Ωραίο θέμα!
Το όνειρό μου ήταν πάντα ένα rott και όταν πήρα τον Iggy (την «ντροπή των rotts» :lol: ) το όνειρό μου έγινε πραγματικότητα!
Απωθημένα βέβαια εξακολουθώ και έχω πολλά!
Έχω γράψει ότι το μεγάλο μου απωθημένο είναι ένα Blue Merle Australian Shepherd!
Blue Merle Australian Shepherd!
Δεν νομίζω ότι υπάρχει ομορφότερο πλάσμα στον κόσμο!
Απωθημένο έχω επίσης με τα West Highlands White Terriers!
Τον Μάρτιο που μας πέρασε, είχα πάρει την απόφαση να αποκτήσω ένα Westy. Είχα κάνει έρευνα αγοράς και είχα βρει την καλύτερη Ελληνίδα εκτροφέα Westies στην Ελλάδα. Είναι δει τα σκυλιά της στην προηγούμενη Διεθνή και είχαμε μιλήσει αρκετά. Κατά σύμπτωση όταν ερχόταν στην Αθήνα έμενε στη γειτονιά μου στο Μοσχάτο!
Έκλεισα ένα κουτάβι μελλοντικής γέννας από ένα πολύ καλό ζευγάρωμα που προγραμμάτιζε να κάνει αρχές καλοκαιριού. Το κουτάβι εάν πήγαιναν όλα καλά, θα το έπαιρνα τον Οκτώβρη.
Δυστυχώς το Πάσχα είχαμε το ατύχημα με τον Iggy και μας πήγαν όλα πίσω. Το σκυλί έκανε να συνέλθει σχεδόν 1,5 μήνα και απαιτούσε όλη μας την προσοχή. Όταν συνήλθε από τη δηλητηρίαση, άρχισαν τα πρώτα προβλήματα συμπεριφοράς λόγω εφηβείας και συνειδητοποίησα πως εάν ήθελα να δουλέψω σωστά το σκυλί μου, δεν θα μου έμενε χρόνος να ασχοληθώ όσο έπρεπε και με το κουτάβι…
Με πόνο ψυχής ακύρωσα την κράτηση…
Τώρα που όλα έχουν ηρεμήσει, προσπαθώ να πείσω τον άντρα μου, αλλά είναι ανένδοτος! Δεν θέλει με τίποτα άλλο σκυλί στο σπίτι. Έχει τόση αδυναμία στον Iggy που πιστεύει πως ένα καινούργιο κουτάβι θα μας αποσπάσει τόσο την προσοχή που θα τον ...παραμελήσουμε! :shock:
Τι να πω… Άντρες… :shake: