Τελικά υπάρχει καλύτερη τροφή?

Faidra_RedNose

New Member
30 Ιουλίου 2015
3
0
28
Καλησπέρα...Είμαι ιδιοκτήτης ενός θυληκού κουταβιού pitbull Red Nose που γεννήθηκε στις 25 Απριλίου του 2015...
Αρχικά ξεκίνησα να της δίνω Belcando και τώρα είμαι στην equilibrio...
Θα ήθελα τα φώτα σας όσον αφορά την ποιότητα τροφής...
Αν γνωρίζεται κάποια καλύτερη ακόμα θα ήθελα να μου την πείτε όπως και τους λόγους που είναι καλύτερη...
Δεν με νοιάζει καθόλου το να πληρώσω αρκεί να βγει το σκυλί μου σωστό...να είναι και μυόδης και γραμμομένο αλλά και καλά στην υγεία του να μην τρώει μ**κίες....! (ξέρω ότι για αυτό χρειάζεται και η ανάλογη άσκηση απλά ρωτάω ποια είναι η πιο καλή τροφή αρχικά..)
Θέλω απλά το καλύτερο...
Μεγαλύτεροι και σοφότεροι...τα φώτα σας...!

haviharakennel

Well-Known Member
20 Δεκεμβρίου 2012
2.581
5.770
Θεσ/νίκη
Κοίτα υπάρχουν καλύτερες και χειρότερες τροφές βάσει συστατικών. Από 'κει και πέρα για το σκύλο σου καλύτερη είναι αυτή που την αφομοιώνει καλύτερα δηλαδή κάνει μικρή ποσότητα καλά σχηματισμένων κοπράνων. Και άλλο κριτήριο είναι η κατάσταση του τριχώματος που εξαρτάται από την τροφή. Εγώ αυτά τα 2 κοιττάω και βέβαια να αρέσει κιόλας :)

ΚΑΛΟ ΨΑΞΙΜΟ ;)

Demi_k

Well-Known Member
15 Ιουνίου 2015
71
56
40
Εγω μετα απο πολλες τροφες κατεληξα στην barking heads με αρνι...εχω δοκιμασει sams field,acana,arden grange,naturea αυτες αν θυμαμαι καλα...σε ολες μου αρεσαν τα συστατικα που διαβαζα και ολες με κοτοπουλο....τη sams field την εδωσα απο κουταβι που ηταν ολα καλα μ αυτη τροφη μεχρι που καποια στιγμη απλα δε την ηθελε,με ολες τις αλλες ομως ειχα προβλημα στα κοπρανα...η πολλα η διαροιες,μετα και απο κολιτιδες που περασαμε και πηραμε φαρμακευτικη καταληξαμε στην barking heads με αρνι!καλο ψαξιμο...

rodolfos

Member
10 Ιουλίου 2015
5
1
47
http://www.animalplanet.gr/erevna-se-2200-skilotrofes-119-mono-i-ikanopiitikes-ikones/ Πριν απο 3 χρονια ειχα ψαξει για ποια τροφη ειναι η καλυτερη . Απο τοτε ηξερα οτι στην περιοχη μου διαθεσιμη δεν υπηρχε καμια απο αυτες που θα δεις στο τελος της ερευνας. Μετα απο ενα χρονο ανοιξε ενα πετσοπ. Μας εφερε acana και orijen στην περιοχη και υσηχασαμε!

Lavernne

Well-Known Member
19 Ιουνίου 2011
1.976
4.034
Περιστέρι
www.facebook.com
Εγώ μετά από αλλαγή 3 τροφών (acana, arden, belcando), κατέληξα στην 4η, την platinum.
http://platinumhellas.gr/newsite/

Κοντά 2 μήνες τώρα την τρώει σα να μην υπάρχει αύριο, τα κόπρανά της είναι λίγα και καλοσχηματισμένα και η τρίχα της λάμπει!!!

Αν παρόλα αυτά σε παίρνει από χρήματα και χρόνο, μπορείς να ρίξεις μια ματιά στη barf.

• Like
Reactions: sotirakis

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog