Τι είναι;; (η ...άσχετη!! :) )

Darkness

Well-Known Member
8 Απριλίου 2010
792
4
Κοιτώντας φωτογραφίες από αδεσποτούλια που ζητάνε οικογένεια, έπεσα πάνω σ'αυτήν την κούκλα!
Οι απόψεις διίστανται κι επειδή είμαι εντελώς ..άσχετη, μπας και μπορείτε να με διαφωτίσετε τι σκυλάκι είναι; Έτσι από περιέργεια :)
Για να πω την αλήθεια μου την ψιλοερωτεύτηκα την σκυλίτσα και μακάρι να είχα κι άλλο χώρο για να την υιοθετήσω..
Σνιφ!

(Δεν ξέρω, εάν άνοιξα το θέμα στη σωστη κατηγορία.. Αν όχι, παρακαλώ ν'αλλαχθεί).

Attachments

Darkness

Well-Known Member
8 Απριλίου 2010
792
4
Λες; Θενκς Φοίβο για τη γνώμη :)
Εντωμεταξύ, απ'ότι διάβασα στην περιγραφή, την παράτησε κυνηγός γιατί είχε κροτοφοβία.. Το καημένο το σκυλούμπι! Έπεσε (κι αυτό) σε βάρβαρο :(

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Και πολύ αγαπησιάρικο έχω να προσθέσω! :D

Αυτή είναι η Max, φιλοξενείται στο Fazoo και την είχα φωτογραφήσει το καλοκαίρι (είχα μείνει άνεργη και για να περνάω χρήσιμα τον καιρό μου πήγαινα σε σωματεία και φωτογράφιζα τα ζώα για να προωθούνται σε αγγελίες. Πράγμα που προσπαθώ να κάνω ακόμα, με τον ελάχιστο ελεύθερο χρόνο που μένει πια...)

Αν την... "λιγουρεύεσαι" και θέλεις να δεις κι άλλες φωτογραφίες της μπορώ να σου στείλω :)

Μια από τις αγαπημένες μου είναι αυτή με τη γλωσσάρα :D

Edit: Kopritis με πρόλαβες! :)

Darkness

Well-Known Member
8 Απριλίου 2010
792
4
Ααααχ, παιδιά! Δε νομίζω, ότι θα χρειαστεί να με ψήσετε πολύ :) Μόλις το είδα το κουκλί, έπαθα ένα ..κάτι :) Το θετικό είναι, ότι είναι θηλυκιά, οπότε ευελπιστώ πως θα τα πάει καλά με το αγοράκι μας. Το πιο θετικό είναι πως είναι στειρωμένη :) Από την άλλη είναι λίγο μεγαλοκοπελίτσα (της παντριάς χαχαχ!) και δεν ξέρω εάν θα μπορέσει εύκολα να προσαρμοστεί.
Το κυριότερο όμως είναι, πως έχω θέμα με το χώρο..και με τον καλό μου που θα με πάρει στο ..κυνήγι, μόλις του το προτείνω lol lol lol

Darkness

Well-Known Member
8 Απριλίου 2010
792
4
Ξέχασα να δώσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στο Ξωτικούλι, που αντί να πίνει μόνο τις φραπεδούμπες της αραχτή στην καφετέρια, χρησιμοποίησε πιο δημιουργικά το χρόνο της για τα αδεσποτάκια :)

Υ.Γ.: Δεν έχω τίποτα με το φραπέεεεε χαχαχ :) :)

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Ελα να τη γνωρίσεις και θα δεις! Προκειται για πραγματικά γλυκύτατο πλάσμα!! Είναι υπέροχη με τα άλλα σκυλιά, αποκλείεται να δημιουργήσει πρόβλημα με το σκυλακο σου. Οσο για τη ηλικία, ίσα ίσα, που δεν θα έχει την ενέργεια του κουταβιού ή του εφήβου και είμαι σίγουρη οτι θα προσαρμοστέι πολύ εύκολα! Είναι κλασικό σκυλί για σπίτι εξάλλου!!!

Κανε ενα τηλέφωνο, δεν έχεις να χάσεις τίποτα! :)

Darkness

Well-Known Member
8 Απριλίου 2010
792
4
Αααχ αααχ, τι να λέμε τώρα!! Τη λάτρεψα τη μουσούδα :)

Είναι μεγαλόσωμη η ζουζού; (Από δω το πάω, από κει το πάω, προσπαθώ να βρω μια λύση βλέπετε..:) )

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Αν τυχόν σκοπεύεις να έρθεις στο σκυλομπάχαλο την Κυριακή, μπορούμε να πεταχτούμε και στο καταφύγιο να τη δεις. Είναι δίπλα. :)

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
H Maxουλα εκτος απο πολυ ομορφη εχει και πολυ καλο χαρακτηρα.. Μακαρι να την υιοθετησεις!!

Darkness

Well-Known Member
8 Απριλίου 2010
792
4
Μακάρι να τα καταφέρω! Περιττο να σας πω ότι ποτέ δεν είχα σχέση με τέτοιου είδους σκυλί, αλλά μόλις την είδα μου έκανε κάτι :)

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Να διευκρινήσω, οτι αν θέλετε να πάμε στο καταφύγιο να δείτε τη Μαξ, θα πρεπει να ενημερώσουμε απο πριν τη Μαριάνθη (την υπεύθυνη) ωστε να είναι εκεί. Οπότε σκεφτείτε το και ή παρτε τη ενα τηλέφωνο στο 6982977330, η στείλτε ενα ΠΜ σε μένα. Δεν μπορούμε να πάμε στο φλού, όπως είχα υπόψη μου, απο το Σκυλομπάχαλο, γιατι πιθανόν να βρίσκεται στον άλλο χώρο που έχουν μεταφερθεί κάποια απο τα σκυλιά, για κάποιες ώρες.

Darkness

Well-Known Member
8 Απριλίου 2010
792
4
Αυτό το διάστημα και για τουλάχιστον κανένα δίμηνο είναι αδύνατον να έρθω να τη δω, αλλά και να την υιοθετήσω... :(
Αλλά όπως προείπα, έτσι κι αλλιώς, αν δε βρεθεί λύση στο θέμα χώρου και δεν πείσω τον καλό μου, δε θα ήταν δίκαιο για το σκυλάκι να πάρω μια τέτοια απόφαση.....

Πάντως, όταν τα καταφέρω, θέλω να πάω μια βόλτα από το καταφύγιο, έστω για να δω και τα υπόλοιπα ζωάκια..
Ευχαριστώ πάντως!