Τη συμβουλή σας παρακαλώ - ηλίθιος γείτονας!

gazzy90

Well-Known Member
12 Οκτωβρίου 2011
190
2
Σας παρακαλώ τη βοήθεια σας αν γνωρίζετε κάτι. Ήρθε ο από κάτω μου γείτονας και με απειλούσε ότι θα μου κάνει μήνυση και θα φωνάξει την αστυνομία και τη φιλοζωική (χα! ποια φιλοζωικη;) επειδή βγάζω το σκύλο μου στο μπαλκόνι και γεμίζει το δικό του μπαλκόνι τρίχες κι είναι αλλεργικός! Τα πήρα στο κρανίο!Εννοείται ότι το ζωάκι μένει στο σπίτι μαζί μου, απλά του αρέσει να κάθεται στο μπαλκόνι και να χαζεύει και κάνει και την ανάγκη του καμια φορά άμα δεν προλάβω να το βγάλω. Πείτε μου σας παρακαλώ, γνωρίζετε αν έχει κανένα δικαίωμα; Ή τζούφιες απειλές είναι; Έχω συγχυστεί και στενοχωρηθεί πάρα πολύ. Παρεπιπτόντως, το σπίτι δικό μου είναι και άλλοι ένοικοι έχουν σκύλους στην πολυκατοικια, όχι μόνο εγώ. Απλά εγώ έπεσα στον ηλίθιο! Γνωρίζετε-σας έχει τύχει τίποτα παρόμοιο;

flygirl

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2010
335
49
Kefalonia
Ο σκυλος σου καθεται στο μπαλκονι και αρμενιζει και αφηνει τριχες,εσυ πασ μετα και σκουπιζεις και πεφτουν οι τριχες στον απο κατω???Αν το κανεις αυτο εισαι απαραδεκτος.

gazzy90

Well-Known Member
12 Οκτωβρίου 2011
190
2
Ο σκυλος σου καθεται στο μπαλκονι και αρμενιζει και αφηνει τριχες,εσυ πασ μετα και σκουπιζεις και πεφτουν οι τριχες στον απο κατω???Αν το κανεις αυτο εισαι απαραδεκτος.
Μα τι λες; Έλεος! Προφανώς δεν σκουπίζω και δεν ρίχνω τις τρίχες από κάτω - έχει κάγκελο ξέρεις! Ο από κάτω ενοχλείται απ'τις τρίχες που παίρνει ο αέρας ή ξέρω γω πώς αλλιώς καταλήγουν στο μπαλκόνι του!

Aunt Mary

Well-Known Member
16 Οκτωβρίου 2012
599
178
σορυ ρε φλαι γκερλ...ακομα και να σκουπιζει και να πεφτουν κατω οι τριχες....
ΠΩΣ ΣΤΟ ΔΑΙΜΟΝΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΤΟΥ ΑΠΟ ΚΑΤΩ??
τηλεκατευθυνομενες ειναι?
Για τριχες μιλαμε, οχι για σκατα.
Ο ανθρωπος ειναι πυροβολημενος...τι να λεμε τωρα...

Γκαζυ δεν μπορει να σου κανει τιποτα εφ οσον ο σκυλος δεν μενει μονιμα στο μπαλκονι και εφ οσον τηρεις τους κανονες υγιεινης (δηλαδη δεν αφηνεις εκει τις ακαθαρσιες του σκυλου για μερες)
Αν σε απειλησει για φολα, μπορεις εσυ να του κανεις καταγγελια.

manolo

Well-Known Member
31 Ιουλίου 2013
2.595
7.632
Καθάριζε όσο μπορείς ώστε να μην δίνεις δικαιώματα και αστον να λέει.
Έτσι κι αλλιώς θα συνεχίσει να λέει.

Gaara

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2014
824
649
42
Athens
αν έχει φυτά στο μπαλκόνι του πες του πως είσαι αλλεργικός στον ανθό τους και αστον να βαράει το κεφάλι του στον τοίχο.

gazzy90

Well-Known Member
12 Οκτωβρίου 2011
190
2
500 γλάστρες έχουν στο μπαλκόνι τους!! Κι αναρωτιόμουν πού τις βλέπει τις τρίχες, πάνω στις γλάστρες και τα φυτα;!

MarilenaG

Well-Known Member
29 Μαρτίου 2014
121
48
pfff δλδ δεν τον πειραζει η σκονη η γυρη εξω και ενα σορο αλλα πραγματα και επιασε τις τριχες του δικου σου σκυλιου! μα ποσο μαδαει πια το σκυλι σου? Εχουν συνωμοτήσει να πεφτουν ολες μαζι στον απο κατω? :p

flygirl

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2010
335
49
Kefalonia
σορυ ρε φλαι γκερλ...ακομα και να σκουπιζει και να πεφτουν κατω οι τριχες....
ΠΩΣ ΣΤΟ ΔΑΙΜΟΝΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΤΟΥ ΑΠΟ ΚΑΤΩ??
τηλεκατευθυνομενες ειναι?
Για τριχες μιλαμε, οχι για σκατα.
Ο ανθρωπος ειναι πυροβολημενος...τι να λεμε τωρα...

Γκαζυ δεν μπορει να σου κανει τιποτα εφ οσον ο σκυλος δεν μενει μονιμα στο μπαλκονι και εφ οσον τηρεις τους κανονες υγιεινης (δηλαδη δεν αφηνεις εκει τις ακαθαρσιες του σκυλου για μερες)
Αν σε απειλησει για φολα, μπορεις εσυ να του κανεις καταγγελια.

Δεν ειπα οτι μπορεις να το ελεγχεις απολυτα το θεμα αλλα αν μπορει να περιορισει κατι ας το κανει.Και επειδη εχουμε σκυλια εμεις αυτο δεν σημαινει οτι πρεπει να τα επιβαλουμε με το ζορι στους γυρω μας.

Αυτο που γραφω δεν σημαινει οτι δεν καταλαβαινω οτι μπορει να επεσες σε παραξενο,απλα αναφερω την περιπτωση που δεν επεσες.

Aunt Mary

Well-Known Member
16 Οκτωβρίου 2012
599
178
Δεν ειπα οτι μπορεις να το ελεγχεις απολυτα το θεμα αλλα αν μπορει να περιορισει κατι ας το κανει.Και επειδη εχουμε σκυλια εμεις αυτο δεν σημαινει οτι πρεπει να τα επιβαλουμε με το ζορι στους γυρω μας.

Αυτο που γραφω δεν σημαινει οτι δεν καταλαβαινω οτι μπορει να επεσες σε παραξενο,απλα αναφερω την περιπτωση που δεν επεσες.

Ακομα και 0 μποφορ να εχει, ειναι αδυνατον να σκουπιζει η κοπελα και να πεφτουν στο απο κατω μπαλκονι οι τριχες.
Δηλαδη αυτος απο παρκα, πλατειες και δρομους δεν περναει επειδη ειναι αλλεργικος??
Φερνει την αστυνομια και στα αδεσποτα??
ΕΛΑ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ.

Hlianna

Well-Known Member
19 Δεκεμβρίου 2009
1.567
647
Συμφωνω με την aunt mary, αυτο ελειπε να νιωθει ασχημα η κοπελα επειδη ο σκυλος βγαινει στο μπαλκονι της.
Μηπως ο σκυλος σου ενοχλει, γαυγιζοντας ας πουμε?

marmyt

Well-Known Member
28 Νοεμβρίου 2011
100
35
Θεσσαλονίκη
εγώ αρχικά σκέφτηκα ότι είναι λίγο ..λάκας, μετά σκέφτηκα ότι μπορεί να έχει θέμα με τον σκύλο αν γαβγίζει ή τρέχει πάνω κάτω κι ενοχλεί, αλλά γιατί να πει μια ηλίθια δικαιολογία που κατά 99,99999% σ όποιον και να την πεις θα γελάσει και να μην πει το κανονικό του πρόβλημα? οπότε εν κατακλείδι ή είναι κατωτάτου IQ ή είναι λάκας που θέλει να σου σπάσει τα νευρά. παρ' όλα αυτά εσύ για καλό και για κακό να είσαι όσο πιο τυπική μπορείς για να μην δίνεις σε κάθε κομπλεξικό το πάτημα να ταλαιπωρεί εσένα και το σκυλάκι σου! Βάστα γερά! :p

flygirl

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2010
335
49
Kefalonia
παρ' όλα αυτά εσύ για καλό και για κακό να είσαι όσο πιο τυπική μπορείς για να μην δίνεις σε κάθε κομπλεξικό το πάτημα να ταλαιπωρεί εσένα και το σκυλάκι σου! Βάστα γερά! :p
Αυτο!

George K

Well-Known Member
12 Νοεμβρίου 2007
1.177
48
Είναι πολύ εύκολο να πάρει ο αέρας τρίχες, ακόμα και απο εναν φαινομενικά πεντακάθαρο και σκουπισμένο χώρο. Είναι επίσης απίστευτο, που μπορεί να "κρυφτούν" τρίχες, ακόμα και όταν βάζεις ηλεκτρική 1-2 φορές την ημέρα, ειδικά μόλις ανοίξεις μπαλκονόπορτες για να αεριστεί το σπίτι. Προσωπικά βρήκα τρίχα του σκύλου μου μέσα στο κουτί του καφέ, δύο χρόνια αφού ο σκύλος δεν ήταν πιά μαζί μας.

Πριν δύο χρόνια αντιμετώπισα αντίστοιχη περίπτωση μετακομίζοντας σε νέο σπίτι (μονοκατοικία με κήπο) όταν λόγω άγνοιας ο γείτονας παραπονιόταν προληπτικά, επειδή πίστευε ότι τα εγγονάκια του κινδυνεύουν να καταπιούν τρίχα και να πεθάνουν απο μόλυνση(!!!). Χρειάστηκε πολύ υπομονή απο πλευράς μου, αλλά αρκετά σύντομα κατάλαβε ότι όχι μόνο το σπίτι αλλά και ο κήπος είναι πεντακάθαρα, παρότι έχω έξι σκυλιά. Τώρα πλέον τα εγγονάκια του έρχονται και παίζουν με τα σκυλιά και κάθε φορά που ψήνει, με φωνάζει για μεζέ και μου λέει "φέρε και κανένα απο τα μικρά να παίξουμε". Φυσικά δεν έχουν όλες οι περιπτώσεις την ίδια εξέλιξη, κάποιοι είναι πεισματάρηδες και ανάποδοι. Εμείς σαν σωστοί ιδιοκτήτες πρέπει να φροντίζουμε να μην προκαλούμε, να τηρούμε τα νόμιμα και τότε δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα :)

Marion_Russel

Well-Known Member
17 Οκτωβρίου 2013
567
675
Απλά προσπαθεις να είσαι όσο πιο εντάξει γίνεται και από εκεί και πέρα τους γράφεις. Εμένα με φοβίζει και το ενδεχόμενο του να προσπαθήσει κανείς από αυτούς τους τύπους που τα ρίχνουν όλα στα σκυλιά, να κάνει κακό και στο σκύλο με φόλες κτλ. Για αυτό και αποφεύγω διενέξεις. Στην πολυκατοικία μου π.χ. αποφασίστηκε (από δύο άτομα προφανώς), ότι όσοι έχουν σκύλο θα τον μεταφέρουν μέσα και έξω ΜΟΝΟ μέσα στο κλουβί του, επειδή μπορεί να λερώσει!! Βλέπουν τα ζώα σαν φορείς βρόμας και μολύνσεων. Απαιδευσιά και απληροφορισία. :shake::pir: