Τι γίνεται με το κρύο;

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Λοιπόν, στο Καλαμποκιστάν έχει πολύ κρύο. Μέχρι οι κύριοί μου και αυθέντες μου (ορθοπεδικός + χειροπρακτικός) δώσουν τη συγκατάθεσή τους να κάνω όση γυμναστική μ' αρέσει, κάθομαι σπίτι και κάνω ελάχιστα. Σήμερα υποτίθεται έπρεπε να πάω με την ορειβατική παρέα μου για πορεία στο πάρκο με τους παγωμένους καταρράκτες, δεν πήγα για προφανείς λόγους και τώρα μόλις μου στείλανε και φωτογραφίες είδει "νια-νια-νια-νια-νια"! Το τοπίο με τους παγωμένους καταρράκτες εδώ, έτσι για να καταλάβετε τι κρύο κάνει (η μεγίστη σήμερα ήταν -10 Κελσίου!):

Τελοσπάντων, καλεσμένο είναι και το Μουφ, το οποίο φαντάζομαι θα τρελλαινόταν από τη χαρά του. Το πρόβλημά μου τώρα είναι το εξής: την Παρασκευή που μας έρχεται, οι τύποι θα οργανώσουν το έκτο στη σειρά κάμπιγκ "Θα παγώσει ο κώλος σας! Νο. 6" (Freeze Your Butt Off!). Η πολιτεία μας παρέχει τουαλέττες και ζεστά ντους, αλλά κατά τ' άλλα πρέπει να κατασκηνώσουμε και να μαγειρέψουμε μέσα στο κρύο (η πολιτεία παρέχει και ηλεκτρικό για τις ψηστιέρες).

Τώρα το ένα πρόβλημά μου είναι αν η χειροπρακτικός μου θα μου επιτρέψει να κουβαλήσω το σακίδιο με τα χρειαζούμενα όταν αυτή προσπαθεί να φέρει τη σπονδυλική μου στήλη στη θέση της και μάλιστα τη μέρα που με τραβοκοπάει και κάνουν κρακ όλα μου τα κόκκαλα, πρέπει να πηγαίνω μετά ίσια στο σπίτι και να ξαπλάρω πίνοντας ενάμισυ γαλόνι νερό. Αλλά θα μου πει αύριο τι μπορώ και τι δεν μπορώ να κάνω.

Το ζήτημα είναι: τι γίνεται με το Μουφ; Είναι φυσικά γούνινο μέχρι αηδίας και τρελλαίνεται για κρύο, μπορώ όμως να το βάλω σε σκηνή να κοιμηθούμε παρέα με -20 έως -25 που θα έχει τη νύχτα στην ύπαιθρο; Ή θα πάθει κρυοπάγημα; Εγώ δεν παθαίνω τίποτα διότι πρώτον φοράω θερμαινόμενα και έχω κινητά σακουλάκια με θερμαινόμενη σκόνη για πόδια και χέρια. Θα έχω και ηλεκτρική κουβέρτα, αν και άντε να μπει εκεί το Μουφ και να κάτσει ήσυχο όλη νύχτα. Επίσης φοβάμαι μήπως σηκωθεί και φύγει όσο κοιμάμαι, οπότε ξέρει κανείς πώς και πού το δένουμε να κάτσει σε μια θέση; Να το έβαζα με το ζόρι στο sleeping bag και να 'κλεινα το φερμουάρ, ή θα μπορέσει να βγει από κει μέσα;

Last edited:

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.535
789
Ξεσσαλονικη!!!
κουβερτα κ ενα βαλιουμ κ θα ειναι οκ.

παρομοιο προβλημα ειχε κ μια γειτονισα αλλα με το 2 μηνων βρεφος της που δεν μπορουσε να ζεσταθει στο κρυο της σπιτι.

Lovey the Lab

Well-Known Member
21 Απριλίου 2011
2.175
200
Κοιτα Sara μου. Εμεις εδω εχουμε αλλα προβληματα. Προβληματα με πετρελαιο θερμανσης, αυξημενοι φοροι, οι τιμες των προϊοντων στα υψη, δουλειες δεν υπάρχουν, βια στους δρομους, χασαμε στο μπασκετ απο τη Σιενα, πορειες, δακρυγονα, μισθοι πεινας κλπ...

Τωρα οσο για το κρυο, επειδη στην ελλαδα, απο φετος ειδικα, εχουμε και ιδία αποψη το ξεπερναμε κανοντας πολυ sex. :fan:

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Τώρα δεν τους λες και καταρράκτες αυτούς !!
Γιατί να πάτε στο κρύο κατασκήνωση ......αν κουβαλάτε όλα αυτά τα πράγματα να ζεσταθείτε????? :rolleyes:
Δεν μαζεύεστε λέω εγώ σε κάνα σπίτι να ψήσετε κοψίδια ????? Άμα τους το πεις θα αλλάξουν γνώμη ..θα δεις \\:D/

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Survival κατάσταση κι έτσι! Αυτά είναι! Άλλοι τα ζουν και θέλουν να τα ξεπεράσουν κι άλλοι δεν τα ζουν και τα αποζητουν. Περίεργο ον ο άνθρωπος. Με τίποτα δεν ειναι χαρούμενος...

Σταμ, ένα κοψίδι κι από'δω.

Lovey νηστικό αρκούδι, πως "χορεύει"?

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
..........αλλά και πάλι τώρα που το σκέφτηκα ξανά γιατί να μην πάτε ?
Σώπα μωρέ...θα τα καταφέρετε..

epial

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2011
3.026
5.276
66
Aθήνα
-20 με -25 είναι κατα την γνώμη μου πολύ χαμηλή θερμοκρασία για ένα σκυλί που δεν έχει συνηθίσει να ζει έξω σε χαμηλές θερμοκρασίες!

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.756
7.920
Eγώ με -25 σε σκηνη δεν κοιμόμουν ούτε αγκαλιά με αρκούδα..
Το μουφ δεν πρόκειται να μείνει σε Sleeping bag με το ζόρι Σάρα.
Το θέμα είνα αν θα την βγάλεις εσύ καθαρή..και αν θα σου ξαναμιλήσει το μουφ μετά από αυτό..

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.422
10.636
Athens
Sara κανόνισε να ...μείνετε στην ιστορία!
Μετά από χιλιάδες χρόνια θα σας βρουν σε ανασκαφές, σε άριστη κατάσταση, καθότι παγωμένη κι εσύ και το μουφ. Σκάλισε κάπου εκεί δίπλα και dogforum.gr για να περάσει κι αυτό στην ιστορία!

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.751
7.279
Sara κανόνισε να ...μείνετε στην ιστορία!
Μετά από χιλιάδες χρόνια θα σας βρουν σε ανασκαφές, σε άριστη κατάσταση, καθότι παγωμένη κι εσύ και το μουφ. Σκάλισε κάπου εκεί δίπλα και dogforum.gr για να περάσει κι αυτό στην ιστορία!
Ααααχαχαχαχαχαχα! Διατηρημένοι θα είναι στον πάγο. Θα πάρουνε γενετικό υλικό να αναπαράγουν το Μουφίδιο και τη Σάρα!

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
-20 με -25 είναι κατα την γνώμη μου πολύ χαμηλή θερμοκρασία για ένα σκυλί που δεν έχει συνηθίσει να ζει έξω σε χαμηλές θερμοκρασίες!
Με το πρώτο του αφεντικό, αυτό που το παράτησε, το Μουφ υποτίθεται ότι ήταν outdoor dog στο Michigan, εξ ου, λέει, και η πολύ πυκνή γούνα του που είναι πυκνότερη από του μέσου Αυστραλέζου. Εννοείται ότι από τότε που το πήρε το καταφύγιο και μετά εγώ, το Μουφ ζει μέσα στο σπίτι, το λέει άλλωστε και το συμβόλαιο που υπέγραψα.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.253
Μέλη
20.033
Νεότερο μέλος
Stepsn