Τηλεοπτικό ρεπορτάζ-ΝΤΡΟΠΗ!

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Χτες, παρακολουθώντας την εκπομπή "Σιγά μην κάτσω να σκάσω" με τους Μπακοδήμου-Σεργουλόπουλο είδα το εξής εξοργιστικό ρεπορτάζ:
"ΤΟ ΜΑΡΑΚΙ ΜΑΣ ΕΓΙΝΕ ΜΑΝΟΥΛΑ" ήταν ο τίτλος ή κάπως έτσι.
Μια ημίαιμη σκυλίτσα που ζει σε σκυλόσπιτο στην αυλή του τηλεοπτικού σταθμού Alpha γέννησε και όλοι οι άνθρωποι του σταθμού ήταν μέσα στην καλή χαρά. Κάποιοι από την εκπομπή κατέβηκαν με κάμερες και έδειχναν τη σκύλα με τα κουτάβια, χαζοχαίρονταν ΣΕ ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΟ ΒΑΘΜΟ και έλεγαν πόσο αγαπάνε τη σκυλίτσα και πόσο χάρηκαν που γέννησε αυτά τα τόσο χαριτωμένα κουταβάκια. "Πώς είναι δυνατόν να μην θέλει κάποιος αυτά τα τόσο όμορφα πλάσματα;" κ.λπ κ.λπ....
"Το περίεργο" είπε σε μια φάση η ρεπόρτερ "είναι ότι μας είπαν πως τα κουτάβια έχουν δύο διαφορετικούς μπαμπάδες!!!". Τα γέλια και οι χαζοχαρές συνεχίστηκαν.
Τώρα ψάχνουν να τα χαρίσουν.

Μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι κι έστειλα ένα e-mail στην εκπομπή σχετικά με το πόσο "χαριτωμένο" και "γλυκό" μου φάνηκε το ρεπορτάζ.
Αν θέλετε στείλτε κι εσείς κάτι σχετικό (επώνυμα καλύτερα). Τo e-mail της εκπομπής: [email protected]

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Eίναι για την κυνοφιλικη παιδεια που λέγαμε..

Είμαστε ακόμα στην εποχή των σπηλαίων...

Καλά πάντα χαζοχαρούμενους τους θεωρούσα αυτούς, αλλα όχι και σε τέτοιο βαθμό..

Διάλεξαν τον πιο βλακώδες τρόπο να προωθήσουν τα κουτάβια και μαζί και με αυτά, τα "πολύτιμα" τους μηνύματα..

Αίσχος ..:mad::mad:

Noela

Well-Known Member
25 Οκτωβρίου 2007
1.954
222
Παλλήνη
www.agilityadddicts.gr
'Ελεος. Είναι για πολύ ξύλο. :mad: Ωραία μυνήματα προωθούν. Βάλανε σκυλόσπιτο, τη ταϊζουν (υποθέτω) και μια στείρωση δεν ανέλαβε να κάνει ολόκληρο κανάλι;

nikos_x

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
2.117
11
...
Ελεος τα μπαζα!:mad:

Γιατι στο ''καλομελετα και ερχεται''???
Που πηγε πετ σοπας και διαφημιζε ρουχα και ''καθαροαιμα'' σκυλια???:mad:

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Παιδιά, δεν ξέρουν.... μη βαράτε. Από άγνοια το κάνουν..... Δεν έχουν κακές προθέσεις, απλώς δεν ξέρουν καλύτερα. Είμαι σίγουρη οτι μεχρι πριν από κάποια χρόνια πολλοί απο μας δε θα το θεωρούσαν τοσο τραγικό.

nikos_x

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
2.117
11
...
To θεμα ειναι πως ειναι ΠΟΛΛΟΙ.Δεν ειναι ενας -δυο που ειναι ασχετοι.
Και αφου αγαπανε τοοοσο τα ζωα αυτα γιατι δεν ενδιαφερθηκαν να ενημερωθουν πριν κανουν εκπομπη με γλυκουλινιες και γεννητουρια?

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
Δεν είχα δει ποτέ την εκπομπή, καθώς δουλεύω εκείνη την ώρα...
Τέτοια χαζοχαρά με θέμα τόσο σοβαρό δεν έχω ξαναδεί.
Τα ΜΜΕ και κάτι τέτοιοι χάνοι διαμοφώνουν γνώμες παιδιά, μη γελιόμαστε...
:(
Στείλτε κανένα mail ρε παιδιά...

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Καλά το οτι είναι πανηλίθιοι δεν το συζητώ...... αλλο θέμα αυτό. Απλά σκέφτομαι αν θα βοηθούσε ίσως περισσότερο να στείλει κανεις ενα ενημερωτικό γραμμα εξηγώντας το μέγεθος της βλακείας τους ή ενα "ξεχεστικό" γράμμα που μπορεί να το αγνοήσουν.....

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
Έστειλα το εξής, δεν ξέρω αν ήταν ενημερωτικό ή ξεχεστικό (αυτά που λέμε κι εδώ είναι βέβαια). Πάντως σίγουρα εν βρασμώ:

Αγαπητοί,
Απλά δεν πίστευα στα μάτια μου σήμερα όταν είδα, στην αξιολογη κατά τα άλλα εκπομπή σας, το ρεπορτάζ για την ημι-δεσποζόμενη σκυλίτσα του σταθμού και τα κουτάβια που γέννησε.
Γνωρίζετε ότι στην Ελλάδα ο αριθμός των αδέσποτων σκύλων αγγίζει τις 300.000;
Τα σκυλιά αυτά έχουν μέσο όρο ζωής 2-3 χρόνια. Κινδυνεύουν από καλααζάρ και άλλες ασθένειες, αυτοκίνητα, φόλες κ.ο.κ.
ΟΛΟΙ οι δήμοι υποχρεούνται να έχουν πρόγραμμα στειρώσεων. Κάποιοι δήμοι το εφαρμόζουν, άλλοι απλώς αδιαφορούν και να τα αποτελέσματα.

Γνωρίζετε ότι κάθε ένα από τα ημίαιμα κουτάβια της σκύλας σας που θα χαριστεί θα στερήσει ένα σπίτι από ένα κουτάβι που γεννήθηκε στο δρόμο;
Με ποια λογική φροντίζετε μια σκύλα και δεν μεριμνάτε για τη στείρωσή της;
Με ποια λογική προωθείτε τα κουτάβια της για υιοθεσία τη στιγμή που άλλα γεννιούνται κάτω από κάδους σκουπιδιών;
Αν η σκύλα δεν στειρωθεί, κάθε έξι μήνες θα γεννάει, πράγμα που θα οδηγήσει στον θάνατό της μετά από λίγα χρόνια.
Τα κουτάβια που γεννήθηκαν από τη σκύλα αυτή, αν δε στειρωθούν, θα γεννήσουν με τη σειρά τους. Κάπως έτσι εχει ξεφύγει απ' τον έλεγχο η κατάσταση στη χώρα μας.

Το θέαμα των κουταβιών μόνο αστείο, χαριτωμένο και γλυκό δεν ήταν. Αντιθέτως ήταν ενδεικτικό της εγκληματικής αδιαφορίας που χαρακτηρίζει τον σύγχρονο Έλληνα σε θέματα κυνοφιλίας και φιλοζωίας εν γένει.

Η εκτροφή σκύλων είναι δουλειά ΜΟΝΟ των επαγγελματιών εκτροφέων, εκείνων που υποβάλλουν τα ζώα τους στον κατάλληλο προγεννητικό έλεγχο και επιλέγουν με αυστηρότατα κριτήρια τους μελλοντικούς τους ιδιοκτήτες, ώστε να εξασφαλίζουν όσο το δυνατόν τη μακροζωία και ευζωία τους.

με τιμή,
Λϊζα Καρακατσάνη

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Τέλειο είναι. Εγώ ευχαρίστως το συνυπογράφω....... έχει νόημα να μαζέψουμε μερικές υπογραφές απο το φόρουμ και να το στείλουμε όλοι μαζί?? Δεν θα μπορούσα να γράψω τίποτα καλύτερο....

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
Νομίζω ότι θα ήταν καλύτερο να μην εμφανιστούμε ως μια ομάδα γραφικών, φανατικών κυνόφιλων, αλλά ως μεμονωμένα άτομα που είδαμε την εκπομπή ή ακούσαμε γι' αυτή και δικαίως εξοργιστήκαμε...

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Νομίζω ότι θα ήταν καλύτερο να μην εμφανιστούμε ως μια ομάδα γραφικών, φανατικών κυνόφιλων, αλλά ως μεμονωμένα άτομα που είδαμε την εκπομπή ή ακούσαμε γι' αυτή και δικαίως εξοργιστήκαμε...
Σωστό. Πες μας όμως τότε και που το έστειλες, να μας διευκολύνεις να μην ψάχνουμε δκευθύνσεις.....:)

George K

Well-Known Member
12 Νοεμβρίου 2007
1.177
48
Χτες, παρακολουθώντας την εκπομπή "Σιγά μην κάτσω να σκάσω" με τους Μπακοδήμου-Σεργουλόπουλο είδα το εξής εξοργιστικό ρεπορτάζ:
"ΤΟ ΜΑΡΑΚΙ ΜΑΣ ΕΓΙΝΕ ΜΑΝΟΥΛΑ" ήταν ο τίτλος ή κάπως έτσι.
Μια ημίαιμη σκυλίτσα που ζει σε σκυλόσπιτο στην αυλή του τηλεοπτικού σταθμού Alpha γέννησε και όλοι οι άνθρωποι του σταθμού ήταν μέσα στην καλή χαρά. Κάποιοι από την εκπομπή κατέβηκαν με κάμερες και έδειχναν τη σκύλα με τα κουτάβια, χαζοχαίρονταν ΣΕ ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΟ ΒΑΘΜΟ και έλεγαν πόσο αγαπάνε τη σκυλίτσα και πόσο χάρηκαν που γέννησε αυτά τα τόσο χαριτωμένα κουταβάκια. "Πώς είναι δυνατόν να μην θέλει κάποιος αυτά τα τόσο όμορφα πλάσματα;" κ.λπ κ.λπ....
"Το περίεργο" είπε σε μια φάση η ρεπόρτερ "είναι ότι μας είπαν πως τα κουτάβια έχουν δύο διαφορετικούς μπαμπάδες!!!". Τα γέλια και οι χαζοχαρές συνεχίστηκαν.
Τώρα ψάχνουν να τα χαρίσουν.

Μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι κι έστειλα ένα e-mail στην εκπομπή σχετικά με το πόσο "χαριτωμένο" και "γλυκό" μου φάνηκε το ρεπορτάζ.
Αν θέλετε στείλτε κι εσείς κάτι σχετικό (επώνυμα καλύτερα). Τo e-mail της εκπομπής: [email protected]
Πού είναι το περίεργο; ο ηλίθιος και η πανηλίθια ανακάλυψαν την αμερική, τις πεταλουδίτσες και τα λουλουδάκια. Κακώς ασχολείστε με τέτοιου επιπέδου εκπομπές. Η λοβοτομή είναι το μόνο φάρμακο για όσους τις δημιουργούν και όσους τις παρακολουθούν ](*,)*demonio*

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Παιδιά, δεν ξέρουν.... μη βαράτε. Από άγνοια το κάνουν..... Δεν έχουν κακές προθέσεις, απλώς δεν ξέρουν καλύτερα. Είμαι σίγουρη οτι μεχρι πριν από κάποια χρόνια πολλοί απο μας δε θα το θεωρούσαν τοσο τραγικό.

Tι δεν ξέρουν????
Nα αντιγραφουν εκπομπές από το εξωτερικό ξέρουν, αλλα δεν έχει πάρει το αφτι τους για την υπεύθυνη κυνοφιλία???

Εχει βουίξει ο τόπος στο δυτικό κόσμο για τα puppy mils και το θέμα της στείρωσης σε αδέσποτα..

Αντιγράφουμε ότι έχει να κάνει με δυτικό, αλλα τα μυαλά μας έχουν μείνει στην ανατολή????

Έλεος..
Να δικαιολογήσω την γιαγιά στα βουνά..
Όχι ένα ολόκληρο κανάλι..

dober

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2008
125
0
δεν περιμενα κατι καλυτερο απ τα ταλεοπτικα σκουπιδια!!!!!! με τα σκυλια των τυφλων δεν θα ασχολουταν ποτε ............ ασε μην αρχισω να τους βριζω .........

jennie

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2008
562
1
Γενικα στην τηλεορση δεν υπαρχει παιδεια οχι μονο κυνοφιλικη. Και η Αλιμπερτη διαφημιζε πετσοπα την περασμενη Κυριακη. Ειπα και εγω να της γραψω αλλα νομιζω δεν θα εχει καμμια τυχη γιατι αυτα τα διαβαζουν αυτοι που ετομαζουν τα θεματα σιγα μην της δειξουν γραμματα που θαβουν τα θεματακια τους. Δεν βγαζουν τα ματακια τους με τα ιδια τα χερακια τους....μεχρι εκει εχουν παιδεια. Δυστυχως υπαρχει γενικα ελλειμα παιδειας ακομα και σε θεματα που απτονται του ανθρωπινου ειδους του ιδιου και στην τηλεοραση οπως και σε ολες τις αποψεις της ζωης.

Natassa

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2008
4.700
172
Αθήνα
www.petphoto.gr
εύγε Λίζα :)

Προσπαθώ να πείσω τη μαμά του αρραβωνιαστικού μου τώρα, να στειρώσει το θηλυκό κανίς της. Της ήρθε η πρώτη περίοδος κ μου 'πε χθες ότι στην 3η της περίοδο θα τη ζευγαρώσει. Λέω τα επιχειρήματά μου κ εγώ η χριστιανή, αλλά αυτή επιμένει λέγοντας: "Άσε βρε το Σισάκι να γίνει μανούλα. Εξάλλου έχω ακούσει ότι τα σκυλιά που τα στειρώνεις, φρικάρουν". Της έδωσα για παράδειγμα τη Λίζα, τη Λώρα κ όλα τα στειρωμένα σκυλιά που ξέρω, ότι είναι απολύτως φυσιολογικά...
Οκ, η γυναίκα δεν ξέρει οκ; Τα φρόντιζε ως τώρα, όπως ήξερε ή της λέγανε...
Προσπαθώ, αλλά δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω, αν θα με ακούσει.:(
Μου'ρχεται να απαγάγω τη Σίσυ τώρα που θα κατέβω κ να πάω να τη στειρώσω :(
Της έχω κ σεβασμό της γυναίκας, αλλά όταν τα ακούω αυτό... δεν μπορώ!
Είχε μέχρι τώρα 3 σκυλιά (ένα αρσενικό κ 2 θηλυκά, όλα μικρόσωμα) κ τα έχει ζευγαρώσει όλα...

Τα μωρά τα χάρισε, αλλά δεν ξέρω αν γνωρίζει τί κάνουν, αν συνεχίζουν κ βρίσκονται στα σπίτια που τα'χε δώσει ή βάλαμε ένα λιθαράκια στον τοίχο "αδέσποτα"

Τί κάνω;;

Σόρρυ για το οφ τόπικ, αν θέλετε ανοίγω άλλο thread