Τελικά είναι υπέροχα πλάσματα!!!

socratew

Well-Known Member
24 Ιανουαρίου 2012
158
0
Σήμερα θελησα να κανω μια βολτα με το κουταβι μου γπ(5 κ μισο). πηγα να παρω την αγαπημενη του μπαλα αλλα τιποτα εψαξα και πουθενα!! πηρα λοιπον το μικρο μπαλακι και πηγα μια βολτα στο γηπεδο. Μολις κατεβηκε το σκυλι σαν τρελο ορμησε πανω στη μπαλα των μικρων παιδιων οπου εκαναν προπονηση Ο προπονητης διαμαρτυρηθηκε και διεταξε να παρω αμεσως εξω το σκυλι που ειχε μπει απο ανοικτη πορτα αλλα τιποτα ο Σωκρατης(σκυλι) με τιποτα ακινητος πανω στη μπαλα και γαυγισμα τρελο. Οταν πηγα κοντα διαπιστωσα οτι ηταν η δικη του μπαλα!! οπροπονητης δε το παραδεκτηκεκαι ειπε σε οποιο παιδι δηθεν ανηκε η μπαλα να την παρει ΚΑΝΕΝΑ δε σηκωθηκε μονο ενα μουλικο γειτονακι που λουφαξε και κρυφτηκε οταν του γαυγισε ο Σωκρατης ειναι τυχαιο γεγονος?

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
"Εμ, όχι θα μας την έβγαιναν και τα μούλικα της γειτονιάς"....είπε ο Σωκράτης από μέσα του!!!

takisft

Well-Known Member
24 Ιουνίου 2011
4.817
5.038
Αθήνα
Δεν υπάρχουν "μούλικα" παιδιά.
Όλα τους είναι "αγγελούδια", και αν τυχόν, κάποια μας προκαλούν την δυσαρέσκεια για κάποιες πράξεις τους, να είστε σίγουροι ότι δεν φταίνε αυτά.

Δεν είμαι σίγουρος ότι η κρίση του μέλους socratew είναι ορθή ως προς τον δόλο του παιδιού....

Θα παρακαλούσα, όσο μου πέφτει λόγος, μια επανόρθωση του χαρακτηρισμού από το μέλος socratew.....

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
έλεος βρε παιδιά με τη υπερ-ευιασθησία σας...!!! Η κολλητή μου που έχει 2 παιδιά...την έχει χρησιμοποιήσει αρκετές φορές αυτή λέξη...και είναι και χαζομαμά!!! Και λυπάμαι που το λέω...αλλά δεν είναι όλα τα παιδιά "αγγελούδια"....υπάρχουν και τα διαόλια!!!

socratew

Well-Known Member
24 Ιανουαρίου 2012
158
0
Δεν υπάρχουν "μούλικα" παιδιά.
Όλα τους είναι "αγγελούδια", και αν τυχόν, κάποια μας προκαλούν την δυσαρέσκεια για κάποιες πράξεις τους, να είστε σίγουροι ότι δεν φταίνε αυτά.

Δεν είμαι σίγουρος ότι η κρίση του μέλους socratew είναι ορθή ως προς τον δόλο του παιδιού....

Θα παρακαλούσα, όσο μου πέφτει λόγος, μια επανόρθωση του χαρακτηρισμού από το μέλος socratew.....
εννοειται αυτο βαλτε το σε εισαγωγικα δε το συζηταμε!!! το ειπα στο λογο πανω