Τα κανει ακομα μεσα sos

hkyriakos

Member
7 Ιουλίου 2011
22
0
ΓΕΙΑΣ ΣΑΣ ΕΧΩ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΜΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟΣΩΜΟ ΘΗΛΥΚΟ ΣΚΥΛΑΚΙ ΕΙΝΑΙ 15ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕΣΑ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΛΕΙΠΩ ΕΓΩ ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΤΕ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΦΕΥΓΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΦΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΟΤΑΝ ΓΥΡΙΣΩ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΤΗΝ ΒΓΑΛΩ ΒΟΛΤΑ ΠΡΙΝ ΦΥΓΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΤΙ ΟΤΑΝ ΓΥΡΙΣΩ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΟΥΡΙΣΕΙ ΕΣΤΩ ΑΠΟ ΜΙΑ ΣΤΑΓΟΝΑ Η ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΕΧΩ ΣΤΟ ΗΟΛ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΜΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΟΧΙ ΔΕΜΕΝΗ ΟΧΙ ΣΕ ΚΛΟΥΒΙ ΠΑΡΑΚΑΛΑΩ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΩ ΜΙΑ ΛΥΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕΣΑ Η ΓΑΙΔΟΥΡΑ

hkyriakos

Member
7 Ιουλίου 2011
22
0
συγνωμη γι ατα κεφαλαια νομιζω περα απο την λυση του crate συγουρα υπαρχουν και αλλες λυσεις πριν κλισω το σκυλο μου σε κλουβι και για αυτο σας ζηταω την βοηθεια σας ευχαριστω

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.210
927
Καναδάς
συγνωμη γι ατα κεφαλαια νομιζω περα απο την λυση του crate συγουρα υπαρχουν και αλλες λυσεις πριν κλισω το σκυλο μου σε κλουβι και για αυτο σας ζηταω την βοηθεια σας ευχαριστω
Το βλεπεις λαθος και σιγουρα δεν διαβασες το θεμα αλλιως δεν θα ελεγες οτι κλεινεις τον σκυλο σε κλουβι. Κανε μια αναζητηση στο φορουμ με την ερωτηση σου σε παλιοτερα θεματα και θα δεις τι λενε οι περισσοτεροι.

Fanzina

Well-Known Member
6 Νοεμβρίου 2011
607
8
Αν όχι crate πάρκο οπωσδήποτε !!! Υ. Γ όπως Είπε και ο/η nizinny το crate το θεωρούνε φωλιά- σπιτι και οχι κλουβι-τοπο φυλεκισης.Και επίσης το μέγιστο που μπορει να μείνει σε κρειτ είναι 8 ώρες

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97