Τι μπορω να κανω για να σωσω ενα σκυλο???

Vampire

Well-Known Member
19 Ιουνίου 2010
47
0
Κερκυρα
Καλησπερα!Καθε μερα που παω τον Darko μου βολτα σε μια μαντρα που δεν ξερω τι ακριβως ειναι εκει βλεπω ενα σκυλι πιθανοτατα γερικο αλλα το καημενο ειναι μονιμα δεμενο κ φαινεται οτι δεν ειναι καλα...Προσπαθει να ξυστει για παραδειγμα κ δε μπορει κ κλαιει!Κλαιει επισης κ χωρις λογο...Φιλοζωικη απο οσο ξερω στην Κερκυρα δεν υπαρχει,οποτε υποθετω μονο με καταγγελια στην αστυνομια αλλα που να το παω κ πως θα μπορουσα να αντιδρασω αν στην αστυνομια δε μου δωσουν σημασια???Ειναι πολυ κριμα να μενει εκει κ να αργοπεθαινει :(

Tonini

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2009
843
2
36
Munich/Germany
Το καλύτερο ειναι να απευθυνθεις στον τύπο που έχει την μάντρα...να του πεις ήρεμα 2 λόγια.Γιατί ο τυπος π.χ. μπορει να το ταίζει και σ λεει ολα ειναι οκ!Ομως αν οντως το σκυλί ειναι γέρικο,ίσως και άρρωστο μπορεί να αργοπεθαίνει....να το παει σε εναν γιατρο...ή στην τελική αν ο τυπος δεν καταλαβαινει απο φροντίδα σκύλου(που μαλλον οχι!) ας του κανει ευθανασια να λυτρωθει το σκυλάκι....!Η αστυνομία δεν νομίζω οτι θα ασχοληθει,γιατί έιναι κλεισμένο σε μάντρα και δεν ενοχλει ως κίνδυνος το σκυλί.Αρα δεν εχουν δικαίωμα σ'αυτο....θα σου πουν....εχει ιδιοκτητη..το ταιζει,το ποτίζει..εμεις τι να κανουμε?!

Vampire

Well-Known Member
19 Ιουνίου 2010
47
0
Κερκυρα
Αν δεν κανω λαθος υπαρχει καποιος νομος σχετικα με την προστασια των ζωων δεν τον θυμαμαι ακριβως με τον οποιο μ πορω να απαιτησω να μου ανοιξουν τη μαντρα να τον παρω αν κριθει ακαταλληλος ο ιδιοκτητης...Αν τον γνωριζει καποιος ας μας τον πει να ξερω κ γω τι να τους πω ακριβως!Το σκυλι φαινεται να ταλαιπωρειται καθημερινα ειναι κατσιασμενο ενας θεος ξερει αν τον χτενισε ποτε κ ειναι κ αρκουδακι κ ειλικρινα δεν εχω δει ποτε καποιον μεσα στη μαντρα αν τη βρω ανοιχτη σημερα θα παω κ ο θεος βοηθος!