Την βοήθεια σας...

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Παιδιά, υπάρχει κάποιος που να μένει κοντά στο Μαρούσι (πρώην Village) και να μπορεί μέσα στην επόμενη περίπου ώρα, να βοηθήσει μια κοπέλλα που δυσκολεύεται πολύ, να τσακώσει ένα κουταβάκι; Είναι αδεσποτάκι, το φροντίζει μερικές μέρες και τώρα που βρήκε να το δώσει δεν μπορεί να το πιάσει γιατί την δαγκώνει... Οπως καταλαβαίνετε, επείγει. Μιλάμε μόνο για σήμερα και μόνο μέχρι να σκοτεινιάσει.

Natassa

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2008
4.700
172
Αθήνα
www.petphoto.gr
τώρα είδα το ποστ... :(

Είμαι Χαλάνδρι αλλά έχω μηχανή κ θα μπορούσα να πεταχτώ κ να ξαναγυρίσω μετά στη δουλειά.

Τελικά τι έγινε; Κατάφερε να το πιάσει;

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Νατάσσα δεν φαντάζεσαι τι περιπέτεια... Κι εγώ τώρα μαζεύτηκα άπραγη. Εκανα αγώνα δρόμου να προλάβουμε πριν νυχτώσει, αλλά η σκατούλα αντιστέκεται σθεναρά... Είναι τρία παρατημένα σ' ένα ερειπωμένο σπίτι, του οποίου η κάποτε αυλή, τώρα είναι μια ζούγκλα. Τα δύο είναι φιλικότατα και ήδη προωθήθηκαν. Αυτή η τελευταία, είναι τόσο φοβισμένη που σε κάθε προσπάθεια βρίσκει και άλλη τρύπα να χωθεί. Νωρίς το πρωί κατάφερε η φίλη μου και την έπιασε αλλά την δάγκωνε τόσο πολύ, που αναγκάστηκε να την αφήσει. Και είναι κρίμα γιατί έχει βρεθεί σπίτι και γι' αυτήν. Τώρα θα ξαναπροσπαθήσουν εκεί τα παιδιά, με το φως της ημέρας. Εχουμε επιστρατεύσει τους πάντες, αλλά είναι πραγματικά δύσκολο, λόγω μορφολογίας εδάφους. Σκεφτήκαμε να πάρουμε και την Πυροσβεστική. Δεχόμαστε κάθε βοήθεια και ιδέα... :)

kos

Well-Known Member
9 Ιουλίου 2007
1.550
1
www.giokobullmastiffs.com
Νατάσσα δεν φαντάζεσαι τι περιπέτεια... Κι εγώ τώρα μαζεύτηκα άπραγη. Εκανα αγώνα δρόμου να προλάβουμε πριν νυχτώσει, αλλά η σκατούλα αντιστέκεται σθεναρά... Είναι τρία παρατημένα σ' ένα ερειπωμένο σπίτι, του οποίου η κάποτε αυλή, τώρα είναι μια ζούγκλα. Τα δύο είναι φιλικότατα και ήδη προωθήθηκαν. Αυτή η τελευταία, είναι τόσο φοβισμένη που σε κάθε προσπάθεια βρίσκει και άλλη τρύπα να χωθεί. Νωρίς το πρωί κατάφερε η φίλη μου και την έπιασε αλλά την δάγκωνε τόσο πολύ, που αναγκάστηκε να την αφήσει. Και είναι κρίμα γιατί έχει βρεθεί σπίτι και γι' αυτήν. Τώρα θα ξαναπροσπαθήσουν εκεί τα παιδιά, με το φως της ημέρας. Εχουμε επιστρατεύσει τους πάντες, αλλά είναι πραγματικά δύσκολο, λόγω μορφολογίας εδάφους. Σκεφτήκαμε να πάρουμε και την Πυροσβεστική. Δεχόμαστε κάθε βοήθεια και ιδέα... :)
Mηπως να βαζατε λιχουδιες διαδοχικα εως οτου εμφανιστει και να την πιασετε;

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Από την περασμένη εβδομάδα το ταίζουνε το βρωμοθήλυκο και δεν λέει να τους εμπιστευτεί. Αν δεν απομακρυνθούν άπαντες, δεν πλησιάζει να φάει. Και να σκεφτείς ότι τα άλλα δύο, τρώγανε από τα χέρια τους...

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Έχει τύχει να διαβάσω κατά καιρούς σε συζητήσεις στο Facebook ότι η Ζωοφιλική Ένωση Ηλιούπολης έχει σκυλοπαγίδα για τέτοιες περιπτώσεις. Δεν δοκιμάζετε να επικοινωνήσετε μαζί τους μήπως μπορούν να σας την δανείσουν?

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Να κάνω μια αφελής ερώτηση?
Πως θα υιοθετηθει αν είναι τόσο φοβισμενο και δαγκώνει?
Στο σπίτι που θα παει δεν θα έχει το ίδιο πρόβλημα?

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Η αλήθεια είναι ότι δεν φαινόταν τόσο πολύ φοβισμένο. Γιατί από την τρομάρα της συμπεριφέρεται έτσι. Αλλά δεν είχαν προσπαθήσει και να την πιάσουν. Πάντως, το παιδί που θα πάρει και τα δύο (μόλις καταφέρουμε να την τσακώσουμε) δεν έχει πρόβλημα. Τα καταφέρνει. Και ελπίζω και αυτή η σκατούλα ότι θα καταλάβει μια ώρα νωρίτερα ότι γίνονται όλα για το καλό της :)

ATREAS

Well-Known Member
8 Νοεμβρίου 2009
874
2
Mesogeia - Attiki
Να κάνω μια αφελής ερώτηση?
Πως θα υιοθετηθει αν είναι τόσο φοβισμενο και δαγκώνει?
Στο σπίτι που θα παει δεν θα έχει το ίδιο πρόβλημα?
Και εγώ αυτή την απορία έχω :confused:

αλλά αφού είναι γνώστης το παλληκάρι και ξέρει τι να κάνει τότε όλα καλά :)

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Παιδάκια, να σας λείπουν οι απορίες... :) Αμάν, κάναμε να βρούμε έναν χριστιανό που είναι και συγγενής, άρα under control η υπόθεση και να θέλει και τα δύο γκάγκανα μαζί. Ας του πιει το αίμα. Αφού θέλει ο άνθρωπος και μπορεί, δεν ανοίγουμε καν συζήτηση :)

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.366
10.523
Athens
Παιδάκια, να σας λείπουν οι απορίες... :) Αμάν, κάναμε να βρούμε έναν χριστιανό που είναι και συγγενής, άρα under control η υπόθεση και να θέλει και τα δύο γκάγκανα μαζί. Ας του πιει το αίμα. Αφού θέλει ο άνθρωπος και μπορεί, δεν ανοίγουμε καν συζήτηση :)
Σωστήηηηηηηηηηηη!!!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Η μικρή είναι πολύ χούλιγκαν. Δεν πιάνεται με τίποτα. Να σου πω ότι έχουμε φάει χυλόπιτα -μόνο σε αίτημα βοήθειας για να την πιάσουμε να σκεφτείς - από 3-4 φιλοζωικές και από κανά-δυο δήμους. Μέχρι και με την πυροσβεστική επικοινωνήσαμε, οι οποίοι ήταν οι ευγενέστεροι και φιλικότεροι όλων των άλλων "φιλόζωων", μόνο που τελικά δεν μπορούν και αυτοί στην συγκεκριμένη περίπτωση να επέμβουν. Υπηρεσιακά δηλαδή. Δεν σου συζητώ για φίλους και γνωστούς. Εχουμε επιστρατεύσει άπαντες. Δεν ξέρω αν επιτρέπεται ή όχι, αλλά θέλω να ευχαριστήσω τους Γιάννη και Στέφανο που έχουν το Puppies Park στο Μαρούσι. Είναι οι μόνοι που ήρθαν τρέχοντας χωρίς δεύτερη κουβέντα να βοηθήσουν. Δυστυχώς όμως τα πράγματα είναι εξαιρετικά δύσκολα. Η επόμενη οργανωμένη απόπειρα θα είναι Σάββατο χαράματα. Ιδωμεν. Οποιος έχει καμμία ιδέα θα χαρούμε να την ακούσουμε :)

Natassa

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2008
4.700
172
Αθήνα
www.petphoto.gr
τι μέγεθος είναι η μικρή;

αν βρούμε ένα κένελ, να την πιάσουμε κ να τη βάλουμε γρήγορα -πριν μας αρχίσει τα δαγκωματάκια- μέσα... ή το προσπαθήσατε ήδη αυτό;

Με κανά ηρεμιστικό χάπι σε λιχουδιά; Έχω ένα που μου περίσσεψε όταν ταξίδεψα με τη λώρα με αεροπλάνο.
Να χαλαρώσει λίγο το σκυλάκι κ να μην είναι τόσο τρομαγμένο, ώστε να μεταφερθεί στο μελλοντικό σπίτι του;

Να πάω από το σχόλασμα εκεί; Θα βρω κάποιον;

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
δοκιμάστε να πάτε με ένα φιλικό κουτάβι μήπως και πλησιάσει.
Αυτό θα κάνουμε το Σάββατο. Θα φέρουμε και την αδελφή της μπας και συγκινηθεί :p

τι μέγεθος είναι η μικρή;

Μωρέ περίπου 3 μηνών σκατό είναι. Εχω βάλει και κάτι φωτογραφίες στις αγγελίες.

αν βρούμε ένα κένελ, να την πιάσουμε κ να τη βάλουμε γρήγορα -πριν μας αρχίσει τα δαγκωματάκια- μέσα... ή το προσπαθήσατε ήδη αυτό;

Παιδί μου δεν πλησιάζεται καν. Μόνο την πρώτη φορά που την έπιασε η φίλη μου και της άλλαξε τα φώτα η κλ@νιά από τον φόβο της. Στο νοσοκομείο πήγε η κοπέλλα :-|

Με κανά ηρεμιστικό χάπι σε λιχουδιά; Έχω ένα που μου περίσσεψε όταν ταξίδεψα με τη λώρα με αεροπλάνο.
Να χαλαρώσει λίγο το σκυλάκι κ να μην είναι τόσο τρομαγμένο, ώστε να μεταφερθεί στο μελλοντικό σπίτι του;

Μωρέ το σκεφτήκαμε κι αυτό αλλά φοβόμαστε μην ζαβλακωθεί με το χάπι και πάει και ταβλαρωθεί κάπου μέσα στο ρημαδοχωράφι, το οποίο είναι δύσβατο και δεν μπορέσουμε να την βρούμε.

Να πάω από το σχόλασμα εκεί; Θα βρω κάποιον;
Νατάσσα μου, αν έχεις όρεξη πολύ ευχαρίστως. Τι ώρα περίπου θα μπορείς; Να πω στην φίλη μου μήπως μπορέσει. Εχει ασχοληθεί τόσο πολύ αυτή την εβδομάδα που φοβάται ότι στο τέλος θα την στείλουν κι αυτή να δουλεύει στο χωράφι :D

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Ε καλα τωρα το δαγκωμα ειναι το προβλημα!

Τι δαγκωμα να σου κανει τοσο μικρο!

Πιαστε το πρωτα και μετα υπαρχουν τροποι για τα υπολοιπα!

Natassa

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2008
4.700
172
Αθήνα
www.petphoto.gr
Βρε το αλάνι, μας βγήκε δύσκολη η τύπισσα, ε;:D

18:15 θα μπορώ να είμαι εκεί. θα'μαι με μηχανή.

Ξέρω που είναι τα πρώην-village στο Μαρούσι -στον Τερζόπουλο, εκεί δίπλα δούλευα πριν καιρό... Αλλά ομολογώ χωράφι δεν θυμάμαι εκεί γύρω... :( (εκτός αν είναι στο πίσω δρόμο -Χαλανδρίου έχω την εντύπωση- που'χει ξέφωτα απ' ό,τι θυμάμαι)

Αν μπορέσει η φίλη σου καλώς, αλλιώς κ να καταφέρω να το πιάσω, δεν θα'χω πού να το βάλω -πάνω στη μηχανή εννοώ... :confused:

αν κ τώρα που το σκέφτομαι, έχω το μπάξτερ μαζί μου...:p:D:p

Last edited:

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Νατάσσα μου δεν μπορεί να μείνει γιατί δουλεύει και δεύτερη δουλειά και θα φύγει κατά τις πέντε. Αν σου κάνει κέφι πάντως να πας μια βόλτα, είναι Αιγιαλείας & Επιδαύρου 4. Είναι το κτίριο της Johnson και δίπλα ακριβώς από το parking τους είναι το χάλασμα και το χωράφι του.
Τι είναι το μπάξτερ καλέ;
Πάντως για να το πιάσεις, δυστυχώς δεν τίθεται θέμα. Το Σάββατο το πρωί όμως, είστε όλοι καλεσμένοι για καφέ και ντόνατ. Και όποιος το πιάσει, κερνάμε και μεσημεριανό :D:D

Natassa

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2008
4.700
172
Αθήνα
www.petphoto.gr
Μπορώ να φέρω τη λώρα να την μαζέψει -είμαστε εκπαιδευμένες σε μάζεμα σκυλιών, χηνών, σκύλων κ.λ.π.:p

Κοίτα, να πάω μόνη με τη μηχανή δεν θα'χει νόημα, αφού δεν θα μπορέσω να τη μεταφέρω -πες ότι καταφέρνω να την πιάσω.... (μπάξτερ είναι κάτι σαν μικρό σακουβαγιάζ με μαγνήτες που ''κολλάει'' στο ντεπόζιτο της μηχανής. Θα χωράει εκεί, αλλά θα πάθει κ δεύτερο σοκ η ΄κακομοίρα κ δεν το θέλουμε αυτό...)

Αύριο το πρωί; Κατά τις 9:30 πχ;
Το Σάββατο θα φύγω γμτ, δεν ξέρω αν θα προλάβω να έρθω, γι'αυτό ρωτάω...

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog