Τα τηλεοπτικά γούστα του Μουφ

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Καλά, έχω πάθει ΤΗΝ πλάκα μου εδώ πέρα. Μέχρι σήμερα είχα μάθει ότι το Μουφ αγαπάει τη μουσική διαλογισμού, βουδιστικές ψαλμωδίες, ήχους τις φύσης και γενικώς χαλαρωτικές μουσικές μασάζ. Οι θρησκευτικές του πεποιθήσεις ήταν τελείως αντιμουσουλμανικές, π.χ. γαυγίζει έτσι κι ακούσει Μουεζίνη, χωρίς να δείχνει καμιά ιδιαίτερη προτίμηση σε κανένα δόγμα ή άλλη θρησκεία. Υποπτευόμουν μάλιστα ότι μάλλον προσανατολιζόταν στο Βουδισμό λόγω μουσικής και άρα ήταν πασιφιστής. Ποτέ μου όμως δε φανταζόμουν την αλήθεια μέχρι σήμερα.

Την τηλεόραση λοιπόν το Μουφ δεν την πήγαινε καθόλου. Δηλαδή δεν της έδινε καν σημασία. Σα να μην υπήρχε, σα να μην μπορούσε να τη δει. Ούτε τους σκύλους δεν κοίταζε στην τηλεόραση, εκτός βέβαια αν επρόκειτο για κανα σκυλάκι που έκλαιγε ή υπέφερε, οπότε τον πείραζε, ή μια φορά που έβλεπα το Dogtown και είχανε βάλει το CD με το λεγόμενο "γέλιο των σκύλων". Πού να 'ξερα όμως για το σκοτεινό, κυριολεκτικά μακιαβελλικό σκύλο που απέκτησα και που σήμερα μου απέδειξε περίτρανα ότι το όνομά του, Άτταλος, του ταιριάζει τελικά γάντι!

Ξέρετε ΤΙ τρελλαίνεται να ΒΛΕΠΕΙ το Μουφ στην τηλεόραση; Τους ΒΟΡΓΙΕΣ!!!!!](*,) Με το που έβαλα να δω τη σειρά, στρώθηκε στον καναπέ και ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ για πρώτη φορά στη ζωή του! :flip: Δόστου αναγεννησιακή ίντριγκα, μυστηριώδεις δολοφονίες και κυρίως πολιτικό παρασκηνιακό παιχνίδι και πάρτου την ψυχή! Ποτέ του δεν ενδιαφέρθηκε για όλα τα θρίλλερ που βλέπω, αλλά αυτή τη στιγμή παρακολουθεί μετά μανίας τον κάκιστο Καίσαρα Βοργία μ' έναν άλλον κακό να βάζουνε δηλητήριο στο κρασί του επίσης κάκιστου Καρδιναλίου Ορσίνι! Ήρωάς του είναι ο φρικτός Σφόρτσα που αυτή τη στιγμή δολοπλοκεί σατανικά με τον Πάπα Αλέξανδρο Στ' Βοργία για το πώς θα κυριεύσουν και κυβερνήσουν τον κόσμο. Σε λίγο θα βγουν και οι Μέδικοι (που τους παρομοιάζουν οι ιστορικοί με τους αρχαίους Ατταλίδες), παρέα με το Μακιαβέλλι και θα δέσει το πράμα!!:paja1:

Ορίστε, μόλις εξέπνευσε ο κακός Ορσίνι βγάζοντας αφρούς και το Μουφ ήρθε κι απορροφήθηκε!:rolleyes: Δε θέλω καν να σκέφτομαι τις πολιτικές του ιδέες διότι ήδη με πιάνει σύγκρυο...

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Α, ρε Σάρα...μου είχαν λείψει τα post σου!!!! Δοκίμασε να του βάλεις να δει τη σειρά Rome....θα του αρέσει εξίσου νομίζω!!
Η σκύλα μίας φίλης μου έχει τρελλό έρωτα με τον Παρλιάρο...μόλις ξεκινήσει η εκπομπή του στρώνεται στον καναπέ και τη παρακολουθέι με μεγάλη προσοχή. Και αν ακούσει τη φωνή του στο ραδιόφωνο καμιά φορά πάει και στήνεται...

rudy

Well-Known Member
27 Ιουνίου 2011
155
11
θεσ-νικη
2 πραγματα εχω να πω..1.κρυψε οοοοοο,τι μπορει να προκαλεσει δηλητηριαση απο το σπιτι σου κ τρωγε μονη σου,κρυφα κ στα ορθια.παντα πριν να του δινεις μια μπουκια απο το φαγητο σου,αν δεν το φαει σημαινει πως εμπεδωσε καλα τις σκηνες των δολοφονιων κ τις κανει πραξη!χαχαχαχαχαχα
2.τουλαχιστον εσεις εχετε επιπεδο!εμενα το βλαμμενο αποβλακωνεται μολις ακουσει σταθη ψαλτη σεκεινες τις τραγικες βιντεοταινιες του 80!παιδι των δρομων,μαγκια κλανια κ εξατμιση!

Groenendael

Well-Known Member
24 Φεβρουαρίου 2012
194
1
Δυτική Αττική
χαχαα έλιωσα δώστου πολιτικό παιχνίδι και πάρτου την ψυχή χαχα.εμένα η κουτάβα δίνει τα πάντα για τους κιθαρίστες και πρώτα από όλα σε μένα :p αλλά έχεις τρέλα και με τον παντελή θαλασσινό..ρε παιδιά και κάτι άλλο μου φαίνεται ότι τραγουδάει..όταν παίζω κιθάρα χαμιλές στα μπάσα πιάνει τις αρμονικές:pκάνει αουυυυ ή στον υπολογιστή βάζω υπόηχους αντιδράει περίεργα... αυτά!!

Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
Ο δικός μου δε δίνει σημασία στη τηλεόραση,αλλά θυμάμαι μια φορά βλέπαμε ένα ντοκυμαντέρ για τους λύκους! Οπως λοιπόν καθόταν σηκώνεται απότομα και τον βλέπω να κοιτάζει τη τηλεόραση και να πλησιάζει απειλητικά και γρυλίζοντας προς τους λύκους!!! Εκανα τέτοιο γέλιο,έτσι όπως πλησίαζε και ήταν έτοιμος για καυγά!
Στο τέλος βέβαια αναγκάστηκα να γυρίσω κανάλι γιατί θα είχαμε επεισόδια και φοβήθηκα μη γίνει κανένα ατύχημα, γιατί έτοιμος ήταν για επίθεση!

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Λοιπόν λύκους δεν έχω δοκιμάσει, αλλά στο παρελθόν το Μουφ τρελλαινόταν να ακούει τα χάσκυ του Gaia Lykaia, που αν θυμάμαι καλά, τα έβαζε και ουρλιάζανε στη σελίδα του. Τσαντίζεται επίσης και γαυγίζει όταν ακούει εκείνα τα audio με καρδιές σκύλων με ή χωρίς φύσημα που μου έδωσε η κτηνίατρός του!

Τη Ρώμη την έχω φυσικά δει, αλλά το Μουφ δεν εντυπωσιάζεται. Τον Παρλιάρο τον βάζω να μου λέει τις συνταγές του από το βίντεο όταν μαγειρεύω καμιά φορά, αλλά το μόνο παρλιαρικό που κάνει εντύπωση στο Μουφ είναι ο μπακλαβάς του που μια φορά μου έκλεψε το χαμένο! Επίσης νομίζω ότι προτιμά τον αραβικό μπακλαβά που έχει και ροδόνερο, διότι χτυπιέται όταν βρίσκω και αγοράζω όταν πάω στον Άγιο Λουδοβίκο και μου 'χει κλέψει και απ' αυτόν.

Η ιδέα να χρησιμοποιώ το Μουφ ως δοκιμαστή του φαγητού μου θα αρέσει στο Μουφ που όντως με τριγυρίζει σα σβούρα όταν τρώω και παρακαλάει να του δώσω, αν είναι δυνατόν τα πάντα.

Πάντως και σήμερα το πρωί που έβαλα τους Βοργίες να δω βαρβάρους Ευρωπαίους να σφάζονται και να κάνουνε μαλακίες, πήγε το Μουφ και στρώθηκε μπροστά στην τηλεόραση μη χάσει καμιά ίντριγκα. Σας λέω, Βοργίες και ξερό ψωμί! Αναρωτιέμαι καμιά φορά τι θα έκανε έτσι και βάζανε βυζαντινές ίντριγκες που ήταν επίσης το ίδιο αηδιαστικές.

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Είπαμε το Μουφ είναι μοβόρικο και δεν ενδιαφέρεται τόσο για μουσική, αλλά για πολιτική θεωρία και δη Realpolitik, τρομάρα του. Σας λέω, ταιριάξαμε, πολιτική ψυχολόγος εγώ, μακιαβελλικό το Μουφ, a match made in heaven!:rolleyes:

(Ρε admin, μπορείς να βρεις ένα σταυροκοπούμενο προσωπάκι; Η μόνη φατσούλα που βρίσκω είναι με έναν αιρετικό να προσεύχεται! Για γύρνα το στο πιο ορθόδοξο!:p)

Last edited:

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97