Τι έχει πάθει;

albie

Member
9 Μαρτίου 2011
12
0
Θεσσαλονικη
Καλησπέρα, ο σκύλος μου έχει αρχίσει να φέρεται παράξενα στην βόλτα τελευταία. Από τότε που τον έχουμε ήταν υπερδραστήριος και δεν χόρταινε να περπατάει,τις τελευταίες βδομάδες όμως κουράζετε πολύ γρήγορα και κάθετε κάθε τρεις και λίγο αναγκάζοντας με να τον τραβολογάω:( ενώ με πάντα με τραβούσε αυτός:p..
Εννοείτε πως παίζει ρόλο και η ζέστη αλλά τόσο πολύ;;Αφήστε που δεν τον βγάζουμε ποτέ μεσημεριάτικα.Επίσης έχει πάρει λίγο βάρος αλλά τίποτα το ιδιαίτερο.
Τι (άλλο) μπορεί να φταίει;

thanos tara

Well-Known Member
9 Δεκεμβρίου 2010
273
0
Μεσα πως ειναι εχει κανονικη διαθεση η ειναι υποτονικος?Μηπως περναει την 2η περιοδο φοβου?

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.759
7.920
Γνώμη μου να αποκλείσεις πρώτα θέματα υγείας , τίποτα πόνους στα ποδια του, αρθρώσεις κλπ και μετά κοιταξέ το σαν συμπεριφορά.

albie

Member
9 Μαρτίου 2011
12
0
Θεσσαλονικη
Χθες έγινε ένα χρονών:)..Μέσα στο σπίτι είναι μια χαρά ευδιάθετος αλλά κοιμάτε περισσότερο από ότι παλιότερα ακόμα και όταν δεν έχει κουραστεί και είναι πιο ήσυχος.Δεν νομίζω να έχει θέμα με τα πόδια του,ούτε κουτσαίνει ούτε τίποτα,θα το τσεκάρω όμως.

Cisse

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2010
842
0
Athenes - Ag.Paraskevh
Συμφωνω οτι πρεπει να κοιταξεις πρωτα την υγεια του κ μετα τη συμπεριφορα εκτος κ αν εχει γινει κατι ΤΡΟΜΕΡΟ αν κ απο τα λεγομενα σου δεν φαίνεται κατι τετιο!
Ισως δεν μπορεις να καταλαβεις τα συμπτωματα αν εχει κατι στα ποδια του! Καλυτερα να πας σε ενα γιατρο αν συνεχιστεί αυτο!

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.770
4.046
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Επειδη ειστε και Θεσ/νικη καντε τις προλυπτικες για ερλιχια/καλααζαρ/σκουληκι της καρδιας, καλο ειναι να τις κανουμε 1-2 φορες το χρονο ουτως ή αλλως.

Andromeda

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2010
1.595
2
Και εγώ θα σου έλεγα να πάς καλύτερα στον κτηνίατρο, γιατί ο σκύλος είναι πολύ μικρός για να είναι τόσο υποτονικός. Εύχομαι να είναι όλα καλά και να μην πρόκειται για κάτι σοβαρό. :)

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97