Τι Κάνει ο Σκύλος μας στην Ελεύθερη Ώρα του?

liajoe

Well-Known Member
Προσπαθώ να τραβάω φωτογραφίες με τέτοιες
στιγμές γιατί είναι στιγμές πιστεύω που μένουν
στις καρδιές μας

Ο Τάσκαν στην ελεύθερη ώρα του κάνει αστεία και κουφά πράγματα, εδώ ένα παράδειγμα :p

Attachments

Angelos

Well-Known Member
26 Οκτωβρίου 2010
847
0
Αθήνα
Παναγία μου!!! :):):) Που αλλού θα ανέβει;;;!!!
Πάντως να χαίρεσαι που εξαντλεί με κάθε τρόπο τον ελέυθερο χρόνο του!! :p

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
Αν εννοούμε το ίδιο πράγμα σαν ελευθερο χρόνο- η δικιά μου αράζει και αν διαρκέσει πολύ αρχίζει και ξεφυσάει απο βαρεμάρα
(ελευθερο χρόνο θεωρώ όταν δεν παίζουμε και δεν την έχω στο λουρί πηγαίνοντας κάπου)

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Ο Τσούφι λόγω ηλικίας κοιμάται τις περισσότερες ώρες...αν έχει ήλιο τη βγάζει στη βεράντα όπου λιάζεται με τις ώρες....αλλιώς κάνει δημόσιες σχέσεις με τα σκυλιά που περνάνε απ'έξω!!
Ο Keagan έχει ένα αγαπημένο σημείο στο φράχτη και χαζεύει τους περαστικούς....αλλιώς κυνηγάει τη Μπεμπέ σε όλο το σπίτι....!!
Η Μπεμπέ εκτός από το να προσπαθεί να αποφύγει τον Keagan....φυλάει και το σπίτι από εχθρούς, κλέφτες, ταχυδρόμους,περαστικούς, άλλα σκυλιά ,σκιές, φαντάσματα και ufo!!!

Billy

Well-Known Member
9 Οκτωβρίου 2008
230
2
Τα δικά μου επειδή είναι πολλά μαζί, είμαι σίγουρη πως καταστρώνουν σχέδια του στιλ "Τι θα καταστρέψουμε σήμερα???"
Στο τέλος της ημέρας το κομμάτι που έχει απομείνει ως αποδεικτικό στοιχείο, το βάζει ο ένας στο μαξιλάρι του άλλου (πετάει ο ένας την ευθύνη στον άλλον). Αν πάλι κάποιος φροντίσει να το κρύψει, την άλλη μέρα πρωί-πρωί μου το φέρνει η Νόρα (το καρφί της παρέας)....

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Αν θεωρήσω ως ελεύθερο χρόνο τον χρόνο που λείπω απο το σπίτι όταν ο Ερμής ήταν περίπου 1 έτους επειδή ανησυχούσαμε για το τι έκανε μόνος του είχαμε βάλει μια μικρή κάμερα που ήταν συνδεδεμένη με το κινητό μας και παίρνοντας ένα νούμερο άνοιγε και βλέπαμε τι έκανε. Τις περισσότερες φορές κοιμόταν μία φορά τον πετύχαμε να έχει ενα μαξιλάρι και να το σκάβει και να το δαγκώνει κάνοντας κάτι γκρρρ....τότε ο σύζυγος μου του φωνάζει απο το τηλ Ερμή....τι κάνεις εκεί ???? Το τι γέλιο ρίξαμε με το κεφάλι του που τινάχτηκε και κοίταγε δεξιά και αριστερά να τον δει ....δεν το ξανακάναμε βέβαια για να μην τον τρομάζουμε. Όχι οτι κώλωσε δηλαδή εκείνος μετά συνέχισε. Αν θεωρήσω ελεύθερο χρόνο όταν είμαι σπίτι και δεν κάνουμε κάτι συνήθως είναι αραχτός και κοιμάται ή μασουλάει κανένα κόκαλο.

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Στην ελεύθερη ώρα του ο Αδάμ ή θα έρθει και θα αράξει στα πόδια μας ή θα μας ενοχλεί για να του δώσουμε σημασία ή θα σηκώνεται από μπροστά από την τηλεόραση που ήταν ξαπλωμένος και με μούτρα κοιμισμένα θα πάρει το σώμα του και θα το τοποθετήσει σε άλλο μέρος,αν η μπαλκονόπορτα είναι ανοιχτή θα βγεί έξω και θα αράξει ακουμπώντας το κεφάλι του πάνω στο περβάζι του μπαλκονιού και θα χαζεύει ενίοτε θα ακούσουμε να μουρμουράει εκεί που χαζεύει,θα γαυγίσει αν περάσει περαστικός και του φανεί παράξενο ή κανα σκύλος που θα σταματήσει και θα τον κοιτάξει ή την γειτόνισσα που θα τον φωνάξει αλλά για εκατομυριοστή φορά ούτε που θα σηκώσει την κεφάλα του να δει!

Ο Άδαμ στο σπίτι μέσα είναι "τα ζώα μου αργά που λέμε"...πολύ σπάνια θα κάνει κάτι εκτός αν έρθει κάποιος που αν δέχεται ο επισκέπτης αναγνώριση από τον Αδάμ τότε οκ αν όμως δεν δεχθεί είναι στην τσίτα ή θα μπει στο box του!

Έξω είναι φυσέκι...

Στο εξοχικό είναι ανάλογα που είμαστε εμείς και τι δουλειά θα κάνουμε (μαστορέματα κτλ κτλ)...συνήθως εξερευνεί και ρουθουνίζει συνέχεια!

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Και τα δικα μου συνηθως λιαζονται στον ηλιο τις καλες μερες οπου ριχνουν και εναν υπνακο! Αν ομως εχει κινηση στον δρομο ειτε απο περαστικους ειτε απο κανενα αδεσποτο την βγαζουν μπροστα στο φραχτη για να κοβουν κινηση! Κουτσομπολιο φορ εβερ! :)

liajoe

Well-Known Member
Βρήκαμε και άλλα :)

1. Καινούργιες μπότες :D
2. Πού είναι ο Νείμο?
3. Βρείτε τον Νείμο!!
4. Κουβαλάω μόνο ξύλα πιο μεγάλα απο εμένα :p

Attachments

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη