Τα σκυλιά που (δεν) έχουμε ...

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Σκέφτηκα κάτι που μπορεί να σας φανεί ενδιαφέρον ...
- αντί να μιλάμε για τα σκυλιά που έχουμε, σε αυτό το topic να μιλούσαμε ο καθένας για τα σκυλιά που δεν έχουμε, είτε τα έχουμε ''απωθημένο'' είτε δεν τα παίρνουμε για συναισθηματικούς λόγους, και να συζητήσουμε και τους λόγους που ο καθένας πιστεύει ότι τον εμποδίζουν να έχει το σκυλί αυτό που θα ήθελε ή προτιμά ... :D

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.001
1.510
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Καλο θεματακι!

Εγω παντα ηθελα Μαστινο Ναπολετανο!
Οταν πρωτοειδα εναν, στην εκθεση του Dortmund, ημουν 7-8 χρονον και εμεινα με το στομα ανοικτο απο θαυμασμο!
Απο τοτε ελεγα οτι "οταν μεγαλοσω, τετιο σκυλο θα παρω".

Μεγαλοσα αλλα Μαστινο τιποτα- ουτε προβλεπετε στο μελλον!
Οχι μονο επειδη μενο σε διαμερισμα και με ενοικιο κιαολας, αλλα και επειδη καταλαβα, οτι το να βρει κανεις υγιες Μαστινο ειναι σαν να κερδιζεις στο λαχειο- το να το μεγαλωσεις μετα και σωστα ακομα μια μεγαλη προκληση- και πολλα μπορουν να πανε στραβα.
Καταλαβα οτι ειναι σκυλος με ιδιαιτερες αναγκες και δεν ειμαι σιγουρη, οτι ακομα και με τα 30 χρονια πειρα μου με δικα μου σκυλια, οτι ειμαι στην θεση να του της καλυψω!

Ενας αλλος σκυλος που παντε με προσελκυε ιδιαιτερα ειναι ο γερμανικος Μολοσσος. Ειχε ενας θειος μου στην γερμανια και ημουν πανευτυχης αν με επαιρνε μαζι στην βολτα και με αφηνε να κραταω το λουρι τοu Puck!
( δεν πρεπει να ημουν πανω απο 6 χρονον).
Το γεγονος οτι δεν θα εχω ποτε σκυλο τετιας φυλης οφειλεται στο οτι δεν θα μπορεσω να συμβιβαστω με την σκεψη οτι ο σκυλος μου θα ειναι μαζι μου μονο για 6-8 χρονια- αντε 10 το πολυ!
Η μικρη διαρκεια ηλικιας ειναι κατι που με στενοχορει ιδιαιτερα στης μεγαλοσωμες φυλες- η ζωη με τον σκυλω περναει ετσι και αλλιος πολυ γρυγορα- το να τελειωνει ΤΟΣΟ γρυγορα- δεν το αντεχω!

gwgw

Well-Known Member
οταν ειχα τον προηγουμενο σκυλο μου... παντα "ζηλευα" και ηθελα να αποκτησω ενα απο τα παρακατω....

Γερμανικο ποιμενικο, Βερνης, Μποσερον, Μπασε, Γαλλικο Μπουλντογκ, Αγγλικο Μπουλντογκ..

αυτα... :lol: :lol:

τελικα προεκυψε ο Ορφεας και μπορω να πω οτι ολοκληρωσε ενα ονειρο μου.. :D

matilda

Well-Known Member
16 Ιουλίου 2007
1.431
1.022
ΝΕΑΣ ΓΗΣ το έχω ξαναπει και θα το ξαναπώ, είναι το απωθημένο μου εδώ και χρόνια. ΄(Και βέβαια στην αρχή το εβλεπα μόνο από φωτογραφίες, και αυτές αραιά και που. Μην κοιτάτε τώρα που αρχίσανε να γίνονται της μόδας) Το σκέφτομαι, το ξανασκέφτομαι. Δεν ξέρω μπορεί τελικά να το κάνω το ατόπημα!!

Πάρτε και μια γεύση

keyman

Well-Known Member
18 Ιουλίου 2007
1.010
1
ΑΘΗΝΑ
www.keyman.gr
amangos said:
Εγω θαθελα να είχα ένα τσιουάουα, αλλά δεν τολμάω να το πάρω, γιατί θα είμαι γελοίος, τεράστιος εγώ, μια σταλιά αυτό, άσε που θα με περνάνε και για αδελφή... :shock:

:p
σωστά....λιμάνι και τσιουάουα δεν πάνε μαζί :-s

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Ωραίο θέμα!
Το όνειρό μου ήταν πάντα ένα rott και όταν πήρα τον Iggy (την «ντροπή των rotts» :lol: ) το όνειρό μου έγινε πραγματικότητα!

Απωθημένα βέβαια εξακολουθώ και έχω πολλά!
Έχω γράψει ότι το μεγάλο μου απωθημένο είναι ένα Blue Merle Australian Shepherd!
Blue Merle Australian Shepherd!
Δεν νομίζω ότι υπάρχει ομορφότερο πλάσμα στον κόσμο!

Απωθημένο έχω επίσης με τα West Highlands White Terriers!
Τον Μάρτιο που μας πέρασε, είχα πάρει την απόφαση να αποκτήσω ένα Westy. Είχα κάνει έρευνα αγοράς και είχα βρει την καλύτερη Ελληνίδα εκτροφέα Westies στην Ελλάδα. Είναι δει τα σκυλιά της στην προηγούμενη Διεθνή και είχαμε μιλήσει αρκετά. Κατά σύμπτωση όταν ερχόταν στην Αθήνα έμενε στη γειτονιά μου στο Μοσχάτο!
Έκλεισα ένα κουτάβι μελλοντικής γέννας από ένα πολύ καλό ζευγάρωμα που προγραμμάτιζε να κάνει αρχές καλοκαιριού. Το κουτάβι εάν πήγαιναν όλα καλά, θα το έπαιρνα τον Οκτώβρη.

Δυστυχώς το Πάσχα είχαμε το ατύχημα με τον Iggy και μας πήγαν όλα πίσω. Το σκυλί έκανε να συνέλθει σχεδόν 1,5 μήνα και απαιτούσε όλη μας την προσοχή. Όταν συνήλθε από τη δηλητηρίαση, άρχισαν τα πρώτα προβλήματα συμπεριφοράς λόγω εφηβείας και συνειδητοποίησα πως εάν ήθελα να δουλέψω σωστά το σκυλί μου, δεν θα μου έμενε χρόνος να ασχοληθώ όσο έπρεπε και με το κουτάβι…
Με πόνο ψυχής ακύρωσα την κράτηση…

Τώρα που όλα έχουν ηρεμήσει, προσπαθώ να πείσω τον άντρα μου, αλλά είναι ανένδοτος! Δεν θέλει με τίποτα άλλο σκυλί στο σπίτι. Έχει τόση αδυναμία στον Iggy που πιστεύει πως ένα καινούργιο κουτάβι θα μας αποσπάσει τόσο την προσοχή που θα τον ...παραμελήσουμε! :shock:
Τι να πω… Άντρες… :shake:

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
εμενα ενα αποθυμενο μου ηταν τα ta westies αλλα δεν ηξερα πως τα λεγανε ημουνα και μικρη και τα ειχα δει πρωτη φορα σε ενα παζλ και νομιζα οτι ηταν το μαλτεζακι μου (ο πρωτος μου μεγαλος ερωτας που εφυγε τον Ιουλιο σε ηλικια 16.6 ετων απο καρδουλα),αλλα κατι δεν μου πηγενε καλα..μετα τα εβλεπα σε διαφημισεις,στις κονσερβες στο σουπερ μαρκετ και σε αλλα και ελεγα μα..αυτα εχουν πανω τα αυτια, ο δικος μου δεν τα εχει πανω.. αλλα ειναι και οι δυο ολολευκοι..
ε δεν ασχολιθηκα παραπανω αλλα παντα μου αρεσαν οταν τα εβλεπα..

Οταν βρηκαμε τον μικρο ηταν μεσα στις λασπες 6 μηνων και δεν φαινοταν ουτε μικρο (περα απο τα δοντια), αλλα δεν ειχε το στιλ westy.. εμοιαζε σαν ενα τεριε, στο μεταξυ τα Westy
οταν ειναι μικρα δεν ειναι τοσο ωραια οσο οταν μεγαλωσουν και δημιργηθουν
εμφανισιακα,οταν λοιπον τον πηραμε τον πληναμε και τον κουρεψαμε μου εμανιστηκε το σκηλακι που παντα ηθελα..!και λεω πλεον οτι ηταν καρμικο..

Αλλο ενα αποθυμενο που εχω ειναι τα Αγιου Βερναδου!αλλα ειναι τεραστια ,θελεις χωρο και δεν ειναι σωστο αν δεν εχεις, να το παρεις σε διαμερισμα..
περα απο το οτι δεν ειναι για την ελλαδα αλλα για πιο ψυχρα κληματα!
θεωρο ομως οτι ειναι απο τα πιο ωραια σκυλια!
:p

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
Το ΄απωθημένο΄μου είναι τα Great Dane.

Εγώ έχω κάνει ήδη κάποιες κινήσεις προς αυτήν την κατεύθυνση.

Ξέρω ότι κατά 95 % θα προέρχετε από Σκανδιναβία.

δεν το αποφασίζω για τρεις λόγους.

α) είμαι φανατικός θαυμαστής του μπλέ ενό ο περίγυρος προτιμά τον αρλεκίνο (με βλέπω με 1+1 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: )

β) μαζεύω λεφτά για να μπορώ να τα ταίζω :lol: :lol: :lol: :lol:

γ) εαν τα βάλω σπίτι θα πρέπει να βγούμε εμείς. (άρα ψάχνω για μεγαλύτερο σπίτι).

κάποια στιγμή πάντως μάλλον θα τα καταφέρω να το πάρω [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o<

elena

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2007
136
0
Heraklion
www.cookiespirit.freegr.net
Το ΄απωθημένο΄μου είναι τα Great Dane.
Θα συμφωνήσω απόλυτα με τον Μάκη και το εχω δηλώσει αλλωστε και σε αλλο post :D :D :D :D :D :D
είμαι φανατικός θαυμαστής του μπλέ ενό ο περίγυρος προτιμά τον αρλεκίνο
Εγώ θα συμφωνήσω με τον περίγυρο :!: :!: :!:
εαν τα βάλω σπίτι θα πρέπει να βγούμε εμείς. (άρα ψάχνω για μεγαλύτερο σπίτι).
Σαν παλαιότερη ιδιοκτήτρια Μολοσσού οφείλω να πώ ότι πιάνουν ελάχιστο χώρο :!: :!: :!: Τους αρκεί ένας καναπές έστω και διθέσιος :D :D :D

magi

Well-Known Member
15 Ιουνίου 2006
607
2
Athens
Το σκυλί που δεν έχουμε στο σπίτι και θα θέλαμε πολύ είναι δεύτερο ντόμπερμαν, επειδή η επιθυμία μας είναι μεγάλη πιστεύω να πραγματοποιηθεί κάποια μέρα .

nikoscar

Guest Star
Staff member
9 Ιουνίου 2006
2.178
1.000.000.018
ATHENS
το προβλημα μου ειναι οτι μου αρεσουν ΟΛΑ!!! μικρα -μεγαλα.

δεν θα ελεγα ομως οχι ...σε εναν "κλασικο πυραυλο"..

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
και εμένα η ξανθιά στην δεύτερη φωτό απωθημένο μου δημιουργεί :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

και γιατί δεν παίρνεις και εσυ ένα πυραυλάκι :?: :?: :?: :?: :?: :?:

nikoscar

Guest Star
Staff member
9 Ιουνίου 2006
2.178
1.000.000.018
ATHENS
γιατι ειμαι "καταδικασμενος" στα "τυχερα"...ημιαιμο-αδεσποτο-ημιαιμο -αδεσποτο κοκ :)

αλλα και ... :cry:

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
καταλαβαίνω..................

αλλά και από το να το έχεις και απωθημένο..........

άσε που τα συγκεκριμένα είναι και ΄μη εμπορεύσιμα΄ άρα φθηνά :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
άρα μπορείς ευκολότερα να το ΄καλύψεις΄

το παίρνω εγώ το παρατάω έξω από το σπίτι σου εσύ ΄το βρίσκεις΄και όλα καλά.

άλλο ένα τυχερό αδέσποτο :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog