Τι να πεις;

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Το flaming δεν είναι αποκλειστικό προνόμιο των fora, κυκλοφορεί και στο facebook.

mpampis-kallia

Well-Known Member
8 Ιουνίου 2012
145
3
Καλλιθεα
Δυστηχως διαβαζοντας τα σχολια ανακαλυπτεις πολλες ακομε σελιδες με το ιδιο περιεχομενο ... Λυπαμαι την ψυχη τους που ειναι γεματη μαυριλα ...

Nikolojohn

Well-Known Member
5 Σεπτεμβρίου 2011
153
3
Χαϊδάρι
Απλή επιβεβαίωση του γιατί είμαστε το χειρότερο είδος του πλανήτη...
Report και εγώ, αν και δεν νομίζω να συγκινηθεί το fb.

Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
Δυστυχως τετοια φαινομενα δεν σταματουν απο καποια αρρωστημενα μυαλα!:mad: Οχι αρρωστημενους ανθρωπους,γιατι για μενα δεν λεγονται "ανθρωποι" αυτα τα κτηνη,οποτε μονο report αρμοζει σε τετοιες περιπτωσεις!!

betty coltrane

Well-Known Member
7 Ιουλίου 2011
3.972
9.756
48
Ηράκλειο, Αττική
goodcopbadcop6.blogspot.gr
Report για ποιο λόγο; Επειδή διαφωνείτε; Επειδή έχουν ασχημο ύφος; Προσπαθώ να βρω κάτι παράνομο και δε βρίσκω.
Την προσοχή θέλουν να προκαλέσουν και όχι μόνο τους τη δίνουμε, τους προωθούμε κιόλας;

Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
Betty το αν θελουν να προκαλεσουν την προσοχη ή οχι δεν μπορουμε να το ξερουμε!!! Λιγες φορες εχουμε δει αναλογα θεματα με κακοποιησεις με ασχημες κουβεντες, με θεματα αναλογου περιεχομενου?? Μα οταν λεει καποιο απο αυτα "αν σιχαινεστε το σκυλο" ή κατι αναλογο,οπως και στο παρελθον που εχω διαβασει παρομοια,ειναι δυνατον να αδιαφορησεις και να μην κανεις κατι?
Αφηνοντας τους το πεδιο ελευθερο,αυτοι μπορουν να ποσταρουν τα χιλια μυρια και να αποκτουνς περισσοτερους οπαδους,γι αυτο πρεπει καποιος ή καποιοι τσπ,να τους σταματουν!!!
Ειδικα οι φιλοζωοι και οσοι εχουμε κατοικιδιο δεν πρεπει να αφηνουμε τετοιου τυπου σελιδες και link να ανεβαινουν!
Εγω τουλαχιστον ετσι πιστευω και καθε φορα που θα τους συναντω θα πηγαινει το report συννεφο!

mpampis-kallia

Well-Known Member
8 Ιουνίου 2012
145
3
Καλλιθεα
[h=2]The only good dog is a dead dog or a caged one[/h]
Το dead και μονο δεν μπορει να ειναι προτροπη ; οταν στα σχολια καποιος που κακοποιει ενα σκυλο θεωρειται ηρωας κατα τους διαχειριστες της σελιδας δεν ειναι προτροπη και σε αλλους (ανεγκεφαλους) να πραξουν το ιδιο;

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.253
Μέλη
20.033
Νεότερο μέλος
Stepsn