Τελικά η απουσία του σκύλου είναι δύσκολη

piko_dog

Active Member
5 Νοεμβρίου 2011
42
0
Καλησπέρα,

Μιας και εχω αρκετο χρόνο ειμαι σ ενα ακριτικο,πολυυυ μακρινοο νησι του αιγαιου ια να εκπληρώσω τις άχρηστες κατ εμε στρατιωτικές υποχρεώσεις οποτε αποφασισα και να γραψω.

Πίσω εκτος των φιλων,της οικογενειας,της κοπελας εχω αφήσει,ευτυχώς σε καλα χερια, το σκυλάκο μου που τον τελευταιο καιρο είχαμε δέθει τόσο πολυ που ήταν ΕΝΑ με την καθημερινότητα μου.Επειδή γράφω σ ενα φορουμ που όλοι έχετε σκύλο νομίζω οτι πανω κατω το καταλαβαινετε και οι περισσοτερο ευαίσθητοι ακόμα πιο πολυ!.

Δεν περίμενα την απουσία του απο τη ζωη μου να είναι τοσο έντονη.Πολλες φορές θέλω να γυρίσω να παιξω μαζι του,να περπατησουμε ,να τρεξουμε να τον αγκαλιάσω.Χωριστηκαμε σταδιακά γιατι παρουσιαστηκα στο κεντρο,και μετα απο 15 μερες είχα εξοδο οπότε και τον ξαναειδα(εκανε σαν τρελος απο την χαρα του).Μετα απο 10 μέρες πήρα και μια μικρη αδεια και ζουσαμε για λιγο μαζι.

Τωρα λειπω το μεγαλυτερο διαστημα και αναμενεται να τον δω σε 1 μηνα.
Θα εχουμε φτασει τους δυο μηνες και ειμαι τοοοοσο περιεργος πως θα αντιδρασει οταν με δει.

Επειδη δεν εχω λειψει ποτε τοσο πολυ απο τη μια φοβαμαι μήπως μ εχει ξεχασει απο την αλλη μονο και μονο που θα τον πιασω στα χέρια μου ανεβαινει πολυ η διαθεση μου.Εχετε απουσιασει τοσο διαστημα και αν ναι ποια ηταν η αντιδραση του ζωντανου?

Δυστυχώς καποια πραγματα τα εκτιμαμε περισσοτερο οταν μας λειπουν ειτε αυτο ειναι οικογενεια ειτε φιλοι ειτε σκυλος.
Στην περιπτωση του σκύλου τελικά ναι ισοδυναμεί με καποιον πολυ κοντινο μας ανθρωπο.

Αυτα τα λιγα ηθελα να μοιραστω μαζι σας τα συναισθηματα μου και περιμένω τις γνώμες σας.

arrigo_corso

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2012
1.094
273
Καλησπέρα.

Καλός πολίτης σου εύχομαι. Η αλήθεια είναι ότι είναι δύσκολο να αποχωρίζεσαι την οικογένεια σου, την κοπέλα σου, τους φίλους σου και τον σκύλο σου για 2 μήνες.

Να σε έχει ξεχάσει :confused:?????? Άστο, δεν παίζει με τίποτα...............

Δες και ένα βιντεάκι από έναν στρατιώτη στην Αμερική που βλέπει το σκύλο του μετά από 8 μήνες : Dog Welcomes Home Soldier...Again - YouTube

nikos_x

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
2.117
11
...
Τυχαινει κ εγω ανα διαστηματα να τις βλεπω στους δυο μηνες...Οχι λογω στρατου,ειμαι φοιτητης. Τωρα ειδικα που στενεψαν τα πραγματα περιοριστηκαν κ τα ταξιδια μου στο σπιτι. Δεν ξεχνανε,κανουν απιστευτη χαρα κ μετα παλι μας πιανει η λυπη του αποχωρισμου. Συνηθισαμε βεβαια με τον καιρο...Τι να κανεις?Ετσι ειναι αυτα:rolleyes:

Καλος πολιτης!

bordercollie

Well-Known Member
14 Οκτωβρίου 2012
251
0
Βρε εδω εμενα ενα σκυλι του ξαδερφου μου εναν ολοκληρο χρονο μετα οταν ξαναπηγα στο χωριο μολις με μυρισε και καταλαβε ποιος ειμαι αρχισε να πηδαει πανω μου και να με γλυφει.

KICKASS

Well-Known Member
16 Απριλίου 2012
1.396
2
ΠΑΤΡΑ
άσε είναι αυτό που φοβάμαι όταν πάω στρατό και απο τους λόγους που δεν θέλω γτ λές και κάνεις τίποτα εκεί μέσα.εχω λείψει δύο φορές την πρώτη 4 μέρες και έκανε σαν μουρλή όταν με είδε και την δεύτερη για 2 μέρες όπου πήγε να εκραγεί απο χαρά όταν με είδε χοροπήδαγε πάνω μου και γενικά διάφορα ούτε δεν αυτή ήξερε τι κάνει.όταν θα είναι ένας μήνας να δώ τι έχει να γίνει,σε κανά δύο χρόνια βλέπω να πηγαίνω και δεν θέλω να το σκέφτομαι.καλός πολίτης και υπομονή!

Last edited:

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.033
Νεότερο μέλος
Stepsn