Τι εχει?

tasosvivi

New Member
12 Ιανουαρίου 2013
3
0
Καλησπερα σε ολους σας στην σκυλοπαρεα σας!Σας γνωριζω για πρωτη φορα και η αληθεια ειναι πως πρεπει να με βοηθησετε καπως..Ειμαι ιδιοκτητης ενος θυληκου Μποξερ 1,5 χρονων εν ονοματι ΛΟΥΣΙ,η Λουσιτσα μου ειναι ενα ενεργητικο και γεματο χαρα σκυλι ομως Εδω και τρεις μερες(τρεις μερες εχει που τελειωσε και η περιοδος της)εχει αλλαξει εντελως δυσκολευεται στην κινηση και δεν εχει καθολου μα καθολου ορεξη!Η αληθεια ειναι πως σε λιγες ωρες θα παμε στο γιατρο αλλα η αγωνια δεν με αφηνει αλλο και ηθελα να σας ρωτησω αν γνωριζεται κατι..Ευχαριστω εκ των προτερων για την βοηθεια!

dnassib

Well-Known Member
10 Μαϊου 2013
1.469
1.077
Παγκράτιους exoticus
Κατ' αρχάς, να είστε και οι 2 καλά και εύχομαι να μην είναι κάτι σοβαρό.
Δεδομένου ότι θα πας στον γιατρό σήμερα, πιστεύω ότι δε θα πρέπει να μπούμε σε συζητήσεις 'τηλεδιάγνωσης'. Ηρέμησε, βαθιές ανάσες και άκου τι θα σου πει ο ειδικός. Μπορεί να μην είναι και απολύτως τίποτε- και, γενικότερα, αν το σκυλάκι ήταν μια χαρά, το προσέχετε, κάνετε τακτικά εξετάσεις κτλ και αυτό προέκυψε τώρα, οι πιθανότητες είναι πως ότι και να'ναι θα είναι αντιμετωπίσιμο!

Ψυχραιμία και γράψε μας σε παρακαλούμε τι έγινε!

tasosvivi

New Member
12 Ιανουαρίου 2013
3
0
Να σαι καλα φιλε μου και σε ευχαριστω για το ενδιαφερον σου τελικα η Λουσιτσα μου εχει πυομητρα και θα πρεπει αμεσα να κανουμε στηρωση

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97