υπόθεση νομίζουν ότι είναι η γέννα.

Αντε και τα δίκα σας είναι και ράτσας έμας μας έκαναν πρόταση για ζευγάρωμα με την Φίφι :shock:
μας λέει λοιπόν ο τύπος:
Αχ τι όμορφο έχω και γω ένα τέτοιο θέλεις να τα ζευγαρώσουμε;
Αχ είναι στειρωμένη τι τέτοιο γιατι θέλεις να το ζευγαρώσεις;
Ε να είναι 4 χρονών και δεν έχει ζευγαρώσει και θέλω να πάει μια φόρα μην πεθάνει και παρθένος:confused: ε τέτοιο σαν το δικό σου μοιάζουνε πολύ.

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Από γέννες πως πάνε τα γαλλικά;
Δηλαδή ο ιδιοκτήτης της ερωτευμένης γαλλιδούλας θα κλαίει και την γαλλιδούλα του γιατί σιγά μην παρει χαμπάρι ότι μπορεί να χρειαστεί καισαρική;

kat201161

Well-Known Member
5 Μαϊου 2009
436
7
ΑΓ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ,ΑΘΗΝΑ
Κάπως έτσι , γι αυτό και φρικάρισα!
Εν τω μεταξύ, δείγματα παρόμοιων ζευγαρωμάτων που έχω δει στη γειτονιά μου, είναι για να τα κλαίνε και οι ρέγγες, τα καημένα! Τσιουάουα με πεκινουά ας πούμε, ή πεκινουά με κάτι...φαίνεται ήταν της μόδας το σπορ πριν μερικά χρόνια...και τα εναπομείναντα είναι κάτι κακάσχημα μικρόσωμα που τα περιφέρουν με υπερηφάνεια οι ιδιοκτήτες τους...και πόσα πετάχτηκαν ή θανατώθηκαν αραγε???
Και καλά πριν δέκα χρόνια που η ενημέρωση ήταν ανύπαρκτη, αλλά τώρα? Να χρυσοπληρώνουν ένα καθαρόαιμο-για το pug δεν ξέρω πως αποκτήθηκε αλλά το γαλλικό λένε πως ήρθε από εκτροφείο του εξωτερικού, η αφεντικίνα του είναι αλλοδαπή- για να το υποβάλουν στην ταλαιπωρία και τον κίνδυνο του ζευγαρώματος και δη με άλλη ράτσα για να βγάλει ημίαιμα?
΄Οπου και ένα "αστείο" στο ίδιο θέμα...μου έχουν ζητήσει το νεαρό μου (τσιουάουα) για να ζευγαρώσει με ημίαιμο μαλτέζ που "πρέπει να ζευγαρώσει μία και μοναδική φορά για να μην πάθει καρκίνο" με το σκεπτικό πως ο δικός μου είναι μικρόσωμος και η θηλυκιά δεν θα δυσκολευτεί στη γέννα:paja1:!
Η οποία νύφη με τη μαλλούρα που έχει δείχνει τριπλάσια απ΄το δικό μου και όπως είναι παιχνιδιάρα και ψιλοάγαρμπη κι αυτή ο σπόρος τη βλέπει και εξαφανίζεται:D

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog