Τι να κάνω?

french bulldog

Well-Known Member
28 Αυγούστου 2009
292
0
Διάβασα πολλά θέματα για την τουαλέτα αλλά δεν βρήκα απάντηση στο ερώτημα! Η σκυλλίτσα μου έμαθε να τα κάνει στη εφημερίδα! όμως τώρα τα κάνει όπου βρει! Τι να κάνω?:confused:

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.769
4.045
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Πού θες να τη μάθεις να τα κάνει τώρα, πάλι σε εφημερίδα;
Μάθε της το τότε όπως την έμαθες την πρώτη φορά. Μάλωνε την όταν τα κάνει εκεί που δε θες, επιβράβευσε όταν τα κάνει εκεί που θες.
Και αν θες να τη μάθεις να μη λερώνει το σπίτι και να κάνει τις ανάγκες της στο πάρκο, πάλι με τον ίδιο τρόπο θα της το μάθεις όπως με την εφημερίδα.

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Το εγραψα μολις αλλού και μετα ειδα οτι ανοιξες νεο θεμα.
Οπότε το αντιγραφω κι εδω.

Εγω θα επιμεινω ότι η εφημεριδα δεν είναι λυση.
Νομιζω ότι το σκυλι σου είναι αρκετα μεγαλο για να βγαινει εξω σε συγκεκριμενο για τουαλέτα.
Γιατι να μαθαινει να τα κανει μεσα έστω και σε εφημεριδα ή εστω και στο μπαλκόνι?
Επισης εξω, με λιγη βολτα, θα του ερθουν πολύ πιο ευκολα και λιγο χοραράκι ή χωματακι θα του φανει πιο φυσικο μερος απο την εφημεριδα.

Την ωρα που τα κανει βοηθαει πολυ μια λεξη. Εγω της λεω παντα "τσις".
Πλεον οταν βγαινουμε εξω και την παω στο μερος της, της λεω "τσις" και ξερει αυτη.

Μην βαριεσαι. Δοκιμασε το εξω. Μετα τον υπνο, το φαϊ και την βολτα.
Αποκλειεται να μην πετυχει.

french bulldog

Well-Known Member
28 Αυγούστου 2009
292
0
Το δοκίμασα! Κάποτε πετυγχένη! Εχυές για να καταλάβεις την πήρα βόλτα! Δεν έκανε πιπι! Μόλις την έβαλα σπίτι έκανε.... είναι λίγο τρελλή:D

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Αν ηδη εχει μαθει να τα κανει στην εφημεριδα απλα τωρα αρχζε σιγα σιγα να την ταιζεις και μετα απο κανα μισαωρο πηγαινε την βολτα (προσοχη οχι αμεσως μετα το ταισμα)...περιπου τοτε θελεουν να κανουν την αναγκη τους...!!!1-2-3-4 φορες στο τελος θα τα κανει εξω και αμεσως επιβραβευση!!!Οπως σου ειπα σε αλλο ποστ δεν πρεπει να αγχωσεις το κουταβι σου και απο μερους πρεπει ψυχραιμες κινησεις και συμπεριφορες!!!

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.769
4.045
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Μα και βέβαια δεν είναι εύκολο!! Τι νομίζεις, θα πάθει το σκυλί καμιά ξαφνική επιφώτιση και θα πει να πάει να τα κάνει έξω;

Με το κουτάβι μου, και 20 φορές τη μέρα βγαίναμε έξω μέχρι να μάθει!

Εγώ συγκεκριμένα, τον έβγαζα έξω στην αρχή κάθε μισή ώρα, μετά κάθε μία, σταδιακά κάθε δύο κλπ. Μετά το φαΐ, το παιχνίδι, και τον ύπνο υποχρεωτικά! Οταν τα κάνει έξω επιβραβευσε, πες μπραβο, δωσ' του ενα χάδι.

Οταν τα κάνει μέσα, την ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΔΕΙΣ, ΟΧΙ ΜΕΤΑ, πες του δυνατά ΟΧΙ, μάλωσέ τον.

Υπομονή και επιμονή, αλλιώς το σκυλί δε θα μάθει ποτέ. Από σενα εξαρτάται!

ΥΓ.Συμφωνώ με τον Αρη πως θα επρεπε να τον μαθεις να κανει τις αναγκες του εξω, και οχι σε εφημεριδα. Εγω προσωπικα ποτε δεν εμαθα το σκυλο να τα κανει μεσα στο σπιτι, εστω και σε εφημεριδα. Απο 2 μηνων, μονο στο χορταρι και εξω!

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Το δοκίμασα! Κάποτε πετυγχένη! Εχυές για να καταλάβεις την πήρα βόλτα! Δεν έκανε πιπι! Μόλις την έβαλα σπίτι έκανε.... είναι λίγο τρελλή
Αν η βόλτα γίνει 3-4 φορές την ημέρα θα ξε-τρελλαθεί.

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Α! Επισης λέγοντας βολτα french, εννοούμε ΒΟΛΤΑ με κινηση και διαρκεια. Οχι μια γυρα το τετραγωνο.

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Να σου πω κατι!!!

Δεν ξερω ποσο χρονων εισαι...καταλαβαινω βεβαιως απο τα γραφομενα σου οτι θελεις να βοηθηθεις και να βοηθησεις το σκυλο σου...ΑΛΛΑ πρεπει να βαλεις και λιιιιγο το μυαλουδακι να δουλευψει και να κατσεις να σκεφτεις τροπους ωστε να επιτυχεις το καλυτερο δυνατο για εσενα και για το μικρο σου!!!Θελει λιγο να ειμαστε πιο εφευρετικοι πανω σε καποια πραγματα!!!Αυτο στο λεω καθαρα απο φιλικη πλευρα...και για να μην αγχωνεσαι αδικα!!!

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Και να επιβραβεύεις σα να κέρδισε το λαχείο οταν τα κάνει στο σωστό μέρος (αμέσως μόλις τελειώσει). Να καταλαβει το σκυλι τι θέλεις. Με μεγάλο ενθουσιασμό!! Και χάδια και λιχουδιές και γλυκόλογα, απόλα!!!

elenian

Active Member
5 Σεπτεμβρίου 2009
29
0
Δές το και συ σαν διασκέδαση...Πέρνα ευχάριστα εκείνη την ώρα γιατί το εισπράτει και ο σκύλος!!!Εμένα μου άρεσε που του μάθαινα πράγματα!!!

(σήμερα μάθαμε να δίνουμε το χέρι μας σαν κύριοι:D)

french bulldog

Well-Known Member
28 Αυγούστου 2009
292
0
'Εγινε θαύμα! Μόνο δύο μέρες κάνω ότι μου είπατε και το μωράκι μου τα κρατά και περιμένει να την βγάλω έξω! Παράξενο μου φάνικε όμως είναι πολύ θετικο! Είμαι πολύ χαρούμενος επειδή έμαθε τόσο ρήγορα! Ευχαριστώ :)

frenchie

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2009
93
0
Pireaus
η αληθεια ειναι ότι είναι πανέξυπνα τα γαλλάκια μας;) μαθαίνουν εύκολα. μπράβο σου που τα κατάφερες! κουκλί είναι παρεπιπτόντως

elenian

Active Member
5 Σεπτεμβρίου 2009
29
0
'Εγινε θαύμα! Μόνο δύο μέρες κάνω ότι μου είπατε και το μωράκι μου τα κρατά και περιμένει να την βγάλω έξω! Παράξενο μου φάνικε όμως είναι πολύ θετικο! Είμαι πολύ χαρούμενος επειδή έμαθε τόσο ρήγορα! Ευχαριστώ :)

Μπράβοοοοο=D>=D>=D>

Είδες? Είναι πολύ εύκολο!!!Πολύ χάρηκα..Λοιπόν συνέχισε έτσι, μην το αφήσεις και κυρίως το πρωί, μην την αφήνεις στο σπίτι να τα κάνει..Μόλις την ακούσεις να ξυπνάει, παπούτσια και βόλτα..Άκου και την έρμη γαλλομάνα που βγαινε νυσταγμένη πρωί πρωί:p:p...Επίσης υπολόγισε ανά 3ωρο περίπου να την κατεβάζεις κάτω για τσίσα και αμέσως λιχουδιά!!! Και μετά από έντονο παιχνίδι...Κάνε μια προσπάθεια τώρα και όλα θα πάνε καλά!!!

Περιμένουμε νέαααα!!!

Apkok

Well-Known Member
25 Ιουλίου 2008
67
0
athens
καλησπερα και απο μενα.εμενα το γαλλακι μου ειναι 3 μηνων παρα 2 μερες ακομα δεν εκανε το 3 εμβολιο του και ετσι ακομα δεν μπορει να βγει εξω!!!!!κατουραει κανονικα στη πανα του αλλα καμια φορα τα κανει και αλλου!!!!μου φενεται οτι μυριζει τα τσισακια του μιας και με το αζαξ δεν φευγει.το θεμα ειναι οτι μαλλον με τι σφουγαριστρα εχω κανει 1 πολυ μεγαλο λαθος καθαριζω συνεχεια με αποτελεσμα να εχω μεταφερει τις μυρωδιες παντου!!!!!ειναι λαθος μου??????ασ μου πει καποιος τι μπορω να κανω για να μη κατουραει οπου βρει.......υπαρχει κατι στην αγορα που να απομακρυνει τη μυρωδια??και αν ναι ποιο?????ευχαριστω πολυ:eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:

Apkok

Well-Known Member
25 Ιουλίου 2008
67
0
athens
εννοειται μολις του επιτραπει η εξοδος απο την κτηνιατρο και θα το μαθω εξω.....επισης ξεχασα να σας πω οτι καμια φορα κατουραει το κρεβατακι τησ και μετα κοιμαται εκει δεν την νοιαζει και τελος οταν το μεσημερι γυρναω απο τη δουλεια βρισκω την εφημεριδα και την πανα 10000000 κομματια!!!!!HELPPPPPPP:eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.249
Μέλη
20.029
Νεότερο μέλος
Stefaniadoul