Τα κατά τ' άλλα "οφέλιμα" "Ε" στις τροφές!

Labrador Retriever

Well-Known Member
11 Νοεμβρίου 2010
875
0
28
Πειραιας
Επειδη το ενα φερνει τ' αλλο(βλεπε μεταλλαγμενα xD),εψαξα και βρηκα και για λεγομενα "Ε",ΕΔΩ βλεπετε την λιστα με το τι προκαλει το ξεθενα,και ποια ειναι ασφαλεις...εγω θα το βγαλω φοτοτυπια και θα το κουβαλαω οπου παω! xD
...Οσα safe εχουν ??,συμαινει οτι δεν ειναι σιγουροι ΑΚΟΜΑ για το τι προκαλουν...οπως βλεπετε,τα σεϊφ ειναι ελαχιστα! :O

Angelos

Well-Known Member
26 Οκτωβρίου 2010
847
0
Αθήνα
Θα ήθελες λίγο να μας δώσεις το Link απο όπου βρήκες το pdf αυτό,αρκετά ενδιαφέρον!
Τώρα όσο για τα ερωτηματικά,τι να πώ εκεί πηγαίνει και μένα το μυαλό μου!

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Εχεις λιγο πορωθει με τα μεταλλαγμενα παιδι μου,ε;:rolleyes:
Κακως!Κινδυνευεις με αυτα που θα ανακαλυψεις να αποφασισεις να μετοικισεις στα βουνα και σε παρθενα μερη.:p

Labrador Retriever

Well-Known Member
11 Νοεμβρίου 2010
875
0
28
Πειραιας
Χαχαχαχα!Λοιπον,δεν θυμαμαι που το βρηκα,κυκλοφορει παντου παντος η λιστα στο ιντερνετ.Νομιζω εγραψα στην αναζητηση χρωστικες ε η συντιριτικα ε...κατι τετοιο.Και εκανα και αλλο πειραμα...xD
Πηγα στο ψυγειο,πηρα την προτοκαλαδα και κοιταξα τα συστατικα.Οι δημιουργοι,δεν γραφουν κανενα Ε.Μολις ομως εκανα μια αναζητηση σε ενα συσταστικο και ηταν Ε.Και μαλιστα προκαλει λεει πονοκαιφαλους και δτομαχικες διαταραχες.
Βρηκα Ε στην μαγιονεζα,το οποιο ειναι ακινδυνο(ξαφνιαστηκα xD)
Βρησκεις Ε πανου,τα οποια δεν τα ονομαζουν πλεον Ε.Λενε την ουσια,και μονο αν το ψαξεις τις αναγνωριζεις...οσο για την σογια...αφηστε τα!Εψαξα τα ντουλαπια,και ειχε μεσα τροποιποημενη πατα και σογια η μπεσαμελ(σκονη),κατι ζελε,το ανθος αραβωσιτου,μεχρι Και μια κονσερβα με σαρδελα!!Και δεν τα λενε μεταλλαγμενα,μη μας κακοφανει.Τα λενε τροποποιημενα,η αλλιως επεξεργασμενα με συγχρονες μεθοδους! xD
Ελεος δηλαδη.Τη λιστα με τα Ε την ειχαν δημοσιευσει απο μια κλινικη στη Γαλλια,μετα απο ερευνα με την Greenpeace.
Η αληθεια ειναι οτι τον τελευταια μηνα εχω παθει κατι γενικα!Οχι μονο με διατροφη κτλ...με πολιτικη,περιβαλλον,κυβερνησεις...εχω δει μεσα σε μια βδομαδα τα 3 Zeitgetisτ....χαχαχαχ...τι να πω;Κρηση εφηβειας;Υπαρχει; xD
Αμφισβητω τα παντα! xD

Veronica

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2010
3.213
6
Always somewhere
www.youtube.com
Όχι, βρε παιδί μου, μην πας με τα μούτρα σε αυτα τα θέματα! Πάντως κάνεις για δημιοσιογραφος.
Να συνεργαστείς με τον Ευαγγελάτο, άσε την κτηνιατρική, και το επόμενο νημα να αφορά στα σκυλοστρώματα. :p
(σε πειράζω ;):D )

Labrador Retriever

Well-Known Member
11 Νοεμβρίου 2010
875
0
28
Πειραιας
Xαχαχαχαχα,μπα..δεν μ αρεσει η δημοσεογραφια xD
για τα στρωματα ειχα ειχα δει και την εκπομπη με τον ευαγγελατο... xD
Εεε,περιμενετε,σε λιγο καιρο θα βρω αλλο θεμα... xD
Αυτο το μηνα εχω πιασει την διατροφη! xD

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Εγω παλι λεω,να παρεις δειγματα απο καθε τροφη,να τα στειλεις σε εργαστηριο και να μας πεις τι ακριβως περιεχει η καθε τροφη,να δουμε αν αναγραφονται τα ιδια με τη συσκευασια.:D