Τελικά δεν βρήκα εγώ σκύλο αλλά ο σκύλος εμένα ..

costas_sifnos

Member
28 Μαϊου 2013
15
0
Rodos
Παιδιά κατ' αρχην ένα μεγάλο συγνώμη που δεν απάντησα στις συμβουλες σας αλλα είχα ψιλοξεχάσει πως γινεται ...
Λοιπόν τελικά μετά από τόσο καιρό σκεψης κατάλαβα οτι δεν χρειαζοταν γιατί τελικά ο σκύλος ήρθε και με βρήκε ..
Έτσι όπως έβγαiνα τις προάλλες από το αμάξι είδα τη γειτόνισσα με τη σκυλίτσα της μόνο που εκείνη τη φορά είχε και τα δύο σκυλάκια της μαζί ( δύο πολύ ωραία κουταβάκια διασταύρωση κανίς με γκριφον ) Το ένα από τα δύο μολις με είδε με τα μικρά του ποδαράκια ηρθε και μου εγλειψε το ποδι και μετά μου έκανε χαρούλες για το χαϊδεψω και λοιπά ( εγώ δεν μπορώ να αντισταθώ σε κανένα σκυλακι που θα μου κάνει χαρούλε και το χαϊσεψα απαλά μήπως και το πονεσω .. ( αλλά εκεινο δεν το πείραξε καθόλου , ίσα - ίσα που μου εγλειψε και το χερι )
Τότε αφού μας είδε η γειτόνισσα μου λέει << τι λες το θέλεις , έτσι και αλλιώς δεν θα χρειαστει να πληρώσεις >>
Εγώ φυσικά δεν θα μπορούσα να πω όχι έτσι όπως με είχε σκλαβώσει το μικρούλι και μετά από 1 μέρα τον φέραμε στο σπίτι ...
Το πρώτο βράδυ ήταν δύσκολο γιατί ξύπναγε κα ήθελε να το χαϊδέψουμε για να ξανακοιμηθεί !
Η 2η μέρα ήταν σχετικά πιο εύκολη ...χάδια και αγγαλιτσες και όλα μια χαρά έφαγε , ήπιε αλλά μετά άρχισαν τα λίγο πιο δύσκολα .. το κακό είναι ο,τι δεν κατουρούσε ή έχεζε στην ειδική πετσετα που του είχαμε βάλει παρα μόνο στα πλακάκια ! Τι να κάνω ?

Last edited:

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.798
20.115
Να διαβάσεις προηγούμενα, ήδη ανοιγμένα και χιλιοσυζητημένα, σχετικά θέματα.

costas_sifnos

Member
28 Μαϊου 2013
15
0
Rodos
Παιδιά ο Μικι πηγαίνει τέλεια έχει ήδη εκπαιδευτεί να κατουράει σε συγκεκριμένο μέρος , ακούει σε μερικές εντολές ( έλα , κάτσε , κάτω , άσε το ) το μονι προβλημα τωρα ειναι με τηη βολτα ... Μια και δενεχει ολοκληρωσει το εμβόλια δεν τον βγαζω εξω για βολτα , έχουμε όμως κάνει καποιες δοκιμές στο σπιτι . Δεν αντιδρουσε καθολου ! δεν ερχοτανμε τιποτα και απλα ξαπλωνε κάτω ..!!:dohh::dohh:Τι να κάνω ?

Hlianna

Well-Known Member
19 Δεκεμβρίου 2009
1.567
647
Nα του φορεσεις αρχικα τον οδηγο μεσα στο σπιτι και να τον αφησεις στην ησυχια του για να τον συνηθισει :)

Giannis_Rottie

Well-Known Member
2 Ιουλίου 2013
1.207
1.243
Brakhami,Athens,Greece
@Costa μπορεις να του βαλεις το στηθολουρο μαζι με τον οδηγο,να κατσεις κατω κρατωντας την λαβη του οδηγου με το ενα χερι και με το αλλο να κουνας κανα παιχνιδακι...ι καμια λιχουδιτσα.....ωστε να κανει μια θετικη συνδεση ο σκυλακος με το λουρι κτλπ...αργοτερα που θα το συνιθισει...θα βγειτε ακι βολτα..μια πολυ μικρη στην αρχη...που θα σταματατε αν μυρισει οποτε θελει...και δεν θα κανεις και αποτομα τραβηγματα...πρεπει η βολτα να συνδεθει με μια θετικη εικονα!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.246
Μέλη
20.026
Νεότερο μέλος
Μάρα