Γειά σας!!Ένω ανατρέχω συνεχώς στο forum για τυχών θέματα που μπόρει να προκύψουν με την μικρή μου και εχω περάσει παρα πολλές ώρες απλά χαζέβοντας διάφορα θέματα,είπα σήμερα να γράψω για κατι που συνέβει και ενοχλήθηκα πολύ.Παίρνω λοιπόν που λετε την σκυλίτσα μου και ένα φιλο μου και παμε να περπατίσουμε και να πιούμε τον καφέ μας (στο χέρι) στην μάρινα στην Πάτρα.Αφού είχαμε περπατίσει αρκετά είπαμε να κάτσουμε σε ένα μέρος που έχει με γκαζόν σε ένα πεζουλάκι....ανοιχτός ο χωρος απερίφραχτος παιδάκια και κόσμος να κάνει την βόλτα του...διπλα παιδική χαρά...Εκεί που καθόμαστε πέρναγε κόσμος με τα σκυλία του χαιρετιντουσαν τα σκυλιά μας κτλ. Δεν ήξερα όμως οτι ήταν η ώρα τους...Άρχικα μια κοπέλα που ειχαμε χαιρετιθεί προ ολίγου με ένα κουταβί εμφανώς αγχωμαίνο να πω κυριάρχικο να πω...τέλος πάντων την βλέπω κάθεται και λύνει...αυτο αρχιζει παίζει, κάνει τα δικά του στο γκαζόν ψευτοτσαμπουκάδες κτλ. η κοπέλα να βλέπει οτι η σκυλίτσα παει απο δω και από κει...λέκτικα προσπάθει να διορθώσει(καταστρεφοντας εντολή "έλα"). Τελοσπάντων,μετα απο λίγο αρχιζει και μεγαλώνει η σκυλοπαρέα...¨Εγω την δικια μου την εχω δεμένη οπως και θα πιστευω θα έπρεπε σε ένα τέτοιο χώρο...ένω έχουμαι ενοχληθεί απο το όλο σκηνικο,βλέπε κιόλας οτι ο φίλος μου ψιλοφοβαται τους σκύλους!!(με την δικια μου του εφυγε η φοβία μιας και η Ούριτσα ειναι ενα πολύ ευγενική σκυλίτσα )και καποιους αλλουσ σκυλους που γνωρίζει. Ερχεται ένα παλικαράκι στην ηλικία μας (γυρο στα 25) με ενα ροτβαϊλερ...κοντα 11 μηνων. Και εκει που λεγαμε απο μακρυα δεν παιζει να το λύσει... ο τυπος το λυνεί ο σκυλος τρεχει κατα πάνω μας ,η δικια μου απο που δεν ήθελε το ροτ να τριγυριζει αναμεσα μας σαν τρελο για παιχνιδί και να μασ παταει εμας τους καπνους κτλ ο φιλος μου σχεδον να τα εχει κανει πανω του..εγω να του λεω μαζεψε το και το Μα.....νο να μας λεει δεν πειραζει ειναι καλος!Αφού με τα πολλά τον επεισα να μαζεψει τον σκύλο του μου ειχαν σπασει τόσο τα νεύρα που δεν άντεξα και τον στόλισα...και του ειπα οτι πρεπει να εχει με λουρι τον τον σκυλο του. Ο τυπος με τσαμπουκα γυρναει και ψαχνει εξηγησεις. Και με ειπε και ασχετο επειδη λέει οτι με τον νομο του 2010 επιτρεπονται τα σκυλιά ελεύθερα σε κοινοχρηστους χώρους..Δεν το συναιχισαμε και εμεισ σηκωθήκαμε κ φύγαμε μιας και δεν θελαμε τα νευρα μας δεν ηταν σε φυσιολογίκα επίπεδα...Τελικά τι γίνεται με αυτό το νόμο??? εχω αδικο που δεν μου αρεσε ολο αυτό μηπως ειμαι παραξενος???
δεν ξερω τι να πω...εγω όταν είναι να παιξει η μικρη την παω μονο σε περιφραγμενουσ χωρους και την αφήνω ελευθερη ή βγαινουμε αρκετα αργα το βραδυ και κυνιγιωμαστε με την βοήθεια του flexi σε κανα χώρο με γκαζον..ποτε δεν θα την άφηνα χωρις λουρι σε τετοιο χωρο..το θεωρω επικυνδυνο και ενοχλητικο για τουσ αλλους που απλα θελουν κατσουν εκεί....συγνωμη για το μεγαλο κείμενο απλα είναι η πρωτη φορα που γράφω και είπα να το παρακάνω...
δεν ξερω τι να πω...εγω όταν είναι να παιξει η μικρη την παω μονο σε περιφραγμενουσ χωρους και την αφήνω ελευθερη ή βγαινουμε αρκετα αργα το βραδυ και κυνιγιωμαστε με την βοήθεια του flexi σε κανα χώρο με γκαζον..ποτε δεν θα την άφηνα χωρις λουρι σε τετοιο χωρο..το θεωρω επικυνδυνο και ενοχλητικο για τουσ αλλους που απλα θελουν κατσουν εκεί....συγνωμη για το μεγαλο κείμενο απλα είναι η πρωτη φορα που γράφω και είπα να το παρακάνω...