Τα σχόλια.... Δικά σας ......

nfeel

Well-Known Member
7 Οκτωβρίου 2011
1.491
514
UK
Το σχόλιό μου είναι το εξής: Όλοι ξέρουμε τη σαβούρα που υπάρχει,δεν χρειαζόμαστε άλλα τέτοια links.

greedy

Well-Known Member
23 Απριλίου 2008
2.314
3
52
Πατρα
Μου φαινεται πως ειναι αντικειμενα πανω σε ραφι και περιμενουν τον καταλληλο αδαη,δυστυχως....

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.535
789
Ξεσσαλονικη!!!
κ εγω το θεωρω ανουσιο το σχολιο κτλ...ξερουμε τι παιζει εξω,οκ.τι παραπανω ?πουλαει κ παρουσιαζει την δουλεια του,πολυ ομορφα κ εξυπνα θα ελεγα.

Tonini

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2009
843
2
36
Munich/Germany
1. Εμείς μπορούμε και έχουμε ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ.
2. Το κουτάβι που θα πάρετε από εμάς θα είναι σε ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΥΓΕΙΑΣ γιατί
A. θα έχει ταλαιπωρηθεί λιγότερο και
B. θα έχει τραφεί σωστά.

Συγνώμη ρε παιδιά αλλά όλο αυτό μου προκάλεσε γέλιο.....Μου θύμισε κάτι μικρές αγγελίες που είχαν κατά καιρούς οι ΑΜΑΝ ....του στυλ:
ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΓΑΙΔΑΡΟΣ ηλικίας 12 ετών ( ζευγαρώνει μόνος του! )

Τώρα πέρα απο την πλάκα δεν νομίζω οτι χρειάζεται καν σχόλιο...ΜΙλάει απο μόνη της η ιστοσελίδα.

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
Από που τα φέρνετε τα κουτάβια?
Είμαστε οι ίδιοι εκτροφείς κάποιων φυλών, ενώ παράλληλα συνεργαζόμαστε με εκτροφείς
της χώρας μας
και του εξωτερικού. Έτσι, βρίσκουμε το κουτάβι που επιθυμείτε ΓΡΗΓΟΡΑ και σε ΚΑΛΗ ΤΙΜΗ.
...

Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
Εχουν καταλάβει ότι μιλάνε για κουταβάκια κι όχι για ηλεκτρικές συσκευές??????????
Ούτε σέβονται,ούτε υπολογίζουν,όλα τα θυσιάζουν στο βωμό του χρήματος!!!:mad::mad:

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
το καλύτερο όμως σας έχει διαφύγει
αντιγράφω ακριβώς αλλά θα προσθέσω λίγη διαμόρφωση για να γίνει κατανοητότερο

Μας Ρωτάτε – Απαντάμε

Γιατί να πάρω το κουτάβι από εσάς και όχι από ένα pet-shop που θα μπορώ να δω το κουτάβι πριν το πάρω?
Αγοράζοντας κουτάβι από pet-shop, αγοράζετε ακριβώς ΤΟ ΙΔΙΟ κουτάβι με το κουτάβι που θα σας δώσουμε εμείς
(και τα pet-shop από χονδρέμπορους εισαγωγείς κουταβιών, αγοράζουν)

:eek::eek::eek::eek:

και παρακάτω λέει και για εκτροφεία .........:paja1:

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.032
Νεότερο μέλος
Nina_Κ