Τι μπορώ να κάνω;

malou t.

Member
16 Αυγούστου 2012
20
0
Λοιπόν ,πραγματικά δεν ξέρω τι άλλο να κάνω! Έχω τεράστιο θέμα με το κατούρημα έξω ....και δεν είναι τόσο απλό.!
Αρχικά τη Μαλού την πήρα όταν ήταν 30 ημερών και συμφωνα με την κτηνίατρο η πρώτη βόλτα της έγινε μετά από ακριβώς 3 μήνες ! (πριν κατουρούσε έξω στο μπαλκόνι σ εφημερίδες γιατί είχε καλό καιρό και μετά μέσα στην πάνα,)...Στις αρχικές βόλτες βέβαια οι καιρικές συνθήκες δεν με ευνόησαν ιδιαίτερα γιατί είχε βροχές οπότε το στάνταρ πρόγραμμα βόλτας δεν μπορούσε να τεθεί σε εφαρμογή...όατν μπόρεσα πια και σταθεροποοίησα το πρόγραμμα η Μαλού δεν κατουρούσε έξω και καπάκι άρχισε και η εξεταστική οπότε το να βγαίνω 3 φορές τη μέρα έξω επι 1.30 ώρα ήταν λίγο αδύνατο..οπότε οι βόλτες ήταν λίγο πιο σύντομες...τώρα εδώ και 1 μήνα και κάτι όπου τελείωσε η εξεταστική τη βγάζω 3 φορές τη μέρα...κάθομαιιι ώρες..μυρίζει τα πάντα....μάλιστα έχω κατεβάσει πολλές φορές και την πάνα αλλά αποτέλεσμα ΜΗΔΕΝ.με το που μπαίνουμε σπίτι τρέχει στην πάνα της ή ακόμα χεειρότερα μπορεί να τις φύγουν και στο πλακάκι.!εΙΛΙΚΡΙνά δεν ξέρω τι άλλο ναα κάνω.....Σας παρακαλώ μια συμβουλή ..

Υ.Γ.Η μαλόυ είναι 7 μηνών ...

vas

Well-Known Member
16 Μαϊου 2009
2.731
1.070
Γιατί της δίνεις ακόμα την εναλλακτική της πάνας αφού βγαίνει τις απαραίτητες βόλτες της; εξαφάνισέ την.
Φαγητό και όταν την δεις οτι μυρίζει περισσότερο απο ότι θα έπρεπε τη βουτάς και έξω.

malou t.

Member
16 Αυγούστου 2012
20
0
Ευχαριστώ καταρχην για την απάντηση :)

Δυστυχώς τα έχω κάνει και τα δύο...Έτσι και αλλιώς βόλτα την πάω με το που τρώει και αρχίζει και μυρίζει...
και όσο για την πάνα....αν δεν υπάρχει,κατουράει σ πλακάκια:/(τα πλακάκια τα κάνω συνέχεια με ξύδι..)

τεν τεν

Well-Known Member
2 Φεβρουαρίου 2012
454
1
κράτα μια σταθερή πορεία και μην επηρεάζεις το πρόγραμμα σας ανεξαρτήτως καταστάσεων!

1.Κόβεις την πάνα τελείως και για πάντα!
2.τον βγάζεις τρεις φορές την μέρα και δεν είναι απαραίτητο να είναι 1,30 ώρα και οι τρεις βόλτες.

Τώρα αναγκαστικά θα πρέπει να του το ξανά μάθεις όπως όταν ήταν μωρό
δηλαδή όταν γυρίσετε από την βόλτα αυτό θα ψάξει την πάνα τότε το βουτάς και πάλι έξω!

Μια δυο φορές και έμαθε !:)

Το έχεις μπερδέψει το ζωντανό σου και έτσι αποφάσισε μόνο του την πιο εύκολη λύση ,χωρίς να περιμένει εσένα άμα βρέχει άμα διαβάζεις κτλ!

Last edited:

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Α, και κάτι ακόμα, μουλιάζεις στα ούρα της χαρτί κουζίνας και το πας έξω σε συγκεκριμένο σημείο που θες να τα κάνει, για να της μυρίζει γνώριμα..... Το'χεις κάνει απο πριν οχι την ώρα που βγαίνετε. Να κατουριέται πολύ και να το μυρίσει ξαφνικά.

k4ileb

Well-Known Member
25 Ιανουαρίου 2013
288
1
ΑΘΗΝΑ
παρε μπολικο ξυδι βγαινει και τετρακιλο ==))
αυτο με το ξυδι γιατι το λετε ολοι ? εγω καθαρισα κατουρα και μετα τα περασα με ξυδι και μετα απο λιγο πηγε παλι ο μπουφος μυρισε εριξε και μια γλυψια και κατουρησε ακριβως σε εκεινο το σημειο! εχω χαζο σκυλι ή εφταιγε οτι ηταν μηλοξυδο ?

ferozasea

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2012
1.961
124
ξυδι απλο φθηνο κρασατο εξαλειφει τις μυρωδιες γυαλιζει και τα πλακακια και ειναι οικολογικο προιον,,,,

koyrsaros_gr

Well-Known Member
19 Ιανουαρίου 2013
59
3
σπρευ ελκτικο (αυτο για την εκπαιδευση) και να μαρκαρεις ενα σημειο στην βολτα ωστε να μυρισει και να ουρισει εκει(οι πανες εχουν τετοια μυρωδια)

vas

Well-Known Member
16 Μαϊου 2009
2.731
1.070
σπρευ ελκτικο (αυτο για την εκπαιδευση) και να μαρκαρεις ενα σημειο στην βολτα ωστε να μυρισει και να ουρισει εκει(οι πανες εχουν τετοια μυρωδια)
Αυτό με το σπρεϊ το δοκίμασες και έπιασε; δοκίμασα το αποθυτικό σε ένα απο τα δυο μου σκυλιά όσο ήταν κουτάβι.. αποτέλεσμα μηδέν. Περισσότερο βοήθησε το crate στην περίπτωσή μου.. δεν ξέρω αν είμαι η μόνη .

koyrsaros_gr

Well-Known Member
19 Ιανουαρίου 2013
59
3
εμας βοηθησε ωστε να ''ορισουμε σημειο'' στο μπαλκονι. να μην τα κανει οπου θελει. την ελκει εκει

το crate υπαρχει και σε εμας..

το αποθητικο ουτε και σε μας επιασε, καλυτερο το ξυδι

εμεις ειμαστε μικροι ακομα, μαθαινουμε ακομα αλλα κατα 90% πετυχαινουμε στοχο:)

Last edited:

anodinos1

Well-Known Member
10 Νοεμβρίου 2011
189
2
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Και ο δικός μου τα ίδια έκανε παρόλο που είχε στάνταρ πρόγραμμα όση ώρα και να ήταν έξω δεν έκανε τίποτε περίμενε να γυρίσουμε στην αυλή. Μόλις πήγε πέντε μηνών έστρωσε τώρα δε λερώνει στην αυλη περιμένει να βγούμε βόλτα.

matilda

Well-Known Member
16 Ιουλίου 2007
1.431
1.022
Σε αυτες τις περιπτωσεις βοηθουν περισσοτερο οι πολλες και μικρης διαρκειας βολτες, παρα οι μεγαλης διαρκειας.

Στις μεγαλες βολτες το κουταβι κρατιεται για να κανει την αναγκη του εκει που νιωθει ασφαλεια ή εκει που εσφαλμενα πιστευει οτι ειναι η τουαλετα του (στο σπιτι δλδ). Αρα οσο περισσοτερες φορες γυρισει σπιτι και ξαναβγει τοσο περισσοτερες ειναι οι πιθανοτητες να μην κρατηθει και να τα κανει εξω.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.249
Μέλη
20.029
Νεότερο μέλος
Stefaniadoul