Τα περίεργα της Αμερικής

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.747
1.507
Illinois, USA
Είχα πάει χτες λοιπόν άρρωστη-ξεάρρωστη, να αγοράσω φασιανό για το Μουφ διότιι πρέπει γενικώς να λιβανίζεται σε καθημερινή βάση και είχε πάρει και κείνο το πολύ γλυκό ύφος που παίρνει, ενώ ζητιάνευε φαΐ και δη τυρί και καναπεδάκια με κράκερς όλη μέρα.

Πήγα λοιπόν σ' αυτό το περίεργο μαγαζί για βλάχους που φέρεται ως πετ-σοπ, αλλά είναι πολύ περισσότερο από πετ σοπ. Είναι ουσιαστικά για βλάχους που ασχολούνται με τα ζώα. Όλα τα ζώα και έχει ό,τι μπορεί να χρειάζεται ένας εκδρομικός βλάχος σ' αυτή τη ζωή ακόμα κι αν δεν έχει να κάνει άμεσα με ζώα. Η μια του πτέρυγα έχει φαΐ για ζώα κάθε λογής, όπως και πράγματα που μπορεί κανείς να αγοράσει για ζώο και εννοώ κάθε ζώο: σκύλους, γάτες, κατσίκια, κλπ. Το σκυλόφαγο για βλάχους είναι δε ανωτάτης ποιότητας που έχει πλάκα διότι το μαγαζί είναι η πεμπτουσία της βλαχιάς και μοιάζει να είναι προκάτ με ελενίτ από πάνω. Μετά έχει την πτέρυγα με τις ανάγκες του βλάχου κυνηγού. Μου κάνει πάντα εντύπωση το ότι από τη μια έχει περιοδικά του τύπου "εσείς και το κουνέλι σας" ή "εδώ τα ωραία γίδια" και από την άλλη έχει ό,τι χρειάζεται ένας βλάχος που σέβεται τον εαυτό του για να σκοτώσει τα ως άνω κουνέλια και γίδια και άλλα πολλά. Οι βλάχοι θέλουν επίσης να κάνουν μπάρμπεκιου και να κατασκηνώσουν, ενώ οι βλάχες θέλουνε κουζινικά και βαζάκια για να φτιάξουνε τις σπιτικές τους μαρμελάδες και τον ντοματοχυμό για το χειμώνα.

Και όχι, δεν βγάζω την ουρά μου απέξω διότι εγώ είμαι αληθινότατη βλάχα και φυσικά έχω φτιαξει τον ντοματοχυμό μου για το χειμώνα, ενώ τις μαρμελάδες μου τις έκανα το καλοκαίρι.:p:p:p:p:p:D:D:D:D:D

Πάντως ζώα ζωντανά δεν πουλάει. Πουλάει όμως τα φτηνότερα μπαχαρικά που έχω βρει στην Αμερική.

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Μου κάνει πάντα εντύπωση το ότι από τη μια έχει περιοδικά του τύπου "εσείς και το κουνέλι σας" ή "εδώ τα ωραία γίδια" και από την άλλη έχει ό,τι χρειάζεται ένας βλάχος που σέβεται τον εαυτό του για να σκοτώσει τα ως άνω κουνέλια και γίδια και άλλα πολλά.
:D :D

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Πολύ survival μαγαζί θα είναι αυτό!!
Φαντάζομαι να είναι μέσα αυτοί οι κλασσικοί που φοβούνται ότι θα πέσε ο ουρανός στο κεφάλι τους και να εξοπλίζοντια για το πυρινικό τους καταφύγιο μέσα στη καρδιά του δάσους!!!:D:D

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.747
1.507
Illinois, USA
Mπράβο, ρε Φοίβο, το 'πιασες ακριβώς! Πού το κατάλαβες? Διότι φυσικά πουλάει και καραμπίνες και τέτοια και στολές παραλλαγής και ινδιάνικα κομψοτεχνήματα. Και φυσικά εργαλεία για πολύ αρσενικούς άντρες, αλυσοπρίονα, τέτοια ωραία. Υποτίθεται ότι απευθύνεται σε άτομα που διαθέτουν φάρμες. Έχει και τα ωραιότερα και μεγαλύτερα σκυλοκόκκαλα που έχω δει.

Έχει δε πολύ πλάκα όταν περιδιαβάζω ανάμεσα στους διαδρόμους με κλασσικά αντικείμενα που ενδιαφέρουν τους άντρες διότι έχει και διάφορους γραφικούς πωλητές που αρχίζουν το ψηστήρι "καλέ, τι θέλεις, κοριτσάκι, ν' αγοράσεις από δω?":D:D:D:D:D

Ορίστε και η σελίδα τους: http://www.bigr.com/ Από δίπλα έχει και το υπέροχο μαγαζί ονόματι Farm Supplies, αλλά δεν έχω μπει μέσα να δω αν έχουν σκυλοείδη αν και μου στείλανε πρόσφατα κουπόνια.

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
Πολύ survival μαγαζί θα είναι αυτό!!
Φαντάζομαι να είναι μέσα αυτοί οι κλασσικοί που φοβούνται ότι θα πέσε ο ουρανός στο κεφάλι τους και να εξοπλίζοντια για το πυρινικό τους καταφύγιο μέσα στη καρδιά του δάσους!!!:D:D
πωωω, ναι..σαν κατι θριλερ που βλεπουμε, με τον βλαχο που εχει το βενζιναδικο στη μεση του πουθενα και σταματαει το τροχοσπιτο με την χαρουμενη οικογενεια να βαλει βενζινη και αφου απομακρυνονται, ο βλαχος εχει το υφος που σε παραπεμπει στο "ετοιμαστειτε για το μεγα μακελειο την επομενη μιαμιση ωρα"...
υπαρχει βεβαια και το ζευγος των βλαχων στη μεση του πουθενα παλι, αλλα εκει βλαχα ειναι η τζεσικα λανγκ, οποτε το θριλερ αναβαλεται, διοτι υπαρχουν ακομη πιο ενδιαφεροντα πραγματα να παθουν οι περαστικοι...

υγ 1 ...εχω αρχισει να γινομαι λιγο σαρα?
υγ 2...σαρα, αλευρωνεις το τραπεζι οταν ζυμωνεις τα προσφορα? να το αλευρωνεις..τσουλαει καλυτερα το ζμαρ.

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.747
1.507
Illinois, USA
Γαλάζια καλή μου, εγκώ ντεν καταλαβαίνει τις εμπειρίες σου διότι η σκηνή που μου περιέγραψες τσόντα μεν μου θυμίζει με το βενζινά στη μέση του πουθενά σε κάτι Αριζόνες και έτσι, αλλά θρίλλερ δε μου θυμίζει.

Τώρα μπορεί να μη φταις κι εσύ αλλά το βρώμικο μυαλό μου...:p:p:D:D:D

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
λοιπον τζουτζουκα, δεν θυμαμαι πως λεγεται, αλλα ειναι ενα ωραιοτατο θριλερακι με βενζινα στη μεση του πουθενα, τροχοσπιτο, οικογενεια με παιδια και νεογεννητο και 2 γερμανικους ποιμενικους (να οριστε,για να μην ειμαστε και εκτος τοπικ).
και σκανε μυτη κατι φρικια απο τα σπηλαια και κανουν τους μισους και τον εναν γερμανικο σουβλακια!

να διηγηθω τωρα και τον ταχυδρομο που χτυπα παντα δυο φορες?
εχει κι εκει σκυλο..τον τζακ.
και μια σκυλα την τζεσικα.

spyrou

Well-Known Member
13 Νοεμβρίου 2008
858
6
λοιπον τζουτζουκα, δεν θυμαμαι πως λεγεται, αλλα ειναι ενα ωραιοτατο θριλερακι με βενζινα στη μεση του πουθενα, τροχοσπιτο, οικογενεια με παιδια και νεογεννητο και 2 γερμανικους ποιμενικους (να οριστε,για να μην ειμαστε και εκτος τοπικ).
και σκανε μυτη κατι φρικια απο τα σπηλαια και κανουν τους μισους και τον εναν γερμανικο σουβλακια!
αιμα στους λοφους

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.747
1.507
Illinois, USA
Όπως είπε και ο Ουμπέρτο Έκο, η τσόντα γενικά έχει πολύ απλή υπόθεση, οπότε για να "γεμίσουν" την ταινία βάζουνε έναν τύπο ή μια τύπισσα να πηγαίνουν με τις ώρες με το αυτοκίνητο και μετά να μπαίνουν κατευθείαν στο ψητό. Έτσι και η τσόντα που σου περιγράφω που δε θυμάμαι πλέον τον τίτλο της, αλλά είχε την τύπισσα να σταματάει σε βενζινάδικο στη μέση του πουθενά, να κατεβαίνει και για κάποιο λόγο το σύστημα δεν ήταν σελφ σέρβις αλλά filler' up, που λένε και οι ντόπιοι ιθαγενείς. Βγαίνει λοιπόν ένα τεκνό από μέσα από το convenient store (που το μόνο κακό που γίνεται συνήθως με δαύτα είναι ληστείες αλλά όχι σε τσόντες) και έγινε το έλα να δεις στην ύπαιθρο, έρημο και με φόντο τα τσαλιά και τους κάκτους της Αριζόνας που έχουνε γενικώς πολύ τζαναμπέτικο σχήμα, έτσι για να σκάνε οι πουριτανοί ιθαγενείς!:eek::eek::p:p:p:D:D:D:D:D

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.747
1.507
Illinois, USA
Είμαι πολύ συγκινημένη και είπα να σπεύσω να μοιραστώ την αγαλλίασή μου με το αγαπημένο μου φόρουμ που καταλαβαίνει τι εστί σκύλος και τι εστί σωστό πετ σοπ!:p:p:p:p:p

Σας είχα πει για τα βλαχομάγαζα του Καλαμποκιστάν και δη όσα πουλάνε είδη φάρμας και τα οποία πατρονάρω διότι έχουν υψηλής ποιότητας σκυλοτροφή! Ε, σήμερα ανακάλυψα υπάρχει και τρίτο από δαύτα που ακούει στο σόκιν όνομα "Dick's" και το οποίο έσπευσε σήμερα να μου στείλει κουπόνια διότι κάνει συγκλονιστικές εκπτώσεις!

ΟΧΙ φυσικά για σκυλοτροφές, αλίμονο τώρα! Το Μουφ θα κοιτάμε τώρα?! Έχω όμως άπειρα κουπόνια για καραμπίνες!!!!!:eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek: ΜΑΛΙΣΤΑ!!!!!:eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek: ΔΕΝ κάνω πλάκα!! Σας πληροφορώ λοιπόν ότι έχω έξι κουπόνια για έκπτωση από 50 μέχρι 300 δολλάρια για την αγορά έξι συγκλονιστικών καραμπινών!! Επίσης με πληροφορούν ότι έχουν προσφορά ΚΑΙ για σφαίρες!!!!!:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p Μιλάμε, δεν κρατιέμαι από τη χαρά μου!! Ακούτε τώρα μηχανή: παίρω λέει τις σφαίρες, 15 δολλάρια το κουτί των 20. Στέλνω την απόδειξη ότι τις αγόρασα στην εταιρεία που τις έβγαλε, δε λέει για κάλυκες ως απόδειξη ότι τις χρησιμοποίησα κιόλας, και μετά θα μου στείλουνε, λέει, μια επιταγή δυόμισυ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝ δολλαρίων!!!!!:eek::p:D:D:D:D:D

Και δε φτάνει μόνο αυτό! Μιλάμε τώρα για ιστορίες να χοροπηδάω απ' τη χαρά μου: η επόμενη σελίδα είναι γεμάτη καραμπίνες που πουλάνε με έκπτωση και που ΑΝ τις αγοράσω θα μου δώσουνε και τσάμπα τσεκ δώρου μέχρι 40 δολλάρια!! Δε λένε βέβαια τι μπορώ να αγοράσω με το τσεκ δώρου, αλλά φαντάζομαι.:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p

Δε σας λέω τώρα τι τρομερές τιμές έχουνε για στολές παραλλαγής, μπότες και κυάλια με λέιζερ (φθιουμπ! φθιουμπ!) διότι ήδη έχετε γίνει πράσινοι από τη ζήλεια σας με τις χλιδές εδώ!!:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Και ΟΥΤΕ ΕΝΑ κουπονάκι να αγοράσω μια κονσερβούλα μπάφφαλο ή φασιανό για το Μουφάκι μου!:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

Last edited:

TruthHunter

Well-Known Member
8 Φεβρουαρίου 2009
200
3
6 Καραμπίνες προσφέρουν πολύ σοφά, καθότι θέλεις 1 για το αυτοκίνητο, μία για το σαλόνι, μία για την κουζίνα, μία για το υπνοδωμάτιο, μία για την τουαλέτα και μία για το δωμάτιο των παιδιών... Πολύ μελετημένη προσφορά...

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.747
1.507
Illinois, USA
Ναι, άστα, μου τα 'ψαλε μόλις ο αδερφός μου διότι δεν του έστειλα τα κουπόνια να σπάσει πλάκα και τώρα τρέχω να βρω την κυριακάτικη εφημερίδα να δω αν έχει κι άλλα κουπόνια! Μου έλεγε ότι όταν είχε πάει στο Σαν Φρανσίσκο είδε μεταμεσονύκτια διαφήμιση στην τηλεόραση με μια τύπισσα να της έχουν επιτεθεί να τη βιάσουν κάτι κακοί σε ένα parking lot και να έχει πάρει με το κινητό της την αστυνομία να τους πει ότι έπεσαν πυροβολισμοί και ότι ήταν βασικά ο άντρας της που πυροβόλησε και πέτυχε όλους τους κακούς και να 'ρθουν να τους μαζέψουν! Και μετά έπεφτε ο παρουσιαστής: "αγοράστε το καταπληκτικό πιστόλι τάδε, είναι το καλύτερο!"

Έχουμε και reality show τον Dog the Bounty Hunter που είναι ένας πρώην μαστούρας του σκοινιού και του παλουκιού που έχει επιχείριση με την έκτη γυναίκα του (που έχει τεράαααααστια βυζιά και αγαπά τα αβυσσαλέα ντεκολτέ), με την οποία έχουν περί τα 18 παιδιά από προηγούμενους γάμους και πάνε να πιάσουνε κακούς για λογαριασμό του σερίφη που τους έχει εκμισθώσει για πιο φτηνά!!:eek::eek: Είναι επίσης φανατίκλες Χριστιανάρες (εννοείται προτεστάντες φονταμενταλιστές), γεμάτοι τατουάζ και έτσι, και πριν από κάθε επιχείριση κάνουν όλοι έναν κύκλο και προσεύχονται στον Τζιέζους να τους βοηθήσει να πιάσουν τους κακούς. Προσεύχονται επίσης και στο τέλος, πριν το δείπνο για να ευχαριστήσουν τον Τζιέζους που τους βοήθησε και πιάσανε τους κακους. Αν δε ήταν κακοί που τους συμπάθησαν, ζητούν απ' τον Τζιέζους να τους βάλει μυαλά στη φυλακή. Αν θέλετε να δείτε τρόμπες ορίστε εδώ:

http://www.dogthebountyhunter.com/

Last edited:

TruthHunter

Well-Known Member
8 Φεβρουαρίου 2009
200
3
Προσωπικά δεν έχω τίποτα με αυτούς τους "καθημερινούς" ανθρώπους... Εκμεταλεύσου την προσφορά και πάρε μια ντουζίνα όπλα να τα έχεις μπας και χρειαστούν... άκου και τον αδελφό... το καλό σου θέλει... Το θέλει και ο Τζήζας...

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.747
1.507
Illinois, USA
Ναι, το ξέρω, God o Dog! Τα ίδια μου 'λεγε και ο αδερφός μου που γκρίνιαζε ότι του έστειλα ημερολόγιο του 2010 με Μούφια (οι πωλήσεις του πάνε στα αδέσποτα μούφια) και όχι το βλαμένο Αμερικάνο με τα τατουάζ!! Ευτυχώς έσκασε όταν του είπα ότι ήταν για charity!

Γι' αυτό και πάλι κουπόνια για καραμπίνες έχω μεν, για μουφο-τροφή όμως γιοκ! Μόνο η Hill's μου έστειλε για τα καινούρια σκυλομπίσκοτα που βγάζει.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog