Τα γερμανικάκια μου!!!

MANOY

Well-Known Member
13 Μαρτίου 2008
1.168
0
35
Ηρακλειο Κρητης και Αθηνα
Λοιποοον... Πριν περιπου 3 βδομαδες πηρε ο μπαμπας μου 2 κουταβια γερμανικα ποιμενικα! Η ιστορια λιγο μεγαλη θα προσπαθησω να την περιγραψω με οσο πιο λιγα λογια μπορω!
Αφου εφαγα τα ματια μου να μαθαινω για τη φυλη και τις καρτες μου να μιλαω με εκτροφεια για να μαθω πληροφοριες ειπα στον μπαμπα μου καποια πραγματα και μου λεει ''οταν ερθεις θα το ψαξουμε μαζι'' καθυσηχαζομαι κ εγω η δικια σ και περιμενω να επιστρεψω απο ηρακλειο που σπουδαζω για να αποκτησουμε καινουρια κουταβια!
Λαθος ομως... Δυστυχως απο γνωστο γνωστου της πολεμικης αεροποριας μιλαει με τον εκπαιδευτη των σκυλων εκει και του λεει θα σ βρω εγω κουταβια... Και βρηκε! Τα κουταβια τα εφερε απο εξωτερικο ο εν λογο κυριος http://www.boss.com.gr/...
Αφου εμαθα αργα οτι αποκτησαμε κουταβια και απο που, επαθα τη σχετικη κριση και τσακωθηκα χωρις φυσικα καποιο ιδιαιτερο αποτελεσμα,ειπα μονο ''ελπιζω να ειναι καλα και να μην εχουμε προβληματα''! Θελω φυσικα να το ψαξω να μιλησω με τον κυριο και να του πω να μου κατονομασει τα εκτροφεια απο τα οποια ηρθαν τα σκυλια αν και δεν ξερω κατα ποσο θα βγαλω ακρη... Εγω θα προσπαθησω παντως!
Τελος παντων να μη σας κουραζω αλλο αν εχει καποιος καποια αποψη για το site θα ηθελα να μου την πει αν και νομιζω πως ηδη την ξερω!

Οπως και να χει τα ειδα και τα αγαπησα οπως και οποιοδηποτε αλλο σκυλι και να ειχαμε! Τα δειχνω και σε εσας λοιπον!

ΚΙΡΑ

ΡΑΜΟΝ

:)

christostr

Well-Known Member
7 Απριλίου 2011
409
1
Τα σκυλούνια υπέροχα! Να σας ζήσουν!!!!!!

Για το site... χμμμμμμ... τι να πω....

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
Να σας ζήσουν....είναι πανέμορφα....
Γερά να είναι και να τα χαίρεστε....και να σας χαίρονται κι αυτά...

BiggBilly

Well-Known Member
28 Μαϊου 2010
4.237
407
Γλυφάδα
Να σου ζήσουν!
Μακάρι να ήξερες που έμπλεξες με δύο κουτάβια ταυτόχρονα :D

Όσο για το site, δεν χρειάζεται να πούμε πολλά. Βλέπω ότι έχει απο όλα το κατάστημα...

ghost girl

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2007
1.073
185
το έχω δίπορτο...
οσο για το site απο μια πολυ γρηγορη ματια που εριξα, έμπορας ειναι ο ανθρωπος.
κουταβια, εισαγωγες, τροφες, χονδρικη, λιανικη, εκπαιδευση, πανσιον, φουλ ποζισιον, φρουι ζελε, φρικασε, αβεκ πισιν, αλερετουρ και σακ βουαγιαζ

tolpap

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2011
136
0
Ειναι υπεροχες και οι δυο ψυχουλες να σας ζησουν ...

MANOY

Well-Known Member
13 Μαρτίου 2008
1.168
0
35
πως και 2 ταυτοχρονα?
Παντα 2 ειχαμε μαζι,Το σπιτι και ο χωρος ειναι πολυ μεγαλα και θελαμε 2 και για φυλαξη αλλα και για παρεα το ενα στο αλλο χωρις φυσικα αυτο να σημαινει οτι τα σκυλια μενουν πολλες ωρες μονα τους!!! στη φωτο που ειμαι με το ραμον μπορεις περιπου να δεις και το χωρο γυρω απο το σπιτι...

Μακάρι να ήξερες που έμπλεξες με δύο κουτάβια ταυτόχρονα :D

Όσο για το site, δεν χρειάζεται να πούμε πολλά. Βλέπω ότι έχει απο όλα το κατάστημα...
ξερω ξερω πιστεψε με αλλα εχουμε ολοι πολυ ορεξη και αγαπη οποτε δεν φοβομαστε τιποτα :)

οσο για το site απο μια πολυ γρηγορη ματια που εριξα, έμπορας ειναι ο ανθρωπος.
κουταβια, εισαγωγες, τροφες, χονδρικη, λιανικη, εκπαιδευση, πανσιον, φουλ ποζισιον, φρουι ζελε, φρικασε, αβεκ πισιν, αλερετουρ και σακ βουαγιαζ
χαχαχαχα ωραιο το post αλλα δυστυχως πολυ αληθινο! Αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι αν ειναι δυνατον να παιρνει η αεροπορια που θελει εργασιακα σκυλια απο οπου να ναι τα σκυλια της... Δεν ξερω πραγματικα η εγω ειμαι τοσο αφελης που το ρωταω η εδω ειναι ελλαδα και δν μας νοιαζει τιποτα!

Last edited:

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.535
789
Ξεσσαλονικη!!!
να σου ζησουν!!!

οχι,η αεροπορια προφανως κ δεν εχει απο εκει σκυλια,αλλα κ αν ειχε,μην νομιζεις οτι θα ηταν τα ιδια με αυτα που θα εδιναν σε καποιον ιδιωτη!
οπως κ να εχει,εχεις πολυ δουλεια!!!!!πρεπει να τα ασχοληθεις με την εκπαιδευση τους!μην χανεις χρονο!!!!

MANOY

Well-Known Member
13 Μαρτίου 2008
1.168
0
35
Δεν ξερω lawrence τι να πω... Το λαθος που προσπαθουσα να αποφυγω παααρα πολυ καιρο εγινε τωρα και δυστυχως δεν μπορω να κανω κατι μονο να ευχομαι οτι δεν θα εμφανιστουν προβληματα! Να εισαι σιγουρος οτι ασχολουμαι ηδη και εχω σκοπο και απειρη ορεξη να ασχοληθω και στη συνεχεια!!! Σας ευχαριστω ολους!!!

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Πως γίνεται να γίνονται όλοι οι εκπαιδευτές της αεροπορίας εκτροφείς και να συνεχίζουν να εκπαιδεύουν και να βρίσκουν και άνετα κουτάβια από συνεργαζόμενα εκτροφεία δεν μπορώ να το καταλάβω!

Να σου ζήσουν τα μικρά!

Cisse

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2010
842
0
Athenes - Ag.Paraskevh
Δεν ξερω lawrence τι να πω... Το λαθος που προσπαθουσα να αποφυγω παααρα πολυ καιρο εγινε τωρα και δυστυχως δεν μπορω να κανω κατι μονο να ευχομαι οτι δεν θα εμφανιστουν προβληματα! Να εισαι σιγουρος οτι ασχολουμαι ηδη και εχω σκοπο και απειρη ορεξη να ασχοληθω και στη συνεχεια!!! Σας ευχαριστω ολους!!!

Να τα χαίρεσαι και να σε χαίρονται κ αυτα καλα "Ντράβαλα" !!

Ποιο απο τα δυο θα στειρώσετε ??